Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1811443 defa)

altann ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 8066
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5475 : 30 Mart 2019, 00:15:50 »
Takip etmediğim için soruyorum Naz giderken veya gittikten sonra bir terbiyesizlik mi yaptı?

Çevrimdışı iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10216
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5476 : 30 Mart 2019, 00:35:23 »
Takip etmediğim için soruyorum Naz giderken veya gittikten sonra bir terbiyesizlik mi yaptı?

Fenerbahçe şike soruşturmasında bütçe azalttığı ve sponsor olan Universal da bıraktığı için daha çok ücret veren ve şampiyonlar liginin favorisi olan takıma gitti. Yaptığı bu. Aynı gs erkek basketbol takımının 2 sene önce yaptığı ve Sinan Güler'in bize geliş şekli gibi. Yapılan şovlara aldırma sen. İsteyen seyretsin istemeyen seyretmesin. Ben keyifle seyrederim.

Çevrimdışı Erdenay Güler

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 31
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 477
    • ErdenayGuler
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5477 : 30 Mart 2019, 00:52:32 »
Foruma uzun süredir boşluyorum.

Eskiden bir Antu forum vardı, deli gibi voleybol konuşurduk. Sonra Fenerbasket vardı, basketbolun yanında voleybolda da gece gündüz yazıp konuşurduk. Sonrası malum zaten, takım dağıldı ve konuşacak çok fazla bir şey kalmadı. Hala parça pinçik takip ediyoruz(m) ama hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak malesef.

Velhasıl, benim Naz Aydemir hakkındaki sıkıntılarım Jan de Brant dönemine dayanıyor. Jan hocanın başının da 'Naz mı yoksa Dirickx mi?' tartışmasından mütevellit yanmasının büyük etkenlerinden birisidir kendisi. Jan de Brant, pasör tercihinden dolayı 'kendi vatandaşına torpil geçiyor' ithamına ve büyük Fenerbahçe taraftarının müthiş lincine maruz kalmış ve aynı taraftarlar o dönemde gümbür gümbür giden takımı kendi elleriyle dinamitlemeye çalışmıştır. Oynadığı dönemde dengesiz manşetlerle pas dağıtmaya çalışan Dirickx sayesinde Gamova ve Osmokrovic'in 3 metre çizgisinin gerisinden ne kadar yüzdeli oynadığını kimse görmek istememiştir ne hikmetse. Parkedeyken nazlı kızımızın attığı pasların daha yerine varmadan rakip blokların nasıl da güzel yerleştiğine kimse parmak basmamıştır. Aynı şekilde Eda Erdem'in zibilyon kez havada askıda kalmasına kimse değinmemiştir doğru dürüst. İşte tam da bu dönemde Naz Aydemir müthiş bir koruma altına alınmış, enteresan bir dokunulmazlık havası yaratılmış ve bu süreç de arkadaşın kendisinin göklerde olduğunu düşünmeye başlamasıyla devam etmiştir.

Oyun kısmına fazla girip gerilmek istemiyorum aslında. Şahsi olarak Naz Aydemir'in Fenerbahçe'den ayrıldığı vakte kadar pasörlüğünü yeterli bulmuyordum. İyi bir pasör, takım arkadaşlarını doğru zaman ve yerde topla buluşturur. Pas tercihleri ve kalitesi ne kadar iyiyse o kadar üst düzeydir. Zaten bunu sosyal medyada da, maçlarda da, forumlarda da çokça dile getiriyorduk. Şahane de linç yiyorduk. Biz tribünde ya da televizyon başında Neslihan Darnel ve Maja Poljak gibi oyuncuların tribünlere ve takımımızın oyuncularına karşı olan hareketlerini nasıl beğenmeyip tepki gösteriyorduysak, aynı hareketleri ilaç fabrikası Eczacıbaşı'nda oynarken bu arkadaş da sergiliyordu. Şımarık ve lakayttı. Baktık ki 1 milyon dolar gibi anormal bir ücrete transfer edilmiş.

