"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, Serkan söylemişti. Ben de o gündür beri günde 5 sefer lavaboda kusuyorum. Midem böyle bir transferi kaldıramıyor.
Abi şurada ironi yaptın herhalde? http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=22.msg168514#msg168514
Herhalde. Kızcağız anasından şanslı doğmuş. Oynadığı takımların hepsi o sene Avrupa'nın en iyi kadrolarına sahipti. Taaaa bizde oynarken de bir şey demiştim. Eski olanlar hatırlar: 'Bu kadrolarda Violet Duca bile pasörlük yapsa sırıtmazdı'. Nalan Ural'ı geçenlerde Copacabana sahilinde görmüşler. Meğerse Natalia'yı kumsal turnuvasından voleybola döndürmeye çalışıyormuş
Erkek voleybolunda Leandro Visotto kadın voleybolunda Naz Aydemir. Dünya voleybol tarihinin en overrated ikilisi.Seneye yine dört ayak üzerine düştü. Vakıfta formayı Cansu'ya kaptırmıştı. Ali Koç imdadına yetişti. Muhtemelen Fenerbahçe'den en fazla maaşı alan oyuncu olacak. Diğer yandan Larson yok, Zhu yok. Yerlerine bu oyuncuların yarısı etmeyecek Natalia ve Gabi olma ihtimali var. Rakipler bu şekilde zayıflamışken Fenerbahçe'de pasör Naz değilde başka vasat biri bile olsa takım her halükarda yine çok iddialı olacak. En doğru lafı Besim abi söylemiş. Gerçekten çok şanslı.Ha bu arada konudan bağımsız sevdiğim bir söz. "Batan gemiyi önce fareler terk eder."
bu yorumun bir benzerini az önce başka bir forumda yaptım. Baya overrated bir oyuncu bence de