Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (193/194) > >>

Kubilay Can:
Jesusla kupa finaline dahi çıkılmamalı. Es kaza kupayı alırsa gidip bir ton reklamını yapar, Fenerbahçe'yi ayaklar altına alacak açıklamalar yapar.

Maçın 3-0 bitmesine sevinmeliyiz(!) çünkü çok rahat 6-7 olacak maçtı. Jesus denen herif tarihi hezimet yememiz için herşeyi yaptı.

Tom Hanks:
3-0 da hezimet bunamı sevineceğiz.Adam hatalı taktik ve demode ofsayt taktiğiyie oynadığı için oluyor.

Tom Hanks:
Futbol için konuşuyorum.Diğerlerinde deniyorlar ama playoff dinamikleri var.Aynı muhalefet partileri gibi Fenerbahçe dizayn edilmiştir.Al Bey gitsin Veli Bey gelsin bu iş devam eder.Bu adamlar olduğu müddetçe şampiyonluk imkansız.Yada sarı öküzü vereceğiz buda başkaseçenek.

iloturo:
Derbi mücadelesinde kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım 32 sene sonra ilk kez Fenerbahçe'yi hem iç hem de dış sahada yenerek tarihe geçen bir istatistik elde etti.

Ali Koç'un tarihe geçen bir istatistiği daha.

Tom Hanks:

--- Alıntı yapılan: iloturo - 05 Haziran 2023, 13:34:06 ---Derbi mücadelesinde kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım 32 sene sonra ilk kez Fenerbahçe'yi hem iç hem de dış sahada yenerek tarihe geçen bir istatistik elde etti.

Ali Koç'un tarihe geçen bir istatistiği daha.

--- Alıntı sonu ---

En son yine kariyerli teknik adam olan Hiddink döneminde almışız.Buda ilginç.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git