Galatasaraylı olduğuna ise fanboyları inanmak istemezdi. Eczacıbaşı'nda oynarken, şahsi web sitesinin biyografi kısmında tuttuğu takımın Galatasaray olduğunu kendi ağzıyla söylemişliği vardır. Transferin ardından o bölüm haliyle uçuruldu. Bu konu, bir Fenerbahçeli olarak benim için başlı başına bir eksi puan zaten. Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde herhangi bir Galatasaray unsuru barındırılmamalı. Fakat malesef ki bunu sporun her branşında gördük. Zamanında Emre Belözoğlu ve Nevriye Yılmaz örnekleri verilirdi. Bu pasör arkadaş, adı geçen oyuncuların isimlerinin baş harfleri kadar katkı vermedi bu camiaya.

Benim görüşüm tabii ki kimsenin umurunda olmaz ama söylemek lazım gelir. Naz Aydemir çok güzel bir PR ürünüdür ve benim nezdimde buhran döneminde gemisini ilk terkedenlerden olmuştur. Yaşıtları üniversite 1'de Mat-1 sınavına girerken, Fenerbahçe Spor Kulübü ona koskoca takımı emanet etmiştir. Fakat o, ayrılışının ardından çıktığı onca televizyon programında, verdiği yüzlerce demeç ve röportajda kazanımlarının en büyük sebebi olan Fenerbahçe'nin adını dahi ağzına almazken çok rahat şekilde Galatasaray güzellemesi yapabilmiştir.

Değer yargıları mühim.

Seneye Caner Erkin de gelsin...

Çevrimdışı iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10216
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5478 : 30 Mart 2019, 01:42:29 »
Gamova ve Osmokrovic varken bu kız 19 yaşındaydı. 19 yaşındaki kızın pasları eleştiriliyor. Bu kadar geriye gidilecekse o dönemlerde voleybolu çok daha sıkı takip eder sürekli olarak da f4ler dahil tüm maçlara gitmeye çalışırdım. Neyin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum.

Erdenay Güler arkadaşım seni tanımam ama sen Jan De Brandt dönemine dayanıyor dediğin dönemde 16 yaşındaydın. Bunu yaşını eleştirmek için de söylemiyorum. Çok iyi bir voleybolsever de olabilirsin.
Naz bize gelmeden de F4 yapmıştı, bizde de yaptı, bizden gittikten sonra da yaptı. Defalarca da en iyi pasör ödülü aldı. Vakıf'a kaybettiğimiz seneden sonra ki o takımın pasörü Fofao'ydu, MAA'nın yabancı pasör takıntısını bırakıp takımı Naz'a emanet edeceğim demesiyle ilk ve tek avrupa şampiyonluğu geldi.
Naz'dan sonra ise kaç tane pasör geldi bu takıma sayısı bile belli değil. Saysak sayfalar dolar.

Nevriye ve Emre'nin baş harfleri olayı da bakış açısı. Nevriye Fenerbahçe'de efsane olacakken gsliyim dediği takıma gitti ve euroleague finalinde bizi yenerek şampiyon oldular, hala da orada görev alıyor. Batan gemi vs benzetmesi yapılacaksa o Nevriyeye daha çok uyar. Zira Taurasi komplosunda Nevriye de takımın bir parçasıydı. Kendi ve takımın hakkının yendiği ve bir avrupa şampiyonluğunun gittiği o komployu hiçe sayıp ki o komployu kuran da gslilerdi, defoldu gitti o takıma. Emre'nin ne verdiğini ise bilmiyorum.

