Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (70/71) > >>

Tom Hanks:
Kendi ligini kotarmayan şampiyonlar ligi formatında oynayan bir şubeden avrupada turlar atlaması beklenemez.Avrupanin en başarılı ekiplerinden birine elenmek gayet doğal zaten.Ortami yangın yerine çevirmişler sosyal medyada.

Ertan Ürkmez:

--- Alıntı yapılan: ertuğrul - 17 Mart 2023, 00:00:16 ---TV'nin başında çıldırdım. Sahadaki oyunu, takımın üstün oynadığını, bunun devam etmesi gerektiğini süzemeyen embesillerle buraya kadar. Eminim bunu yapanlar 20-30 kişiyi geçmiyordur. Ama bir tanesi bile yeter. Attığı şey bir oyuncuya isabet ettiğinde oyun durur ve rakibin arayıpta bulamadığını altın tepside sunmuş olursun. Yazık.
Bu yapılmasaydı turu geçerdik yada geçmezdik bu ayrı bir şey. Yapılan tam bir aptallık.

--- Alıntı sonu ---

Ağbi çok daha fazla. Kulübün en büyük problemlerinden biri seyirci artık. Yazdım, sen de yazmışsın. Olan bitenin izahı yok. Ne desek boş. Dış faktörler ayrı yordu, kulüp içi dinamikler ayrı yordu. Herkesin malumu voleybol süreye karşı oynanan bir oyun değil, momentum çok önemli. Bugün voleybol maçında da henüz maç bitmemiş sampiyon Fener türkülerine başladılar. 19-12'den 22-19'a geldi set. Karşındaki dünya şampiyonu. Her yerde bir embesillik almış başını gidiyor. Cidden yıldım.

Tom Hanks:
Tribünlerde her tip insan vardır.Elenmenin sadece sebebini taraftara yıkmak aymazlıktır.Kadro kurama nokta transferler yapama kadro kalitesi olarak ezeli rakibinin gerisine düş sonra taraftar suçlu.Başkan yönetimin ekmeğine yağ sürememek lazım.Sevilla güle oynaya aurası ile eledi bizi.

efeovic:
bizde de ne taraftar varmış 9 senedir şampiyon yapmıyor bizi.

franz392:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 17 Mart 2023, 12:49:30 ---bizde de ne taraftar varmış 9 senedir şampiyon yapmıyor bizi.

--- Alıntı sonu ---

Bizim taraftarın suçlu olduğu tek nokta neredeyse koşulsuz destek vermesidir. Yine aynı şekilde maddi olarak kulübe yaptıkları da katkı gs taraftarınkine kıyasla çok daha fazladır (sayı olarak daha az olmalarına rağmen hem de). Statta destek konusunda tribün anlamında büyük sıkıntılar var ama o konu başka. Herifin 5. senesi büyük ihtimalle yine 0 kupa ile bitecek ama kimsenin sesi çıkmayacak. Rakipler benzer durumda olsa başkan ve yönetim çoktan tarihlerinde kötü bir anı olarak kalırdı. Bizimki hâlâ küstahça davranmaya devam edecek, kongrede de şikayet edilecek tek konu tesisteki çay fiyatları vb. olacak...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git