"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu Alex bizde oynamış hatırlamıyorum ama adamın eli çok düzgün, neden düşünmemişiz ki, şu ana kadar hiç kaçırmadan oynuyor, bu takımı ayakta tutan adam 38 sayının 14 dünü atan adam, birinci çeyrek 24-21 Bobandan bu kadar katkı alsak yeter
alex pereze de maç kaybetmeyelim ya.baldwin son yıllardaki en büyük fiyasko transferi olacak gibi. sarasla falanda alakalı değil adam takıma zarar veriyor.
Vallaha Alex olmasa çok rahat alırdık, bu kadar skorer adam yerine Mays larla devam ediyoruz, 21 maç yenilmediyse Alexe dua etsinler, Baldwin'de durdu durdu son 2,5 saniye attığı basket maçı getirdi
Ağbi 7 günde bir maç oynayan adamla euroleague'de oynayan bir takımın oyuncularını karşılaştırıyorsun. Yine sen bilirsin tabi.
Son 5 üçlük denemesini kaçırdık, buna rağmen %62 üçlük yüzdemiz var. Kısacası üçlükler girerse her maça ortağız, girmezse hemen pes edip 20'ye yatırılıyoruz. Başka hiçbir numaramız yok. Saras'tan derhâl kurtulmamız gerekli.
geçen sezon da böyle oynuyorduk final four geldi. sorun oyun tarzı değil 1 ve 5’teki eksiklikler. ayrıca şu an bu kadar fazla şut denememiz 5 numara eksiğinin yanında biraz da baldwin’in formsuzluğundan kaynaklanıyor. bu kadar kolay hoca harcamak bizi sadece geriye götürür. geçen sene 2 kupa alıp final four yapan adam da bir zahmet sezonu bitirsin artık. son 6 final four’un 5’inde yer almış, 8 yıllık koçluk kariyerinin 7’sinde lokal ligi kazanmış bi adam sonuçta. şu ana kadar euroleague’i kazanamamasının sebebi yetersiz kısalara sahip olmasıydı, bu sene farklı bi şey yapmayı denedi pek de beceremedi gibi duruyor. ben de şu anki görünümün bizi final foura götüreceğine pek inanmıyorum ama sezonu bitirsin da bi görelim. ben final four yapamasa bile devam ederim ama daha bunları konuşmak çok yersiz. sezon daha çok uzun.
geçen sezon da böyle oynuyorduk final four geldi. sorun oyun tarzı değil 1 ve 5’teki eksiklikler. ayrıca şu an bu kadar fazla şut denememiz 5 numara eksiğinin yanında biraz da baldwin’in formsuzluğundan kaynaklanıyor. bu kadar kolay hoca harcamak bizi sadece geriye götürür. geçen sene 2 kupa alıp final four yapan adam da bir zahmet sezonu bitirsin artık. son 6 final four’un 5’inde yer almış, 8 yıllık koçluk kariyerinin 7’sinde lokal ligi kazanmış bi adam sonuçta. şu ana kadar euroleague’i kazanamamasının sebebi yetersiz kısalara sahip olmasıydı, bu sene farklı bi şey yapmayı denedi pek de beceremedi gibi duruyor. ben de şu anki görünümün bizi final foura götüreceğine pek inanmıyorum ama sezonu bitirsin da bi görelim. ben final four yapamasa bile devam ederim ama daha bunları konuşmak çok erken. sezon daha çok uzun.
Burda bilgi, birikim, teknik, taktik, strateji tecrübeleriyle yorum yapıyorlar, bende sadece hislerim ve gördüklerimle yorum yapıyorum ve Fenerbahçe'nin olduğu her branşıda böyle takip ediyorum, Emekli adamdan fazla bir şey beklemeyin 😝
İşte bizi kupalardan, başarıdan uzak tutan zihniyet bu zihniyet.Bağıra bağıra gelen kötü bir son var ve hâlâ ''süre verelim, kredisi var'' diyen taraftarımız mevcut.Sen ve senin gibilerin zihniyeti değişmedikçe biz kupanın sapını alırız.
yav bu adam seni kupadan başarıdan uzak mı tutuyor? geçen sene itoudis varken boşta ondan daha iyisi vardı hoca yollamak kolaydı. şimdi sarası yolladın kimi nereye getiriyosun? zaten bunu da 1 yılı yeni dolmuşken, geçen sezon da başarılı olmuşken yollarsan kimse gelmez sana. geçen sezon itoudis nası gitmeliyse saras şu an o kadar gitmemeli. ben geçen sene bu zamanlar itoudis gitsin saras gelsin diyodum geldi başarılı oldu, o zaman benim ve benim gibilerin zihniyeti sayesinde başarılı olduk bu mantığa göre. ben de diyorum şu anki görüntü final four görüntüsü değil. ama sarası yolladın şimdi bu kadroyla ne değişecek? geçtiğimiz yılla fark eldeki kadronun koç değişiminden önce potansiyeli kullanılamıyodu. burda başka koç gelsin işler değişsin gibi bi durumun olması pek mümkün değil. ben sezon içerisinde çok iyi bi transfer yapabileceğimizi de sanmıyorum. adam aradığımız yerler sezon ortasında kolay bulunacak pozisyonlar değil. sarasın olması gereken kredisinin yanında bu faktörlerden dolayı da sezonu bitirmesi lazım.