Naz'ın tek avrupa şampiyonluğumuzu kazandığımız sene takımın pasörü ve en iyi pasör ödülü nasıl oluyor da bu isimlerin baş harfi etmiyor. Bana sorarsan baş harfleri değil o şampiyonluk onların Fenerbahçe'deki soy ağaçları eder. Acıbadem ve Sarı Melekler efsanesinin mihenk taşı ve zirvesidir o şampiyonluk ve bir çok kişiye göre de gelmiş geçmiş en iyi takımdır. Bizden ayrıldıktan sonra Tvye çıkıp da Fenerbahçenin adını ağzına almaması gibi gerekçeler de çok gülünç. Yapmayın böyle. Bu tepkiler sadece şike sürecinde takım bütçe azalttığında daha çok ücret veren Vakıf'a gidişinin kabullenilememesinin etkileri ve aradan 7 yıl geçmiş hala o etkiler sürüyor.

Neyse bu konu sakız kıvamına ulaştı ve uzuyor. Fazla da söyleyecek bişiy yok artık. Kimileri memnun olur kimileri olmaz. Spor bu. Herkesi mutlu edemezsin.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2019, 01:43:12 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Erdenay Güler

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 31
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 477
    • ErdenayGuler
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5479 : 30 Mart 2019, 02:30:51 »
Hocam merhaba, sadece adımla hitap edebilirsiniz.

Evet, Jan de Brandt katıldığında 17 yaşındaydım. Fenerbahçe voleybolunu 2006 yılında takip etmeye başladım, dönemin antrenörü Adnan Kıstak'tı. Naz Aydemir'i, ödül aldığı yıllarda oynadığı oyuncu kadrolarıyla değerlendirmek gerekir. Memlekette Lo Bianco gibi oyuncular oynarken Türkiye Voleybol Federasyonu havadan ödül verirdi mesela kendisine. Avrupa şampiyonu olunan senenin zirve olduğunu herkes gibi ben de kabul ediyorum, zira aksini söylemek akıl işi değil. Bu takımın o seviyede oynayıp elde ettiği başarının baş mimarı da Naz Aydemir değil, böyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor sanki. Güzel bir PR ürünü overrated tipi bir oyuncu olduğunu düşündüğümü yenileyeyim.

Ben tribünün içinden çıkma bir insanım ve taraftarlık konusunda aşırı duygusalım. Ben yöneticiler ya da objektifler gibi maç izlemem, durum değerlendirmem. Yapım buna uygun değil çünkü. Benim için her şeyden önce aidiyet ve değerler gelir. Naz Aydemir'in para için gittiğine dair bir cümle kurmadım, aksine bize gelmeden önceki hareketlerinin lakayt olduğunu belirttim. Derdim sadece takım dağılırkenki durumlar değil, öncesine de dayanıyor. Size göre gülünçtür, bana göre değil. Ben böyle şeylere ehemmiyet veren bir insanım. Yıllarca ekmeğini yediği yere saygısı olmayan, en ufak bir şekilde dahi anıp onore etmeyi düşünmeyen insanların sinek kadar değeri yoktur gözümde.

Son olarak Nevriye Yılmaz mevzusu. 2012 yılında blogda şöyle yazmışım;

"Kulübün 1 senedir içinde bulunduğu durum ortada. Hangi branşta ne olacağı belli değil. İnsanlar mahkemelerle, iftiralarla uğraşıyor. Lakin tribünde kendisine özel beste yapılan, insanlar tarafından sevilen ve takdir edilen Nevriye Yılmaz, sezon içerisinde olur olmadık yerlerde koçunun, X oyuncunun dedikodusunu yapıyor, önüne çıkan altyapı oyuncusuna destek olup tecrübe aktaracağına, o oyuncuları “çekil kenarı” diye itiyor, “belim sakat” bahanesine sığınarak doğru düzgün maç oynamıyor, sezon bitiyor ve “neden kontrat görüşmesini benden önce Matovic ile yapıyorsunuz?” gibi saçma sapan bir bahaneyle trip atıyor, bütün bir sezon boyunca takıma Birsel veya diğer yabancılar kadar katkı vermeden, onların kazandığı paranın daha da üstünde miktarlar istiyor, en iğrenci de 7 yıldır “Kaptan” olduğu kulüpten istediği rakamları koparabilmek ve fiyat yükseltebilmek için, şu yaşanılan süreçte bizim kuyumuzu kazmaya çalışan kulübü araya sokuyor. İster kendi aracılığıyla, ister menajeri aracılığıyla. Orası bizi bağlamaz."

