Voleybol > Fenerbahçe Kadın Voleybolu

Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası

<< < (2/1389) > >>

cemagrak:

--- Alıntı yapılan: sener_nureddin - 06 Aralık 2013, 10:34:16 ---ben bu konuda her ne kadar neslihan nerimandan daha iyi olsa da cem beye katılarak nerinamı tercih ederdim.(yaş, neslihanın karakteri vb.) eğer neriman gelirse pasörde de yabancı oynatılabilme lüksü olur TR de. liberoda da benim gözümde tüten ve bir yerlerde FB li diye okuduğum vakifın liberosu Gizem tek tercihim. sedanın miadının dolduğuna hatta geçtiği de artık bir gerçek. bir de transfer konuşulurken yabancı oyuncuların sözleşmeleri kaç yıllık onları da bilmek lazım. bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen...

--- Alıntı sonu ---
Vakıfbank yedek liberosu gizem örge diyelim de yanlış anlaşılma olmasın :)

sener_nureddin:
olabilir hata olmuş. :) benim dediğim asıl libero olan. ama onun da 2014e kadar sözleşmesi varmış. gizem örgenin sözleşmesi 2013 te bitiyormuş. 1993 doğumlu. gelse iyi olmaz mı?

erik2929:
Neriman iyi br Gsli ve bence kulubunde kalacak, Neslihan suan için tek olası durum bizim açımızdan.

cemagrak:

--- Alıntı yapılan: sener_nureddin - 06 Aralık 2013, 11:18:49 ---olabilir hata olmuş. :) benim dediğim asıl libero olan. ama onun da 2014e kadar sözleşmesi varmış. gizem örgenin sözleşmesi 2013 te bitiyormuş. 1993 doğumlu. gelse iyi olmaz mı?

--- Alıntı sonu ---

Hata ne demek değerli dostum :) ben örge'yi kat ettigini zannettim.
Esas libero Gizem çok iyi libero dur ama fenerbahçe li değildir :)
Yeni kontrat imzaladı alacağımızı zannetmiyorum.
Diğer gizem e gelince . O fenerbahçe taraftarıdır. Geçen sene dereağzında kendisinin bize transferi için bayagi mücadele verdi ama bizimkiler ne yazikki istemedi o o fırsat kaçtı şimdilik.

O kadar çok hata varki değerli dostum buraya yazmak ile bitmez.   Neyse işler iyi gidiyor keyfimiI bozmaya gerek yok desteğe devam :)

sener_nureddin:
yok keyif kaçırmak için değil zaten. beyin jimnastiği yaptığımız. bu gizemin sözleşmesi 2013 sonu itibariyle bitiyormuş. gencecik kız. geleceği olmasa vakıf almaz bence. geri alınabilir. öbür gizem zaten gelemez 2014 e kadar sözleşmesi var. Vakıfbank istediğini verip tutarlar zaten. bir de naz konusu var. 3 yıllık imzalamıştı. sözleşmesi bitince döndürülebilir mi acaba? çok isterim. gerçi içten içe kızıyorum ona ve yönetime ama hatanın neresinden dönülürse kar değil midir?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git