Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (67/71) > >>

Maldonado:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 10 Mart 2023, 02:48:43 ---ilk yarı tonla pozisyona girip sevillayı kaleye getirmeyen takım da 3’lü oynuyordu? bu maç özelinde sorunun 3’lüyle 4’lüyle alakası yok. bu takımın sorunu net belli kalite, beceriksizlik. bu takımın arda’dan başka yetenekli oyuncusu yok. 6 milyon euro verdikleri oyuncu 1 dakika süre almıyor, sonra da ziyech’e para kalmıyor. emre mor’u rossi’yi futbolcu sanmaya devam edelim biz.

--- Alıntı sonu ---

İstatistikler yalan söylemez. Benim 3'lü savunma ile hiçbir problemim yok. Ama hocanın 3'lü sisteminde orta sahayı rakibe veriyoruz her maç, bu çok net. Golleri de ceza yayı üzerinden veya sıfırdan dışarı çevrilen toplarla yiyoruz sürekli. 58 maçta da aynı şey oluyorsa bunun olmayacağını anlaman ve 59'uncu kere de muhtemelen işe yaramayacağını bilmen lazım.

3'lü oynayacaksan o zaman 3-6-1 oynat. İlla 3-5-2 oynamak zorunda mısın?

Kubilay Can:
Jesus'un orta sahayı boş bırakma fantezisi devam ettiği sürece bizden bir halt olmaz. İlk yarıda ekstra efor ve Sevilla'nın da merkezi iki kişi tutma çabasıyla sıkıntı yaşamadık ama ikinci yarı patladık ve Jesus hiçbir şey yapmadı.

Konuşulacak çok şey var ama tek söylemek istediğim Jesus'un kadro adaletinin kalmadığıdır.  Bir de 6 milyona yedek sol bek mevzusu var ki akıllara zarar.

_FB1907_:
Rennes'e  3 gol atan takımın bu berbat Sevilla'ya atmaması için bir sebep yok.. İnşallah turu geçen takım biz oluruz.

mertnowitzki:

--- Alıntı yapılan: Kubilay Can - 10 Mart 2023, 23:04:10 ---Jesus'un orta sahayı boş bırakma fantezisi devam ettiği sürece bizden bir halt olmaz. İlk yarıda ekstra efor ve Sevilla'nın da merkezi iki kişi tutma çabasıyla sıkıntı yaşamadık ama ikinci yarı patladık ve Jesus hiçbir şey yapmadı.

Konuşulacak çok şey var ama tek söylemek istediğim Jesus'un kadro adaletinin kalmadığıdır.  Bir de 6 milyona yedek sol bek mevzusu var ki akıllara zarar.

--- Alıntı sonu ---
çok haklısın hocam. Şu maçtan en ufak umudum yok. Benim gözümde sezona çoktan havlu attı bu takım.

libertafb:
Jesus'un gereksiz inadi ve hatalarindan dolayi tabiri caizse "rahat" gecebilecegimiz turu zora soktuk hatta imkansiz gibi bir sey oldu. Aylardir dörtlü savunmayla cikan hocanin takimi avrupa ligi macinda üclü savunmaya dönecegi tuttu. Ikinci yari rakip orta sahayi güclendirirken, JJ orta sahayi bosaltti. Ayrica ligde rakiplerin üstünlük kurdugu sekanslarda topu tutmak, top alisverisini saglamak icin Zajc'i alan hoca, macin ikinci yarisinda orta sahayi gecememize ragmen Zajc'i oyuna almadi. Irfan Can'i 85 dakika oyunda tutan, okunmasi bu kadar kolay macta bile rakibin hamlelerine karsilik veremeyen hocadan bir halt olmaz. Muhtemelen 3 ay sonra pilini pirtini toplayip gidecek. Biz de caktigi cöpleri göndermekle mesgul olacagiz. Ismail hocanin takimina 3-4 sinif atlatacak topcu eklememiz gerekirken yine yapboz yapip önümüzdeki sezonlari cöpe attik. Ali Koc hic bir zaman dogru zamanda dogru tercihte bulunmadi. Yazik gercekten yazik.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git