Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1811396 defa)

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #90 : 07 Aralık 2013, 02:44:21 »
Arkadaşlar merhabalar
ben yeni katıldım aranıza;))
benim düşünceme göre,Neslihan bize gelmez ve daha önce Eczacıbaşıya imza atarken söylemisti bizi istemediğini...
Neriman alınınsa iyi olur ancak zannedersem o da gelmeyecek bize.. Vakıfbank büyük Gizem yanilmiyorsam Galatasaray' li,
Bence bizim şu an orta oyuncu problemimiz yok gibi..Bauer,EDA,GÖKCEN form tutmaya başladı zaten ve ipek
Ayrıca libero konusunda da üzerinde durulursa Merve daha iyi olacak... servis karşılamada çok zorlanıyor ancak defansta inanılmaz toplar çıkarıyor..şimdilik Derya ile idare ediyorlar...
bir arkadaşımızın yazdığı gibi şimdilik iyi gidiyorlar ve hep destek tam destek demek zorundayiz zaten;))
ancak planlamalara ve araştırmalara umarım başlamıştır bizim teknik ekip ve yönetim pasör konusunda...
saygılar Ayhan[/img]

Ayhan Hosgeldin abicim Hayirli olsun.

Çevrimdışı arg1907

  • Üye
  • İleti: 3
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #91 : 07 Aralık 2013, 10:02:15 »
neslihan 2 sene önce bize gelmek istedi ama özel hayatından dolayı alınmamıştı..

Çevrimdışı Erdenay Güler

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 31
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 477
    • ErdenayGuler
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #92 : 07 Aralık 2013, 11:44:51 »
Dün Naz konusu konuşulmuş, kaçırmışım. Ne kadar para istediği meselesini bilmiyorum ama o 1 milyon muhabbetinin yalan olduğunu biliyorum. Şubenin içinde bulunduğu belirsizliğe artı olarak görüşmelere babasını yollaması iplerin tamamen kopmasına vesile oldu. Saha kısmına gelirsek, Naz'ın hiç bir zaman üst seviye ve zeki bir pasör olduğuna inanmadım. "At köşeye gitsin" mantığıyla oynayan, pas yüksekliğini hala ayarlamakta güçlük çeken, şişirildikçe şişirilen bir oyuncu olarak bakıyorum. Bize terbiyesizlik yapıp şimdi en büyük rakibimizde oynaması tabii bu görüşlerimi daha keskin hale getiriyor ama bunları Fenerbahçe'de oynarken de söylüyordum. Yıllardır en yüsek seviyede top oynamasına rağmen çok fazla bir aşama kaydettiğini düşünmüyorum ben, insanlar şu an "Naz bu maçı aldırır" diyebiliyor mu? Fiziğinin ve yerli olmasının ekmeğini yiyor.

pasorcaprazi

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #93 : 07 Aralık 2013, 12:35:34 »
Neriman'ı nereye alıyoruz ya, öncelikle zaten kulübü bırakmaz, bir diger nedeni de kendisinin ayrılacağını sanmıyorum, şu an ki kulübüyle bütünleşmiş sembol oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Ezgi Dilik tamam yetenekli pasörde A takımda sudan çıkmış balıga döner emin olun

Burak bir dedikodu var..Neriman seneye Eczacıbaşı deniyor..Ama adı üstünde dedikodu

Şu zamanda, şu mevsimde transfer konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum, sırf dost-arkadaş muhabbeti gibi geliyor başka da birşeye yaramaz.

G.saray şubeyi kapasın o zaman eğer bu olay olursa :D

Çevrimdışı FenerliDoğuş

  • Üye
  • Yaş: 29
  • İleti: 280
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #94 : 07 Aralık 2013, 13:07:28 »
Benim hayalim koshelevayı bu forma ile görmek.Cl şampiyonu olduğumuz zamandaki sokolova-tom-kim gibi kosheleva-kim-garay yapıp manşetli çapraz düzeniyle oynarsak acayip bir hucum gücümüz olur

Çevrimdışı erik2929

  • Üye
  • İleti: 354
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #95 : 07 Aralık 2013, 13:13:14 »
3 lü smacörü düzeni bana da en ideali gibi geliyor, Kosheleva'yı da ayrı severim ama daha Moskovayla sözleşmesi var zor gelir.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 13:15:29 Gönderen: cemagrak »
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

pasorcaprazi

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #96 : 07 Aralık 2013, 13:21:12 »
her sene kadronun yeniden kurulmasından cok sıkıldım, transfer edilen oyuncularımız gayet iyi oyuncular

yerli kalitemizi artıralım yeterli, belki Glass yerine Carli Lloyd olabilir.

