Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1811500 defa)

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5370 : 20 Ekim 2018, 21:45:18 »
İtalyanlar 2 oyuncu sırtında finale geldiler.Sylla savunmayı yaptı , Egonu hucumu yaptı.De Gennaro yardımcı oldu.İtalyanların turnuvayı kaybetmesinin en buyuk nedeni berbat ortalara sahip olmasıydı.Biraz Danesi dısında ortalar cok kotu idi.Malinov da iyi bir pasor ama bir Maja degildi.
Sırplar ise klasik manset zaaflarına ragmen takım olarak cok iyi olmalarının ve manset dısında eksiklerinin olmamasının mukafatını aldılar.popovic gibi muhtesem bir libero,Maja gibi bir pasor,Rasic-Veljkovic gibi ortalar ve boskovic-Mihajlovic gibi toplara inanılmaz sert vuran 2 smacorle kazandılar.

İtalyanlarda da kalburustu ortalar olsaydı macı İtalya da kazanabilirdi.Koc Terzici de tebrik ederim.

Bizim neyimizi konusacagız?Ecz. gidiyor yorgunum,ailemi cok ozledim,Turkiye Ligi cok yorucu diyen Kim yeong Koung isimli oyuncuyu deli paralara 2 yıl getiriyor.KYK isimli sahsiyet de ne hikmetse 6 ay once yoruldum,ailemi ozledim,2 saatte evimdeyim derken solugu Ayazaga da alıyor.Bu kıza min. 1.5M USD yıllık verseler 2 yıl 3M USD yapar.Muhtemelen parasını odeyip gonderdikleri bir Thaisa var.1M USD de o yapar.Larson var 1M da ona koy,Meliha ile Ezgi yi bizden cok daha fazla para verip aldılar.İhtiyacları olmadıgı halde sırf baskalarına yaramasın diye Elif-Saliha Sahin kardesleri aldılar.Gecen sene Meliha yı 5. smacor olarak aldılar.

Yani uzun lafın kısası Ecz. basarısız oldukca keseyi deli gibi acıyor.FB ye yar olmasın diye Hande yi GS a kiralıyor.Yasemini alıyor karayollarına kiralıyor.Bu butcelerle FB butcesi arasında ucurm var.Ne yapalım?Ben de deli gibi 4. yabancı istiyorum.Sylla-Ying Ying Li paketi, Sylla-Egonu paketi istiyorum.Gonul istiyor da ne yapalım?Ecz. butcesi 10M USD ise bizim butce 4M USD dir.Meliha yı FB tutmak istedigi halde parayı ve rahatı tercih etti.Arada ciddi butce farkı var.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

  • Üye
  • Yaş: 33
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 3247
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5371 : 20 Ekim 2018, 22:27:49 »
Mihajlovic - Harmotto lu dene f4 te sıçmasak bu şube bu kadar boşlanmazdı . Ah kel ahh.

Çevrimdışı _FB1907_

  • Üye
  • Yaş: 53
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 213
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5372 : 26 Kasım 2018, 16:11:50 »
Maşallah Vargas neredeyse Leon  etkisi yarattı  :) Şuana kadar yaşına göre çok dominant bir performans gösterdi.Fatma iyi niyetli oyununa rağmen kapasitesi belli.İyi bir yabancı smaçör alınırsa çok daha iddalı duruma geliriz.Takımın kimyası güzel yerinde bir transferle, taraftarın desteği ile Vakıfın ve Eczacının şampiyonluk hayallerini bozabiliriz.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

  • Üye
  • Yaş: 35
  • İleti: 387
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5373 : 28 Kasım 2018, 15:21:18 »
Bu mesajı hangi topice yazacağımı bilemedim. En sonunda buraya ekleyeyim dedim :)

Türkiye liginin kalitesi gitgide düşüyor. Bunun aksine İtalyan ligi ise her sene daha da kaliteli hale geliyor. Özellikle Imoco Volley bu sezon Eczacıbaşı'nı fazlasıyla zorlayacak. Eczacıbaşı as kadrosu itibariyle Imoco'dan daha iyi bir takım olsada ne derece durdurulamazlar onu antrenörleri Motta belirleyecek. Eğer takımını iyi hazırlayamazsa Imoco en küçük zaafiyeti bile kendi lehine çevirebilecek bir ekip. Tarihin görmüş olduğu en komple smaçörlerden Sokolova ve Osmokrovic'e sahip Fenerbahçe'nin CL yi Vakıfbank'a kaptırışı unutulmamalı.

