Diğer Sporlar > Diğer Spor Branşları

Tenis

<< < (1431/1437) > >>

efeovic:
nadal her şey yolunda giderse olimpiyatta alcarazla çiftlerde oynayacaklarını imkan olursa da öncesinde hazırlık için 1-2 turnuvada oynayabileceklerini söylemiş.

Samet_GFB:
Brezilya'da düzenlenen ATP Challenger turnuvası Brasil Tennis Open’ın finalinde ev sahibi ülkeden Daniel Dutra da Silva'yı 6-3, 7-5 mağlup eden Ergi Kırkın kariyerinin en büyük tekler şampiyonluğunu kazandı.

Tom Abi sen böyle başarıları kaçırmazdın nasıl oldu

Tom Hanks:
Challenger seviyeside yazılmaz.Biz çok geri kaldık.Tüm turnuvalar gitti.Wta 250 turnuvada gitti.Esenyurttaki Sarıyerdeki tesisler atıl kaldı.Çok güzel orası ama kullanmadıktan sonra.Raoniç-Çiliç finaline gitmiştim.

Bu arada Masters Madridi kadınlarda müthiş maç sonrası İga erkeklerde Rubi aldı.Rubinin 2inci mastersıda toprakta geldi.Kadınlarlarda 3-4 isim arasında güzel rekabet başladı.İga Sabuş Elena ve azda Gauff.Gauff servislerini ilerletmeli acaip olacak çalışıyor Amerikayı aldı masters aldı daha alabilir atlet tam.

Tom Hanks:
Aliza Cornett-Diego Schwartzman yanılmıyorsam Gasguetede tenis kariyerlerini noktalama kararı aldılar.Vucüdü kaldırmadı Dieogada.Turun en sempatik isimlerindendi.Tenisin içinde kal.Nadal bırakıyor.Gasguet aslında bu yetenekli oyuncu şansız çok güçlü döneme geldi.Azda vucudundaki ilginçlik müsade etmedi.Değişik servis stiliyle hafızalarda kalacak.Atp kupaları var yinede.

Tom Hanks:
Sakatlık sarmalından kurtulamayan Thiem tenis kariyerini resmen Viyana 500 turnuvasında sonlandıracak.Hiç toparlayamadı.Doğru üzücü karar ama.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git