Futbol > Can Bartu Türk Futbol Forumu

Kirli İlişkiler: Galatasaray'da FETÖ Yapılanması

<< < (3/4) > >>

ayhan:

--- Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 12 Ağustos 2016, 10:47:21 ---Tekrar 2: Galatasaray söz konusu olunca adı Adnan Polat'ın kayıp para davası... Aziz Yıldırım söz konusu olunca, tam tersine, Fenerbahçe'nin şike davası...Öyle bir iki yüzlülük... Kötü bir haberin içinde Galatasaray adı geçmezdi, geçirilmezdi? Bu işin bir de SPOR MEDYASI ayağının olmaması düşünülebilir mi? Fetö terör örgütüyle ilgili spor yazarları kimler? Spor yazarları içindeki imam kim?

--- Alıntı sonu ---

Diğer giden paraları (futbolcuların primlerini falan götürmeleri) inançları sebebiyle yardım amaçlı verdiklerine inanabilirim (bilmiyorum belki de inanamam, sonuçta bu isimler zamanında jeep, araba, prim pazarlığı yapmış kişiler) ama bu kayıp para konusu tamamen farklı. Savunma dosyasında belge diye paçavraları doldurmuşlardı ve kimse olayın üstüne gitmemiş, hatta konuyu kapatmıştı. TFF de, adalet sisteminde gerçekleşmiş olan fetö yapılanmasını görünce üstünün nasıl ve neden kapatıldığına dair bazı cevaplar geliyor insanın aklına.

Hakan Yaman:
Fenerbahçe taraftarı bu konunun üstüne gitmesi gereken yetkilileri harekete geçirmek için sosyal medyada ciddi bir kampanya başlatmalı. Bu forumu takip eden bütün Fenerbahçe sevdalılarına sesleniyorum! Lütfen çalınan şampiyonlukların peşine düşelim!

Selim ergin B:
Bu konu güzel hazırlanmış. Geçmişte 1959'dan önce 8-9 şampiyonluğumuz var.Bunlar sayılmıyor. Yukardaki söylediklerinin yüzüne bakmazlar, hasır altı ederler..Bu ülkede Fb'ye adalet yokkk.İki kere iki dört.Boş hayallere kapılmayın.

Kevin Rankin:
olaylar sadece belli kişilere veya gruplara havale ediliyor ki öyle olmadığı açık. yargıda, federasyonda bütün kurumlarda adaletin yerini geçmişte bulduğunu yada şu anda bulacağını düşünen hala varsa ben katılmıyorum buna.

biz özellikle de yönetim sadece spor kulübü olarak kalalım öyle düşünelim ve hareket edelim yoksa zarar görmeye devam ederiz. ayrıca sportif olarak ta başarısız olmaya devam ederiz.

Avanta:
GS-FETÖ ilişkisinden alenen pis kokular geliyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git