Motta bu sezon CL yi alamazsa bu onun için müthiş bir başarısızlık olacak. Bence herşey kendi elinde. En başta ifade ettiğim gibi ligin kalitesinde düşme var. Bu da Eczacıbaşı'nın test edici-yıpratıcı maç yapamamasına sebep oluyor. En zorlandıkları düşünülen Fenerbahçe maçında bile kendilerini test edemediler. Fenerbahçe o kadar sakar ve hataya açık bir takım ki Eczacıbası'ndan ziyade Fenerbahçe kendi kendini yendi. Adeta sen oynama ben hem oynarım hem yenilirim dedi.

Motta'nın sıradışı birşeyler yapması lazım. Olası Imoco eşleşmesine kadar herşeyin iyi gitmemesi lazım. Evet yanlış okumadınız. Herşeyin iyi gitmemesi lazım. Takımına kendisi tarafından oluşturulmuş yapay problemler çıkartmalı. Bazı maçlarda takımının kazanmasını güçleştirecek hamleler yaparak kaos ortamında oyuncularına "bi görün bakalım" mesajı vermeli. Bu tip akıl oyunları, sezon sonunda ki kritik maçlarda yaşanabilecek olası tıkanmalar karşısında takımın kendi çözümlerini üretmesi açısından oldukça etkili bir prova olacaktır. Kısacası Motta kazanmaktan daha çok, takımının bağışıklık sistemini güçlendirmeye odaklanmalı.

Eczacıbaşı hakkında diyeceklerim bu kadar. Madem yazmaya başladık buradan devam edeyim. Bu sefer ki daha başka bir konu.

Ne zamandan beri hep aklımdadır. Tıpkı futbol menajerde ki gibi bir voleybolcu değerlendirme profili çıkartmak. Hal böyle iken de kendi çapımda birkaç değerlendirme  yaptım. Mesela geçen sezon voleybolu bırakan Gözde ve bu sezon bize katılan Bricio'nun profillleri... Buraya da ekleyeyim ki ne ifade etmek istediğim az çok anlaşılsın. Tabi itibar edip etmemek değerli okuyuculara kalmış birşey çünkü değerlendirmeler büyük oranda gözlem odaklı.

Profilleri yazmadan önce;
Oyuncuyu 3 ana başlıkta (Teknik-Mental-Fizik) yer alan çeşitli parametrelerle değerlendirdim. Bunlardan özellikle mental ve fizik kısımlarında ki etkenleri açıklamak gerekir düşüncesindeyim.(zaten fm için düzenlenen açıklamalarla hemen hemen aynı)  Teknik kısımda yer alan özelliklerin ne anlama geldiğini zaten birçoğumuz biliyor. O yüzden ayrıyeten bir açıklamaya gerek duymuyorum.
O zaman hadi işe koyulalım :)

Voleybolcuları değerlendirdiğim mevcut özelliklerin bazıları "sabit" bazıları "değişken" olarak tanımlanır. Sabit özellikler genelde bireye özgü doğal (doğuştan gelen) özelliklerdir. Değişken özellikler ise antrenmanlar sayesinde geliştirilebilirler. Özellikle teknik ve fiziksel özellikler değişken ağırlıklıdır. Mental,Fiziksel veya teknik özellikler doğrudan birbirini etkileyebilirler. Ör: Önsezi-Defans

Şimdi mental ve fiziksel bazı etkenlerin açıklamalarına bakalım.

Takım Oyunu: Oyuncunun taktiksel talimatları ne kadar iyi takip ettiği, uyguladığı ve takım arkadaşlarıyla saha içi uyumunu yansıtır.

