Gönderen Konu: Kadın Voleybol Milli Takım Organizasyonları  (Okunma sayısı 221772 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Kadın Voleybol Milli Takım Organizasyonları
« Yanıtla #1020 : 18 Kasım 2022, 20:15:38 »
Guidetti ile yollar ayrılmış

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1021 : 15 Aralık 2022, 16:58:55 »
Mehmet Sevinç denen sözüm ona spikerin paylaşımını gördünüz  mü.?.Tarafımiz belli paylaşım yapmış hem Eczacıbaşı hem Vakıf.Geçen yıl biz olduğumuzda burda gördük mü bu tip paylaşım.Tam anlamıyla kompleks ve güce tapma olayı var.Rezil adam.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2022, 16:59:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1022 : 15 Aralık 2022, 17:04:25 »
Haydi Haak diyoruz al kupayı Guidettiye bakarak kaldır.Bu kız genelinize çok iyi oyuncu bence Idvecte iş yok ama bireysel olarak yetenek kız viking.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1023 : 27 Aralık 2022, 15:50:27 »
Santarelli doğru tercih.Nihayet iyi koç geldi.Santarelli şu Vakıfbank şeyinden kurtar yetenek avına çık.Örümcek ağı gibiler .

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1024 : 27 Aralık 2022, 16:00:16 »
Sırbistan milli takımı dururken ne işi var adamın Türk milli takımında. Muhtemelen para için gelmiş ama o da bir kaç yıla gider. Türkiye yabancılarla başarılı olan bir ülke, yerli oyuncularımızın oluşturduğu milli takım ne uzar ne kısalır. Sırbistan, İtalya, Amerika, Brezilya her zaman her yerde her şartta yener bizi. yeterki yenmek istesinler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1025 : 27 Aralık 2022, 16:14:20 »
Yetenek olarak hiç aşağı değiliz ne oluyorsa üst kademelerde oluyor.Yeter ki iyi tarama yapılsın.Zehra Cansuya bağımlı olunmasın.Son şampiyon Sirbistanda bosko dışında kim var.Eski kadrolari daha kuvvetliydi.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2022, 16:15:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1026 : 27 Aralık 2022, 16:40:53 »
Yetenek olarak hiç aşağı değiliz ne oluyorsa üst kademelerde oluyor.Yeter ki iyi tarama yapılsın.Zehra Cansuya bağımlı olunmasın.Son şampiyon Sirbistanda bosko dışında kim var.Eski kadrolari daha kuvvetliydi.
Bos bos konuşuyorsun, adamlar namaglup sampiyon oldu. Finalde 3-0 yendiler brezilyayi. Sırf tersini söylemek için adamlari kötüleyip bizi yuceltiyorsun. Laf olsun beri gelsin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1027 : 27 Aralık 2022, 16:47:21 »
Miha Busa gibi birik oyuncular var.Brezilya voleybolcü çöküşe girdi bence oyuncu çıkmıyor.Santarelli Guidettiyi daha iyi.Santarelli oyuncu parlatan yapısıda var.ilk defa içime sindi secim benim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1028 : 27 Aralık 2022, 16:53:04 »
O ilk düzenlenen 4lü finalde şampiyonluğu hediye ermeseydik ne Vakıf olacaktı ne Guidetti.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1029 : 27 Aralık 2022, 17:27:29 »
O ilk düzenlenen 4lü finalde şampiyonluğu hediye ermeseydik ne Vakıf olacaktı ne Guidetti.
Bu ayrı bir tartışma konusu. 4lü finali verdiğimiz takımı ligde süpürdük. Bizim genlerimizdeki loserlık yine. Acıbadem ve MAA federasyon başkanlığına yem yapılınca sponsorluktan çekildi ve ortaya Vakıf efsanesi çıktı. Şimdi esamesi okunmazdı bunların. En az 5-6 avrupa şampiyonluğu bizim olurdu.

Öte yandan çöküşte dediğin brezilya göklerdeki italyayı eledi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1030 : 16 Temmuz 2023, 09:11:22 »
Sabah amerikayı yenip çin ile final oynamaya hak kazandık

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1031 : 16 Temmuz 2023, 13:05:18 »
Son derece heyecanlı ve güzel bir maçtı. Başta Santarini ve tüm oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Kiraly gibi efsane bir hocanın sinirden çaresizlik görüntüsü muazzamdı. Melissa Vargas milli takıma level atlattı ve  çok yakıştı. Vargas'ı mutlaka uzun yıllar takımımız da tutmalıyız. Gizem Örge'ye yıllarca haksızlık  yapıp milli takıma çağırmayan Guiddettti nin de kulaklarını çok çınlattım. Keşke Santarini'yi Fenerbahçe' ye getirebilseydik. Çok pozitif değeli bir coach.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1032 : 16 Temmuz 2023, 13:40:35 »
Son derece heyecanlı ve güzel bir maçtı. Başta Santarini ve tüm oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Kiraly gibi efsane bir hocanın sinirden çaresizlik görüntüsü muazzamdı. Melissa Vargas milli takıma level atlattı ve  çok yakıştı. Vargas'ı mutlaka uzun yıllar takımımız da tutmalıyız. Gizem Örge'ye yıllarca haksızlık  yapıp milli takıma çağırmayan Guiddettti nin de kulaklarını çok çınlattım. Keşke Santarini'yi Fenerbahçe' ye getirebilseydik. Çok pozitif değeli bir coach.

Takımın blok zaafiyetini bu kadar kısa içerisinde geliştirmek büyük meziyet. Dürüst olmam gerekirse olimpiyat elemeleri öncesinde koç değişikliği yapılmasını büyük bir risk olarak görüyordum ve en azından eleme maçlarının sonuna kadar Guidetti'nin kalmasından yanaydım. Risk alındı, iyi ki alınmış diyorum. Belli ki insan ve spor psikolojisine vakıf bir koç ve insani ilişkileri çok daha iyi. Gizem yerden yere attı kendisini son iki maçtır, bir inat uğruna mahrum bırakılmış milli takım. Kübra hususu da benzer. Bir de dikkat ettim maçın seyri dahilinde de bildiğinden şaşmama gibi bir saplantısı yok, işler kötü gittiği zaman hemen değiştiriyor bir şeyleri. Bu seviyelere ulaşma yolunda keçi Guidetti'nin emeği göz ardı edilemez ama seviye atlamak için değişiklik şartmış. VNL'de finale kalmak, olimpiyat oyunları veya dünya şampiyonaları ile mukayese edilemez ama takımın psikolojik eşiği aşması bağlamında çok iyi oldu, umarım Çin maçı ile de taçlandırırlar. Milli takım artık bir iki oyuncunun eline bakmıyor.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1033 : 16 Temmuz 2023, 14:27:39 »
Vargas milli takıma resmen seviye atlattı. Kontrat durumu nedir bilmiyorum ama acilen uzun süreli bir kontrat yapmak lazım.

Takımı genelde beğendim. Benim gözümde aksayan tek oyuncumuz Ebrar. 3-1 kazandığımız ABD maçında çok hırslı görünmesine karşılık o fiziğine göre top öldürme yüzdesi düşük kaldı. Seneye bir diğer devşirme Alexia carutasu da gelecek. Şu anda her ne kadar direk katkı verecek seviyede görünmese de takıma bir derinlik katacağı kesin. Bu jenerasyon ile birkaç yıl daha voleybolda söz sahibi olacağız gibi.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1034 : 17 Temmuz 2023, 03:18:21 »
bitti şampiyonuz. bu altını gerçekten çok hak ettik. sorun giovanniymiş demek ki ;D