Dolayısıyla, olaya ziyadesiyle vakıfım.

Velhasıl, dediğiniz gibi konu sakız gibi uzar gider. Herkesi mutlu ya da memnun edemezsin. Ben mesela memnun olmayan taraftanım. Siz memnun olabilirsiniz, böyle olduğunuz için sizi çıkıp eleştirmem ya da farklı ithamlarda bulunmam. Herkesin fikri ve zikri kendinedir.

Sevgiler.

Çevrimdışı iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10216
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5480 : 30 Mart 2019, 09:11:24 »
Tamam tartışma düzgün olunca yapılması da çok zevkli oluyor. Görüşlerine saygılıyım. Zira bu sene Naz'ın ara verdiği ve voleybol oynamadığı belli iken her maçtan sonra Naz bu sene çok iyi, vakıf tüm kupaları süpürüyor onun sayesinde gibi taşak geçer gibi yorumlar olunca gereksiz bir geyik fırtınası döndü.

Sen de söylemişsin duygusalsın. duygusal düşünüyor ve hareket ediyorsunuz. Bunu da eleştirmem. Sadece dediğim olay yöneticiler, antrenörler ve sporculardan bu şekilde duygusal hareket etmesini bekleyemezsiniz. Çok duygusal olan,takıma gönülden bağlı olan hatta bu nedenle çok daha düşük ücretlere takımda kalan ve ayrılmayanlar da vardır. O da ayrı mesele.

Ben Naz ilk geldiğinde başka bir forumda yazıyordum ve o dönemde tam tersi Naz'ı savunanlara karşı Gamova maçlarda eliyle yukarı işareti yapmaktan yoruldu Naz'a demiştim. Bugün burada Naz'ın savunucusu durumuna düştüysem gerekçem de Naz ve eğer olursa yerli statüsünde geçtiğinde Vargas'ın çok önemli bir avantaj olacağıydı. Biz kadın sporlarında ortalığı domine ettiğimiz sene yabancılarla değil yerlilerle fark yarattık. Basketbolda Birsel, Esmeral, Nevriye, voleybolda Naz,Eda,Seda. Diğer takımlarda da zira çok iyi yabancılar vardı ama bu kalitede yerliler yoktu. Şimdi de yerli kalitesi artıyor. Şunu anlayamamak ve artık voleybolu izlemeyeceğini söylemek ise gerçekten aşırı derecede duygusallık ve gülünç bir durum.  Ben iş yerimde 11 yıllık yöneticiyim ve eğer bugün işimi salt duygusallık üstünde yapsaydım 1.yılım dolmadan ayrılırdım. İnsanoğlu duygusaldır ve duygu ile yaşar ama profesyonellikte bunun dengesini çok iyi ayarlaman gerek. Lakin şu an çalıştığım yerde X maaş alıyorken 2x maaş veren bir şirket olursa ayrılırım. Bu çok net. Bu da profesyonellik. Kendimi ve ailemi düşünmem gerek.
 