Pozisyon Alma: Pozisyon alma, bir oyuncunun bir pozisyonu okuma ve gelişen pozisyonda kendine mümkün olan en iyi şekilde pozisyon aldırma yeteneğidir.

Kararlılık-azim: Gayeye ulaşma bağlılığı.

Önsezi: Bir oyuncunun bir olayı ne kadar iyi kestirip (tahmin edip) tepki verdiğidir. Burada bir oyuncu yüksek özelliğe sahipse eğer oyunu iyi okuyabilir ve durumlara diğerlerinden daha çabuk (hızlı) tepki verebilir.

Konsantrasyon: Bu, bir oyuncunun olaydan olaya dayanarak konsantrasyonunu yansıtır. Burada yüksek derece; oyuncu daha güçlü ve uzun konsantre olabilir anlamına gelir ve oyunun sonlarındaki olaylara tepki vermesinin başlardaki kadar iyi olması mümkün olacaktır. Daha düşük konsantrasyonun oyuncularda odaklanma kaybına ve belki de maçın kritik dakikalarında hatalar yapmalarına yol açtığı görülür.

Liderlik: Oyuncunun olayları veya diğer oyuncuları etkileme yeteneğidir. Yüksek liderliğe sahip bir oyuncu, işlerin kötüye gittiği anlarda takımının mental ve oyun disiplini anlamında ayakta kalmasına öncülük eder.

Vücut Zindeliği: Bir oyuncunun standart-temel kondisyon seviyesinin nasıl olduğudur. Belirgin derecede yorulmadan önce ne kadar sayıda maçta tam kapasiteli fiziksel yeterlilik gösterebileceğini ve sakatlığa yatkınlığını etkiler. Mesela Megan Hodge bu konuda maalesef yetersiz.

Güç: Bir oyuncunun bir rakibe karşı kendisine avantaj sağlayacak fiziksel gücünü kullanma yeteneğidir.

Çeviklik: Çeviklik, bir oyuncunun değişen hızlarla farklı yönlere ne kadar iyi hareket edebileceğini yansıtır (ani dönüşler, ani duruşlar gibi).

Dayanıklılık: Dayanıklılık bir oyuncunun bir maçta uzun bir süre için yüksek düzeyde fiziksel aktiviteye dayanabilme yeteneğidir.

Ve sonunda :) puanlamalara geçmek gerekirse, (en yüksek puan 20 en düşük puan ise 1)

Gözde Kırdar:

Teknik

-Blok 15
-Servis 15
-Manşet 17
-Hücum-top öldürme 16
-Defans(arka alan,bloktan seken,dublaj) 18
-Defanstan çıkıp pasörle buluşmayan ortada ki topları paslama yeteneği 14
-Kötü pas ve zor pozisyonda top öldürme 14


Mental

-Kararlılık 18
-Konsantrasyon 18
-Önsezi-oyun zekası 17
-Liderlik 19
-Pozisyon alma 17
-Soğukkanlılık 16
-Takım oyunu 18


Fizik

-Vücut zindeliği 17
-Zıplama 18
-Güç 17
-Çeviklik 18
-Dayanıklılık 17


Samantha Bricio:

Teknik

-Blok 14
-Servis 18
-Manşet 15
-Hücum-top öldürme 16
-Defans(arka alan,bloktan seken,dublaj) 16
-Defanstan çıkıp pasörle buluşmayan ortada ki topları paslama yeteneği 14
-Kötü pas ve zor pozisyonda top öldürme 14


Mental

-Kararlılık 14
-Konsantrasyon 12
-Önsezi-oyun zekası 14
-Liderlik 9
-Pozisyon alma 16
-Soğukkanlılık 13
-Takım oyunu 17


Fizik

-Vücut zindeliği 15
-Zıplama 17
-Güç 15
-Çeviklik 17
-Dayanıklılık 15
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2018, 23:30:59 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Sisley Volley TV

  • Üye
  • Yaş: 35
  • İleti: 387
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5374 : 28 Kasım 2018, 22:30:19 »
Bu şekilde 9-10 tane daha voleybolcunun profilini çıkartmıştım. Şimdilik ikisini ekleyeyim dedim.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2018, 23:31:25 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Vanguards of FB

