Gönderen Konu: Kadın Voleybol Milli Takım Organizasyonları  (Okunma sayısı 221662 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Ynt: Bayan Voleybol Milli Takım Organizasyonları
« Yanıtla #660 : 02 Temmuz 2018, 14:47:37 »
Bir milli takım hikayesi... Gui bir şeyler deniyor. Değişim başladı yeter ki inanın......
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2018, 17:48:22 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #661 : 02 Temmuz 2018, 15:16:59 »
Bir milli takım hikayesi... Gui bir şeyler deniyor. Değişim başladı yeter ki inanın......

Sisley Volley TV

Güzel bir değerlendirme olmuş.

Şahsen kızlarımızdan böyle bir performans beklemiyordum. Abd-Çin-Sırbistan-Brezilya gibi takımları yenmek onlar adına hiç te kolay değildi ama onlar bunu başardı.  Finalde, özellikle karar setinde ABD'nin tecrübesi ağır bastı. Yoksa sürpriz bir şampiyonluk bile gelebilirdi.

Guidetti ile bu ivmenin yukarıya çıkacağı  çok aşikar. Yeterki kendisine güvenilip istediği çalışma ortamı sunulsun. Bu durumda hem milli takım hem de genç sporcular kazançlı çıkacaktır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #662 : 03 Ağustos 2019, 10:10:43 »
Ya bu ne kadar çok milli maç bu oyuncular ne zaman tatil yapacak.20 gün sonra Avrupa şampiyonası başlıyor.Madem elemeler yap düzenleme grand prixiyi.

Birde neden tüm kritik organizasyonlar Çinde ve uzakdoğu genelinde.Çin daha yeni evsahipliği yaptı prixeye.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #663 : 23 Ağustos 2019, 10:03:29 »
Ya bu ne kadar çok milli maç bu oyuncular ne zaman tatil yapacak.20 gün sonra Avrupa şampiyonası başlıyor.Madem elemeler yap düzenleme grand prixiyi.

Birde neden tüm kritik organizasyonlar Çinde ve uzakdoğu genelinde.Çin daha yeni evsahipliği yaptı prixeye.

Kulüp organizasyonlarının işte tam da bu sebeple Voleybola yatırım yapması saçma... Milli Takımı yöneten Federasyonlar, oyuncuların sırtından para kazanacak diye, kulüplerin voleybola bütçe ayırması... Bütün kulüpler bir araya gelip, Federasyonlara rest çekmeli; ya yatırım kesmeli, ya Milli Maçların "fazlasına" boykot koymalı... Ama Voleybol camiası küçük ve herkesin herkese göbek bağının olduğu bir camia... Böyle bir direnişi organize etmek de pek mümkün görünmüyor. Ben olsam direk yatırımı keserim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #664 : 23 Ağustos 2019, 11:07:13 »
Kulüp organizasyonlarının işte tam da bu sebeple Voleybola yatırım yapması saçma... Milli Takımı yöneten Federasyonlar, oyuncuların sırtından para kazanacak diye, kulüplerin voleybola bütçe ayırması... Bütün kulüpler bir araya gelip, Federasyonlara rest çekmeli; ya yatırım kesmeli, ya Milli Maçların "fazlasına" boykot koymalı... Ama Voleybol camiası küçük ve herkesin herkese göbek bağının olduğu bir camia... Böyle bir direnişi organize etmek de pek mümkün görünmüyor. Ben olsam direk yatırımı keserim.

Kadın voleyin popülerliği var.İşte etkili olur gerçekten.Llloydan faydalanamadık misal gran prixi yüzünden.Yine bosetti garay gibi yıldız isimler sakatlık geçirerek geldi sezona mal oldu önceki yıllar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #665 : 25 Ağustos 2019, 00:16:03 »
Zayıf Finlandiya önünde ecel terleri döktük.Bir şey olmaz bu takımdan zayıf.Sırbistan-İtalya finali bekliyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #666 : 29 Ağustos 2019, 21:00:36 »
Ben anlamıyorum bu milli takımın ana liberosu gizem örgedir.Şu an ülkenin en iyisi mevkisinde.Bu Ebrar ısrarı mahvetti maçı.Sıradan bir oyunncu fazla pohpahlanıyor.Ebrar en fazla thyde falan oynar.Artı Naz döndü Cansu oynuyor ilk 6 Nazındır.Sırf bize geldi diye bu tafra.

Hiç yenemiyoruz sırpları birde şampiyonluk hedefliyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #667 : 29 Ağustos 2019, 21:02:27 »
Eğer bir takımın skoreri orta oyuncusu ise birşeyler ters gidiyor demektir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #668 : 29 Ağustos 2019, 21:35:14 »
Mihalioviçi beğenmeyenler izlesin süper oynadı.Milli takımı deney tahtasına çeviren Vakıf şubesi olarak gören Guidetti ile yollar ayrılmalı turnuva sonrası.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #669 : 29 Ağustos 2019, 21:36:11 »
Gizem niye yok tüm yıl kötü oynayan Hande Baladından medet umuyor.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #670 : 29 Ağustos 2019, 23:27:25 »
Mihalioviçi beğenmeyenler izlesin süper oynadı.Milli takımı deney tahtasına çeviren Vakıf şubesi olarak gören Guidetti ile yollar ayrılmalı turnuva sonrası.

Aslında Milli takım başlığı vardı, orada yazsak daha iyi ama neyse gerekirse arkadaşlar taşırlar zaten.
Guidetti'nin deneme tahtasına çevirdiğini nereden çıkardınız? Karşımızdaki takım son Avrupa ve Dünya şampiyonu, kadroları da bizden iyi. Ayrıca final yolunda Hollanda ve Almanya ile eşleşmeyi Rusya ve İtalya ile oynamaya tercih etmiş de olabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #671 : 29 Ağustos 2019, 23:40:19 »
Aslında Milli takım başlığı vardı, orada yazsak daha iyi ama neyse gerekirse arkadaşlar taşırlar zaten.
Guidetti'nin deneme tahtasına çevirdiğini nereden çıkardınız? Karşımızdaki takım son Avrupa ve Dünya şampiyonu, kadroları da bizden iyi. Ayrıca final yolunda Hollanda ve Almanya ile eşleşmeyi Rusya ve İtalya ile oynamaya tercih etmiş de olabilir.

Araştırdım bulamadım ondan buraya yazdım.Bilinçli değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #672 : 29 Ağustos 2019, 23:44:11 »

Ben Guidettiyi beğenmiyorum.Vakıfta iyi yabancılarla o bütçeyle başarılı olması gayet normal.Kaçınçı kez oynuyoruz 1 kez bile kazanamadık 1.Oyuncu seçimleri kötü.Misal niye büşra yok Dicle yok.O Zehra süper yıldız havalarında.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #673 : 29 Ağustos 2019, 23:49:37 »
Milli takımın geleceği falan yok kötüyüz hiç bir üst düzey maçı alamıyoruz.Eğer bir maçın skoreri orta oyuncu ise şapka öne koyulup düşünülmeli.

Yıldız oyuncu çıkartamıyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #674 : 29 Ağustos 2019, 23:50:50 »
Buldum taşınabilir.