Çevrimdışı sener_nureddin

  • Üye
  • Yaş: 47
  • Yer: bursa
  • İleti: 488
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #97 : 07 Aralık 2013, 13:34:27 »
Ben şu an sahip olduğumuz yabancılardan memnunum. Ayrıca yabancı istiyoruz ama bu 3 yabancılı kuralı da dikkate almak lazım. zira yabancı geldiğinde gerektiğinde formda olsa dahi kadro dışı kalabileceğini kabullenmeli. istediğimiz yabanı isimler bahsettiğim kuralı ve sonuçlarını kabul edecekler mi? bence yabancı getirirken bu da sorun teşkil ediyordur.

pasör konusunda glass gelecek vaad eden bir isim. 2016 olimpiyatlarına abd milli takımı glass ile hazırlanıyor. bu da pasörümüzün kalitesini ortaya koyuyor bence. hem fizikli, hem kaliteli, hem de genç ve gelecek vaat ediyor. tek sorun TR deki yabancı sorunu yüzünden ondan faydalanamamak.

Naz konusunda ben fbtv deki smaçör programında hakan beyin 3 yıllık 1 milyona anlaştığını söyledi ve para sorun olmadı. başka şeyle var dedi. ama teferruatını bilemiyorum. nazın yetenekleri konusunda ERDANAY kardeşimizin önceki mesajındaki  fikrine birebir katılıyorum. (Cem Beyin bu konudaki fikrinin aksine.)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı erik2929

  • Üye
  • İleti: 354
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #98 : 07 Aralık 2013, 13:45:09 »
Carli Lloyd büyük risk yalnız bir bakmışsın yeniden Elife dönmüşsün :)) Açıkçası Bauer blokta bana yeterli gelmiyor, Glass da güven veren birisi değil maç içinde pas kalitesinde dalgalanmalar oluyor. Clye sağlam giriş yapmak ve yerli tarafında ki kalitesizliği dengelemek, hatta pozitif yöne çekmek için en üst düzey yabancılar lazım ( Thaisa ve Dani hem hızlı uyum açısından, hem de kalite açısından bu takıma cuk oturacak isimler ).
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

cemagrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #99 : 07 Aralık 2013, 20:23:06 »
@magi ;
değerli kardeşim sana söz vermiştim Naz mevzusunu anlatacaktım , bildiklerimi biraz da yorum katarak yazalım ( hatamız olursa affola )

        Hepimizin lanet ederek hatırladığı 3 temmuz süreci sonrasında Mehmet Ali Aydınlar ile köprüler atılmış ve bayan takımının sponsorluğu Universal Hastaneler Grubuna verilmişti. ( bu grup ticari hayatta ödemeleri konusunda mimli , kendi çalışanlarına dahi ödemeleri sarkan sorunlu bir oluşumdur ) o sezon Avrupa şampiyonu olduk sonra ligi Vakıfbank'a kaybettik ,

       İşte ne olduysa o sezon bittikten sonra oldu , Universal ile sorunlar çıktı sponsorluk devam etmeme kararı alındı sonrasında ya sponsor bulmak istemediler veya bulamadılar ve sonuçta söylemekten korktular /yürekleri yemedi ama ''şubeyi küçültme '' kararı aldılar. Gürol abi ile Gürkut abi ile telefonda bu konu hakkında çok konuştuk . DAha düşük bütçe ile daha düşük kalitedeki oyuncular ile devam edilecekti . oyunculardan önce Ze nin gidiş durumu , kendisinin bu konuda açıklaması olmuştu '' benimle kimse bir şey görüşmedi gibilerinden '' tabi normal Ze gibi kaliteli hoca iyi bütçe ve kaliteli oyuncular ister. Sokolova Eczacıbaşı'na gitti ,Logan ile de hiç ilgilenmemişler ki o da zaten her sene başka takıma gitmeyi sever , Fabiana ülkesine döndü , tabi o sırada şubeden hiç ses çıkmayınca bu spora gönül vermiş bizler hepimiz elimizden geldiğince tepkiler vermeye başladık , tabi şubenin küçültülme haberi kulaktan kulağa yayılmaya başlayınca hafiften yaygara kopmaya başladı , Naz o zaman milli takım kampoında idi , yine erkek takımından Emre de milli takımda idi ama o sezon biter bitmez klüpten ayrıldığını Halkbanka gideceğini duyurdu. Emre nin ayrılmasından nereden baksanız 2 3 hafta sonra ise Naz mevzusu patladı. demem şudur Naz kafadan gitmek isteseydi Emre gibi hemen giderdi . Buraya bi nokta koyup yaşanılan sürece birde yönetici ayağından bakalım .