  • Üye
  • Yaş: 46
  • Yer: İzmir
  • İleti: 7481
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5375 : 30 Kasım 2018, 11:15:26 »
fatma son yıllarda bize gelmis en iyi yerli smacor bence..
meliha da ıyıydı ama oynayamadı..

fatma ıyı bir transfer ve alternatif oldu damla'dan sonra...

merve tanyel'i merak ediyorum ben esas..potansiyeli nedir..

ama bir tane daha iyi bir smacor ile (komple) - brezilyalı yada amerikalı bence eczacıyı cok zorlayabiliriz...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

  • Üye
  • Yaş: 33
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 3247
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5376 : 02 Aralık 2018, 14:17:15 »
Allah rızası için iyi bir 4 numara alın şu takıma da yazık olmasın sezona.

Çevrimdışı Vanguards of FB

  • Üye
  • Yaş: 46
  • Yer: İzmir
  • İleti: 7481
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5377 : 03 Aralık 2018, 16:52:14 »
bricio cok iyi oyuncu...cok kalitelii..umarım yıllarca kalır..
hatta vargas da iyi olacka zamnala..uzun sure kalmalılar..
su kadroya kim eklenseymıs cok iyiymis..
adi kim....sattı bizi paraya...

Çevrimdışı Sisley Volley TV

  • Üye
  • Yaş: 35
  • İleti: 387
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5378 : 10 Aralık 2018, 22:05:24 »
Roni Jones Perry. Namı diğer RVP. İki hafta sonra kolej kariyerini bitiriyor.



Ncaa efsanesi Kathryn Plummer'in Stanford'unu bu sezon yenebilen tek takım olan BYU'nun baş smaçörü. Ncaa de yılın voleybolcusu olmak için Plummer ile kapışıyor. Birkaç gün önce Ncaa Final Four'una kaldılar. Üstelik bunu takımın en önemli smaçörlerinden Mckenna Miller sakatken başardılar. Liderlik özellikleri olan 97 li RJP uzun boylu bir 4 numara değil ama iyi sıçrayarak bu açığını kapatabilen bir isim. Rakibin blokta ki zaafiyetini iyi değerlendiriyor. İlk profesyonel kontratı olması sebebiyle Damla ve Merve maliyetine alınabilecek bir risk. Tutmazsa fazla birşey kaybetmeyiz tutarsa çok şey kazanırız.

Hücumundan küçük bir kesit...
https://mobile.twitter.com/NCAAVolleyball/status/1071219029212155904?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C3806135744
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2018, 22:13:15 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Vanguards of FB

  • Üye
  • Yaş: 46
  • Yer: İzmir
  • İleti: 7481
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5379 : 11 Aralık 2018, 08:55:36 »
bence de hem erkek hem kadın takımına da birer takviye sart...
ozellikle kadın takımı dogru oyuncuyu bulursa 4 numaraya farklı seyler konusabiliriz...

allah bricio'ya zeval vermesin cok ama cok iyi oyuncu...

vargas da gelisimini tamamlarsa yıllarca hukmeder capraz olarak avrupaya...

Çevrimdışı Sisley Volley TV

  • Üye
  • Yaş: 35
  • İleti: 387
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5380 : 11 Aralık 2018, 19:53:55 »
Imoco Volley Conegliano son yıllarda Ncaa maçlarına oyuncu gözlemi için yetkili gönderiyor. 2015 de Micha Hancock , 2016 da Samantha Bricio ve 2017 sonunda Simone Lee'yi direkt Ncaa'den takıma kattılar. Bu transferlerden Hancock ve Lee tutmadı ama Bricio'da hedefi tutturdular. 3 te 1 tutma oranı bence gayet makul.

Buradan yola çıkarak görüyoruz ki Imoco kendisine resmen Nba takımları gibi bir draft sistemi kurmuş. Her sene birini alıyorlar. 2018 sonu için hamle yapacaklar mı bilinmez ama 2019 icin Plummer'i "draft" etmek icin uğraşacakları cok açık. Bizim Türk takımları ise hala kış uykusunda. Bricio'ya ilk imza attıran Imoco, oyuncuyu en düşük maliyetiyle (çaylak sözleşmesi) iki yil boyunca oynattı. Bricio şimdi bizde ve Imoco'daki kontratının belki de 3 katından fazlasını alıyor.