Naz'ın aldığı ödüller şunlar bunlar mevzusuna girmeye gerek yok. Sadece Türkiyede değil şampiyonlar liginde de aldı. Hadi geçtim etrafında çok iyi oyuncular vardı vs ki bunun da tartışmasını çok yaptık. tabiki çok iyi oyuncular olacak, Mari ve Paula varken Naz takımı şampiyon yapabilir miydi? Naz o  sene başarının baş mimarı ise hiç bir yerde demedim. Sokolova, Kim, Tom gibi oyuncuların olduğu takımda direksiyon ondaydı ve mimarlardan birisiydi. Hiç bir katkısı olmadı ve Ona rağmen takım şampiyon oldu diyebilir miyiz peki. Hani bazı şeyleri söylüyorum ama kendimi tekrar ediyorum artık. Naz  gelmiş geçmiş en overrated oyuncu, Türkiye ligindeki şu bile bu bile ondan iyi  tarzda yorumları da gördüm. Ben kendimi hiç bir spor dalında açıklama gereği hiç duymadım ama bugün ilgim ve bilgim olan sporlar içinde tenis ilk sırada gelir, sonra bayan basketbolu ve bayan voleybolu. Nevriye olayını da çok iyi biliyorum ama senin kalkıp da Naz'ın Nevriye'nin yediği tüm bu bokları bilen birisi olarak baş harfi etmez demen de çok doğru olmadı.
Benim Naz ile ilgili en büyük eleştirim bunu her zaman söylerim şımarık ve kibirli tavırlarıydı. Sen de değinmişsin buna. Başarı gelir gelmez bunu bilemem ama gelmesi çok doğru bir karardır, her açıdan doğrudur, beğenen yada eleştiren olabilir ama eleştirilerin çoğunun da duygusal olduğu çok net belliyken kalkıp da insanların duygularını da değiştiremeyeceğimize göre bu konuda orta yol bulmak imkansız.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

  • Üye
  • Yaş: 69
  • İleti: 730
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5481 : 30 Mart 2019, 11:36:25 »
Naz artık seneye takımda olacak,ister kızın,ister sevinin ama bir cümle ile ben de olaya dahil olayım.Pasör katkısından önce tamamen kaliteli ve yabancı smaçörlerle oynama şansı bize verdiği en büyük katkı olacaktır.Yukarda yapılan tartışmalara hiç girmeyeceğim çünkü her ikisinin de haklı olduğu yönler var.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı smith jr

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 5113
  • Cinsiyet: Bay
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5482 : 30 Mart 2019, 12:32:17 »
Bana kalırsa eğer, Naz süperstar falan tabiki değil ama kendisini karakter olarak da sevmesem de iyi hamle. Önümüzde Eczacı maçı örneği var. Ezgi ile oynamak yerine mesela yabancı bir pasör olsaydı bizi yenemezlerdi. Kim-Larsson-Boskovic üçlüsüyle yendiler. Ben başarıya götürüp götürmemesine bakarım şahsen. Bundan 5 yıl sonra mesela Alacağımız tüm kupaları aldık herkesi süpürdük dediğimizde aa ama Naz vardı o takımda demeyeceğiz. Başarı başarıdır. Bir iyi orta iki sağlam smaçör bir p.ç ile her kupayı al formül basit. Zaten smaçörlerin ve liberon iyi olsun pasör overrated olsun her türlü yetiyor. Al işte Ezgi çok mu süper? Larsson falan iyi manşet getirdikçe Nasıl oynattı takımı. Manşeti alanın ve vuranın iyi olsun pasör bence hikaye. Violet Duca çıkıp oynasa o takım yine de şampiyon olurdu diyoruz ya hani. Heh işte bu sağlanacak zaten bu transferle. Örge Naz ve hatta Vargas'ın yerli olduğu bir takımı düşünsenize 2 iyi smaçör ve Edanın yanına iyi bir ortayla neler yapmaz ki? Hatta Örge işi kesin değilse eğer benim tercihim libero,2 smaçör,orta ve p.ç için yabancıları transfer etmek olur. Ben bıktım Melis Merve izlemekten

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5483 : 30 Mart 2019, 13:55:25 »
Takip etmediğim için soruyorum Naz giderken veya gittikten sonra bir terbiyesizlik mi yaptı?