*Emre gitti , bir kısım taraftar Emre ye çullanıyor bir kısım ise normal karşıyordu. Emre bizden en son 200 bin tl alıyordu . HAlkbankasına 3 senelik bakın 3 senelik 1 milyon euroya gitti , yani basit bir matematik ile senelik 330 .000x 2.8 = 1 trilyon.. bizim teklifimiz ise 400 bin ...
evet Emre bizim alt yapı oyuncumuz emeğimiz çoktur ama aradaki makas cidden reddedilecek gibi değil

*bir de bu sırada Kim mevzusu menaker vs mevzusu patladı ( kim in gideceği süreç)

* Naz transfer görüşmeleri sürüyor ama gelen haberler olumsuz yönde..( Naz ın twitter hesabından '' merak etmeyin sizin sarı meleğiniz olarak kalacağım görüşmeler devam ediyor '' minvalinde birşeyler yazdı çok iyi hatılıyorum.

bu sırada ne oldu yönetim o şube temsilcileri kim olursa olsun oyuncuları Hurriyet gazetesi aracılığını ile ( gazetecinin adını vermek istemiyorum gerek yok ağzıma almayacağım) taraftarların kucaklarına bir güzel bıraktı..

1- Kim telefonlarımızı açmıyor ona bir tülü ulaşamıyoruz , senelik 1.5 milyon istiyor KIM .
2- bu yazacağımı bilakis bana twitterdan yazı o zat .. Emre halkbankasına senelik 1 milyon euroya gitti , 1 milyon 1 milyon euro ... kendi gözleri ile görmüş , onun gözlerine ben .....
3- tabi sıra geldi Naz'a .. aynı laflar benzer şekilleri ile ona da atıldı . senelik 1 milyon EURO  istiyor vakifbank böyle teklif etti biz Vakıfbank ise nasıl rekabet edelim ...

işte buna benzer haberler ile bu oyuncular taraftarın kucağına atıldı , tabi o dönemler twitterdan edilen lafların haddi hesabı yoktu , maşa görevini yaptı anlayacağınız. ee ne oldu şube yönetimine bi 1*2 hafta düşünme ve hareket etme fırsatı verildi.
Naz ın ayrılmasında para ikinci plandadır.

1nci olay : takımın hedef küçültmesidir. hocanın belirsizliği daha düşük çaplı bir kadro kurulması vs. gerisi çok güzel masal ben ikizlerime anlatsam güzel uyuyorlar .. İrem ve Erdenay kardeşlerim bana kızmayın  ;) 8) 8)

zaten aradaki elektirik koptuktan sonra geri toparlamak çok zor oldu, vazo kırıldı bir kere ne ile yapıştırırsan yapıştır eskisi gibi olmaz
Naz bizden en son 200 bin lira alıyordu , hatanın en büyüğü sezon ortası gelinirken sen neden sözleşme uzatmıyorsun , maaşında neden iyileştirme yapmıyorsun . Naz da Vakıfbank'tan 3 senelik 1.1 milyon euroya gitti , buda böyle biline  senelik 1 milyon euro filan değil ...
( Arslan 400 bin euro alıyor 3 aşağı 5 yukarı )

ee ne oldu millet bi ara gaza geldi Kim'e bile sallamaya başladı , Allah'tan kim çok karakerli insan çıktı hani o şubenin yönetici büyüklerimizin telefon ile ulaşamadıkları Kim Fenerbahçe de oynayabilmek için var gücü ile mücadele ediyordu.