Türk kulüplerinin de artık kendi draft sistemlerini oluşturması gerekiyor. Avrupa, yıldız voleybolcu çıkarma konusunda eskiye oranla cok kısır vaziyette. Brezilya alt jenerasyonlarda çok kötü durumda. Çin yetenekli gençler çıkarıyor ama oradan oyuncu getirmek çok çok maliyetli. Bu koşullar altında en ideal seçeneklerden biri Ncaa.

İyi yönetilen bir kulüpte transfer süreci, herhangi bir oyuncu menajerinin teklifi ve yönlendirmesi ile değil kulüp yetkilileri tarafından yapılan gözlemler sonucu başlar. Mesela bunu Ncaa için ele alalım. Transfer düşünülen sezon döneminde mezun olacaklar arasından takımın öncelikli ihtiyaclarına yönelik en iyi 3 oyuncu belirlenir. Bu oyuncular izlenir,değerlendirilir ve takım antrenörünün son değerlendirmeleri sonucunda bu üçlü arasından bir tercih yapılıp, ilk profesyonel kontratı Aralik-Ocak ayında oyuncunun tutmama riskini de düşünerek (Bunu imoco'da yapıyor) yarım sezonluk imzalatılır.(+2 yılda opsiyon eklenir) Memnun kalınırsa opsiyon aracılığıyla sözleşme uzatılır. Böylece en az maliyetle ilk 6 ya oyuncu eklemlenmiş olunur.  Oyuncu tutmadı diyelim. 6 aylık bir çaylak kontratının kulübe maliyeti 30-35 bin doları geçmez. 

Fenerbahçe bu draft sistemini 5 yıl üst üste denesin 2 oyuncu bile tutsa büyük kar olur. Ama yok. Anca Turkiye'de iş yapan menajerlerin elde kalan oyuncuları olacakta onları alacaklar. Bir Türk kulübünün gözlemcisi veya transferde karar vericisi olsaydım bu sezon ki draft ilk 3 üm şöyle olurdu.

1-Veronica Jones (oh)
2-Mikaela Foecke (oh)
3-Jordyn Poulter veya Samantha Selinger-Swenson (s)



Gelecek sezon ise ilk 3 üm

1-Kathryn Plummer (oh-opp)
2-Jacqueline Quade (oh)
3-Khalia Lanier veya Leah Edmond (oh) olurdu.



Son olarak; o kadar yazdın cizdin ama kulüp bu tip bir transfer politikası izler mi ? diye kafanızda bir soru işareti belirirse hemen o belirsizliği yok edin çünkü cevap kesinlikle hayır. Bizimkisi, forum ahalisine düşüncelerimizi açma çabası. Şube öyle bir durumda ki... Sahi kaçımız Beliz Başkır,Damla Çakıroğlu ve Merve Tanyel'in Terzic veya öncesinde ki antrenörün tavsiyesi sonrası alındığına inanıyoruz. Peki bu oyuncuları kim, hangi kriterlerle transfer etti , biliyor muyuz ?
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2018, 13:18:13 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Sisley Volley TV

  • Üye
  • Yaş: 35
  • İleti: 387
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5381 : 11 Aralık 2018, 23:20:41 »
Az önce bir mesaj aldım. Ncaa konusunda oldukca donanımlı bir arkadaştan. Hoşuma gittiği için burada da paylaşacağım. Bence iyi bir gözlemci raporu niteliğinde. Meraklısına...
_______________________________________

