Özge mi? Yapmayin Allah askina! Tamam, başka yerlerde bunu yazabilirler ama buradaki herkes voleybolu az çok takip eden insanlar. Özge'den bu satten sonra fayda gelmez.
Özge'yi neden istediğimi, Hakan abi'nin mesajı üzerine yaptığım yorumda dilim döndüğünce anlattım.
... beğenmesek, istemesekde başarı bekliyorsak bunun önceliği yerli tercihlerinden geçiyor.
Bizim alt yapımız hali hazırda oyuncu yetiştiremiyor(hatta burada voleybola vakıf dostlarımızın söyledikleri üzere yetiştirdiğimiz iyi oyuncuları rakibimiz olan takımlara gönderme gibi bir durumda var).
O zaman vasat-vasat üstü yerlilere yönelmek zorundayız.
Sözleşmesi bitenlerde belli.
O yüzden Neslihan, Neriman hatta Özge(sanırım Polonya'ya transfer olmuş) isimlerinden bahsettim.
Taraftar forumlarının genelinin aksine parkedefener'de voleyboldan anlayan dostlarımız, benim gibi sadece seyirci olanlardan fazla.
Forumdaki mesajlarınızdan anlaşılacağı üzere, benim aksime voleyboldan anlayan dostlarımızdansınız.
Ben kendimce yorumumu yaptım.
Sizden de şu veya bu sebeple olmaz gibi bir yanıt beklerdim.
Bunu eleştirmek için söylemiyorum.
Yani nedenini söyleseydiniz bende yanlışımı görürdüm(30 saattir ayaktayım anca bu kadar toparlayabildim,Türkçe'yi katlettiysem affola).