Yani burada oyuncular gidebilir gelebilir profosyonel hayattır derim geçerim ben hataları da vardır o da olabilir ama sen oyuncuları yabancı/yerli taraftarın önüne niye atıyorsun ? bu mu yöneticilik ... geçsinler ...
Naz gitti , Kim belirsiz.
ee tabi bütün piyasadaki iyi oyuncular kontrat imzaladılar , bizimkiler gelen yoğun tepkilerden sonra atak yapmak istediler ama '' geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye '' durumu oldu. yüzüne bakmadıkları Ze ye gittiler , biz bi hal ettik ne olur bize yardım et oyuncu lazım
iyide yazın ortası olmuş o saatte boşta iyi oyuncu olmaz yahu ... hiç yoktan iyidir dedi Ze bize

Mari ( bir zamanların büyük oyuncusudur ama omuz ve mental sorunları çok büyük olduğu için kimse ile anlaşamamıştı )
Paula ( 2008 lerin yükselen oyuncusu ama rusya günlerinde Votka ile fazla haşır neşir olmuştu )
adını unuttuğum polonyalı orta oyuncu
pasör olarak , Guidetti nin yedek olarak bile umudu kestiği güzel kız Nilay
Eczacıbaşından kafada voleybolu bitirmiş ve bizim hakkımızda '' daha 2 senelik bir girişimler falan filan hakkımızda bi tomar laf etmiş Elif i aldık.  sezon ortası da Berg i transfer ettik , bu 3 oyuncuya verilen para 1 trilyondur.
hoca işi ise  ihale Kamil Söz' e kaldı , adama da birşey diyemiyorum elinde enkaz vardı anca o olurdu ...
Neyse çok uzattım özür dilerim ama sağolsunlar el birliği ile güzelim şubeyi Dünyanın tepesine oturmuş bir şubeyi dibe çektiler.
boşuna oyunculara suç atmasınlar.

şube yönetiminde olan o kadar komik olaylar var ki yazılsa kitap olur.
Castellani'nin gitmesi ...
herşeyi geçtim bu yaz ( bizzat twitterda transfer edilmesi için emek vermiş , kendi çapımda bütün dostlar ile beraber lobi yapmış hatta burutay ile twitterda birebir sohbet etmiş birisi olarak yazıyorum ) Burutay mevzusu filan çok komiktir. Taraftar şubeyi düşündüğü için bu oyuncuyu transfer edilsin diye çok çabaladı ama ne yazık ki
100 veya 150 bin euroluk bir fark
bakış açısı ...
yüzünden burutay'ı alamadık almadık o yüzden diğer oyuncu transferlerinde olan olayları  farz edin ki hiç birşey bilmiyorum tahmin etmek çok kolay.

sonuç olarak o süreçte çıkıp deselerdi '' değerli taraftarlarımız zor günler geçiriyoruz , voleybol şubesi ile ilgili sorunlar var , küçüleceğiz daha düşük kalitede oyuncular ile oynayacağız sizden bu zor süreçte ne olursa olsun destek bekliyoruz '' ben ağzımı açmazdım . ama dalga geçer gibi çok daha iyi olacağız vs vs vs lafontenden masallar...


edit : Naz iyidir kötüdür , bunlar ayrı bir zamanda sohbet edilecek konudur , herkesin fikrine ben saygı duyarım tabiki
ama dünya üzerinde  mevcut durumdaki yeni pasörleri konuşmak lazım
bayan voleybolunda dünya da kalite çok kötü bir şekilde geriye gidiyor. 10 sene önceki İtalya milli takımı ile şimdiki takım bi maç yapsın ne olacak , yada Rusya milli takımı yapsın , Hollanda milli takımı yapsın ?
tek yükselen Usa milli takımı , Brezilya bi ekol olduğu için sallandı ama yıkılmadı, birde Türkiye atılım gösterdi.

yeni nesilden ;

Fafoa mı var
Takesita mı var
LeBianco mu var
Krillova mı var ?

bunlar var da ben bunlara rağmen Naz diye yırtınıyorum. Mevcut dünya üzerindeki pasörleri göz önünde bulundurarak değerlendirmek lazım .