"1-Jordyn Poulter: Zamaninda ABD antrenoru Karch Kiraly 13 yasindayken ilk duzenlenen u23 dunya sampiyonasi kadrosuna almisti bu kizi. O zaman tanimistim ilk kez. Sonrasinda illinois'a gitti ve adi duyulmamaya basladi kolejde. Vasat smacorler kizi da vasatlastirdi sanki ama gecen seneki takimin antrenor degisikligi ile beklenen Poulter oldu. Bu sene yanina bir tane de iyi smacor katkisi eklenince costu Poulter. Bu kizin en onemli ozelligi cok yuksek olmasina ragmen cok esnek olmasi. Ayni Micah Christenson'un kadin versiyonu. Ayrica hem erkek voleybolu tadinda pipe ve yatik 4 no pasi atarken, yeri geldiginde defanstan cikan topu 1 nodan 4 noya cok rahat dikebilecek kadar guclu ve temiz parmaklara sahip... Ayaklari hizli ve iyi bir pasor zekasina sahip. Alisha Glass sonrasi kolejde beni en cok etkileyen pasor oldu Poulter bu sene. Molly Kreklow'un Missouri,ABD milli takimi ve Dresdner'de oynadigi oyun ayniydi ama baska bir sistem oynatabilecek oyun bilgisi ve parmak kalitesi yoktu. Carli Llyod'un kol teknigi, Micha Hancock'un pasor hissi olmamasi, SSS'in yeteneginin anca kolej seviyesinde fark yaratacak olmasi (kadin voleybolunun William'i olabilir mi diye dusunmustum ilk ama izledikce cakma Molly Kreklow olduguna karar verdim), Carlini'nin kadin voleybolu icin cok onemli olan tek ayak paslarinin 2.lig seviyesinde olmasi...Glass sonrasi donem icin en iyi isim Poulter bence. Penn State'in efsane hocasi da demis zaten Poulter milli takimi oynatmali diye.

2-Roni Jones Perry: Son senesinde parladi ama sanki olacak bu kizdan. Mesela Sarah Wilhite'da son senesinde parlamisti ama onun pro voleybolda basarili olamayacagi cok belliydi. Roni'nin kuvveti, atletizmi, teknigi cok musait. Yuksekligi ile zorlanabilir ama gerekli esigi asarsa Karch Kiraly onun icin sans olabilir, tam onun smacoru. Tokyo olimpiyatlarina 4.smacor olarak katabilir kendisini.

3-Mikaela Foecke: Manseti siritmayacak bence, baya topladi ama asil sorun hucumunun cok dengesiz olmasi. Pro kariyeri ile Pan American kadrosunu girip onemli turnuvalardan 1 hafta once takimdan kesilen isim olabilir bence.

Gelecek sezon icin Plummer,Lanier ve Edmond'un yanisira birkac isim daha var.

-Jacqueline Quade (oh): Bu sene dikkatimi cekti ve yeni Kimberly Hill adayim. Illinois'i Poulter ile birlikte f4'e tasidi. Illinois-Wisconsin macinin ilk setini izlemelisin. Cok hizli, genel oyun gorgusu var, pipelari ust duzey, yuksekligi iyi... Manseti pro seviyede ne olur soru isareti ama kadini izlerken Hill'i goruyorum. Servisleri de ayni derece etkili.

-Micaya White (oh): Texas'ta harcaniyor bu kiz. Cok yetenekli ama dogru coaching lazim.

-Morgan Hentz (l): ABD millinin yeni Stacy Sykora'si olacak. Italya ve Turkiye'de sinirdan dolayi yabanci libero tercih edilmeyeceginden bence ABDli yetkililer simdiden Almanya'dan kontrat ayarlamali bu kiza."
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2018, 13:21:43 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Samet_GFB

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • Yaş: 29
  • Yer: Ankara
  • İleti: 6432
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5382 : 12 Aralık 2018, 01:17:21 »
Opet sponsor olmuş belki bir smaçör hamlesi gelir

Çevrimdışı Vanguards of FB

  • Üye
  • Yaş: 46
  • Yer: İzmir
  • İleti: 7481
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5383 : 12 Aralık 2018, 12:40:37 »
hayırlısı..erkek takımına da olmus olsa bari toptan...

bir kadın basket kalır..

Çevrimdışı Tekirdağlı

  • Üye
  • Yaş: 52
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 4974
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5384 : 09 Ocak 2019, 17:34:45 »
Naz'ı almışız play-offlarda oynayacakmış