Erdenay'ın dediklerine ek olarak, Vakıfbank'tayken yapılan röportajların hiçbirinde ya Fenerbahçe geçmişine değinmemiş ya da çok kabaca değinmiştir. Galatasaraylıdır. Hem de koyu. Mehmet Ali Aydınlar ile aile dostudur. Onun sayesinde Fenerbahçe hiç haz etmediği bir yer olsa da atlama basamağı olmuştur. Korunmuştur. Nasıl korunduğu hususunda Erdenay yine güzel şeyler aktarmış. Buna ek olarak şunu yazalım: Yaklaşık 4-5 sene önce yazdığım bir yorumu buraya da kopyalayayım. Erdenay'ın ilk başlardaki durumu özetleyen yorumunu destekler nitelikte: 'Büyük bir PR projesi olduğu icin genelde bilinmez ama Fenerbahçe'de oynadığı dönemdeki pasörlüğü hem Gamova hem de Yeon Koung Kim tarafından eleştirilmiştir. Gamova'nın şikayetleri üzerine Dirickx ilk tercih haline gelmiştir. Yeon Koung Kim ise ülkesinde verdiği röportajlarda o başarılı seneye ilişkin tek sıkıntının aldığı pasların kalitesi olduğunu belirtmiştir.'

Kısacası, kendisi öyle abartıldığı kadar büyük bir pasör değildir. İyi voleybol bilgisine sahip kişilerin kendisini bu yönden eleştirmesi de tesadüf değildir. Pas kalitesi zayıf, mekanik ve durgun bir oyun tarzı vardır. Tek özelliği ortalama pas yeteneklerinin üzerine uzunca bir Türk olmasıdır.

Violet Duca'nın bile o yaşta pasörlük yapıp sırıtmayacağı kadrolarda başarılı olmak yukarıda yazdıklarımı değiştirmez. Bu sene Cansu'yu birkaç defa izledim. Kız gayet güzel oynatıyor. Yaratıcılığı var. Dinamik. Milli takımda da fark yarattı. Keşke Naz yerine böyle gelecek vaat eden birini alsak.

 

Çevrimdışı kenz

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 8066
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5484 : 30 Mart 2019, 15:12:51 »
Naz "iyi oyuncudur-kötü oyuncudur" tartışmasına girecek kadar voleybol bilgim yok.
Verilen yanıtlardan anladığım kadarıyla da "Naz gelirse bundan sonra Fenerbahçe'nin hiçbir maçının izlemem" tavrı biraz aşırı geldi sadece ama sizler kadar mevzuya hakim değilim, o yüzden belki de yanılıyorumdur.

Çevrimdışı Erdenay Güler

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 31
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 477
    • ErdenayGuler
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5485 : 30 Mart 2019, 15:32:07 »
Özcan abi, Naz hususunda bilgin olur olmaz bilemem ama voleybol bilgin vardır be abi. Kendine haksızlık etme, deme öyle :)

Çevrimdışı Kevin Rankin

  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: İzmir
  • İleti: 1424
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5486 : 30 Mart 2019, 15:46:11 »
Burada yazan kisilerle ilgisi yok yazdiklarimin ama bu kadar kupa ve bu kadar bireysel odulu torpil, tesaduf ve sansla aciklamak acimasizlik

Vakifta yedege dustu o yuzden cocuk yapti ve bize transfer oluyor ama yine de takimimiz icin olumlu bir haber


Çevrimdışı kenz

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 45
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 8066
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5487 : 30 Mart 2019, 15:51:51 »
Çok uzun zamandır takip etmiyorum Erdenay, en son Vakıf'ın 70 küsür maçlık yenilmezlik serisini noktaladığımız maça gitmiştim sanırım, TV'den de pek takip etmiyorum.
Arslan Ekşi'yi ben beğenirdim ama çoğu kişi beğenmezdi, Naz hakkında ise görüş belirtemiyorum, kafamda iyi veya kötü olduğuna dair bir fikir oluşmamış sanırım.

Çevrimdışı smith jr

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 5113
  • Cinsiyet: Bay
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5488 : 30 Mart 2019, 22:22:24 »
Pedere söyledim o da Besim abi gibi düşünüyor  ;D

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5489 : 30 Mart 2019, 23:30:12 »
Pedere söyledim o da Besim abi gibi düşünüyor  ;D

Pedere selamlar. İşini biliyor.