         1990 doğumlu Naz yani 23 yaşında ,  bir pasör  27 den sonra esas performansına ulaşır. Önü çok açık , ERdenay yavrum yazmış , fiziğinin ekmeğini yiyor , niye yemesin erdenay , günümüzde iyice fiziğin atletizmin voleybolda önem kazandığı bir dönemde 1.86 lık bir pasör hemde çok iyi servis atan ve çok iyi blok tutan bir pasör olacaksın , vallaha kaymağını da yer ekmek kadayıfını da yer ... Tabiki kendisini daha çok geliştirmek zorunda , Guidetti gibi ( sevmem ama saygım büyük ) Dünya'nın en kaliteli 3 5 hocasından birisi ile çalışıyor. bu kendisi için büyük avantaj. Naz 'ın Fenerbahçe'ye gelişinden bügüne kadar çok iyi takip eden birisi olarak gelişim yok demek doğru değil , 3 sene öncesi ile şimdi arasında siyah ile beyaz kadar fark var.


2005 Youth European Championship Qualifiers "Most Valuable Player" & "Best Setter"
2006 Youth Balkan Cup "Most Valuable Player" & "Best Setter"
2006 Junior Balkan Cup "Best Setter"
2007 European Youth Olympic Festival "Player with Best Fundamental"
2007 Youth Black Sea Games "Best Setter"
2008 Junior European Championship "Most Valuable Player"
2009-10 Turkish League Final Series "Best Setter"
2010-11 Turkish League Final Series "Best Setter"
2011-12 CEV Champions League "Best Setter"
2012-13 CEV Champions League "Best Setter"
2012-13 Turkish League Final Series "Best Setter"


neyse dediğim gibi her fikre benim saygım sonsuz, beğenen olur beğenmeyen olur.
ama Naz olayı bizim voleybol şubelerinin yaptığı çok büyük Aptallıktır. belki de bi 10 yılın aptallığı olabilir .






Edit 2 : gittikten sonraki tavırları son derece doğal türk sporcusu tavrı...





« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 20:37:29 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı magi

  • Üye
  • İleti: 265
  • Cinsiyet: Bayan
  • gastronomy and culinary art
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #100 : 07 Aralık 2013, 20:49:36 »
Teşekkürler Cem abi.. Harbiden aydınlandım ayıp etmişiz ya..
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 20:51:56 Gönderen: cemagrak »

cemagrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #101 : 07 Aralık 2013, 20:51:28 »
Teşekkürler Cem abi.. Harbiden aydınlandm ayıp etmişiz ya..

rica ederim . mutlaka eksik ve belki bir iki yanlış bilgi vardır içerisinde ama taslak kabaca doğru :)

oyunculara değil de esasen taraftara ve başarılı şubeye büyük ayıp ettiler sağolsunlar....

Çevrimdışı magi

  • Üye
  • İleti: 265
  • Cinsiyet: Bayan
  • gastronomy and culinary art
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #102 : 07 Aralık 2013, 21:08:04 »
Teşekkürler Cem abi.. Harbiden aydınlandm ayıp etmişiz ya..

rica ederim . mutlaka eksik ve belki bir iki yanlış bilgi vardır içerisinde ama taslak kabaca doğru :)

oyunculara değil de esasen taraftara ve başarılı şubeye büyük ayıp ettiler sağolsunlar....

Neyse abi bir iki sene de başka takımlar kazansın bakalım.. Fenerbahçe yine hakettiği yere illaki gelecektir... :)

cemagrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #103 : 07 Aralık 2013, 21:13:30 »
Teşekkürler Cem abi.. Harbiden aydınlandm ayıp etmişiz ya..

rica ederim . mutlaka eksik ve belki bir iki yanlış bilgi vardır içerisinde ama taslak kabaca doğru :)

oyunculara değil de esasen taraftara ve başarılı şubeye büyük ayıp ettiler sağolsunlar....

Neyse abi bir iki sene de başka takımlar kazansın bakalım.. Fenerbahçe yine hakettiği yere illaki gelecektir... :)

ölye olsun güzelim :)
evet bu branşa gönül vermiş bizler ( hepimizi dahil ediyorum )  gibi insanlar varken bu şube tekrar ayağa kalkacaktır.

Çevrimdışı Snn

  • Üye
  • İleti: 59
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #104 : 07 Aralık 2013, 22:53:51 »
Ne Naz mış arkadaş. Yabancı kısıtlaması olmasa kimse yüzüne bakmaz. Yıllardır muhteşem smaçörlerle oynuyor onun kaymağını yiyor. Bizde vay be ne pasörmüş diyoruz. Muhteşem Naz ı milli takımda da gördük iyi pasörse oynatsaydı Gözde yi Seda yı Esra yı.