Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 4970568 defa)

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

  • Üye
  • İleti: 1520
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7635 : 29 Haziran 2014, 01:04:27 »
Hakkımızda hayırlısı. Koç sistemine göre bulur bir adam :)

Çevrimdışı BeratAkbaba

  • Üye
  • Yaş: 33
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 268
  • Cinsiyet: Bay
    • BeratAkbaba
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7636 : 29 Haziran 2014, 01:08:54 »
Calathes - Bogdan - Delaney (Hickman) üçlüsünü kurduğumuz an sorun kalmaz. Kritik olan iki nokta var. İnşallah problem yaşamayız.

Delaney ile ilgileniyor muyuz eren ? Yani bilgin var mı bu konuda ?
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı ardglr

  • Üye
  • Yaş: 34
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 315
  • Cinsiyet: Bay
    • ardaguler
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7637 : 29 Haziran 2014, 01:17:50 »
Twitter'da birisi şöyle bir şey yazmış ama tanıyan var mı? Çok mantıksız geldi bana.

@MelihCelikbilek: Calathes'ten vazgeçildi ve daha 'Winner' bir oyuncu olan Hickman ile anlaşıldı. Gayet yerinde ve süper bir hamle F.Bahçe Ülker'den..

https://twitter.com/melihcelikbilek/status/483006465095913473

Çevrimdışı iscilveger

  • Üye
  • Yaş: 36
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 158
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7638 : 29 Haziran 2014, 01:21:12 »
Anlamakta güçlük çektiğimiz bir nokta olduğuna inanıyorum. İsimlerin artık kupa kazandırdığı günler geride kaldı. Son 3 yılda yer alan Fenerbahçe Ülker Kadrolarını yazarak analize başlamak istiyorum.
4   UKIC, ROKO
5   JERRELLS, CURTIS   
6   TURKCAN, MIRSAD   
7   ONAN, OMER   
8   EROGLU, ERBIL   
10   ATSUR, ENGIN   
13   VIDMAR, GASPER   
14   PEKER, KAYA   
15   GIST, JAMES   
21   SAVAS, OGUZ   
23   DEMIREL, HAKAN   
25   SEFOLOSHA, THABO   
32   CANDAN, BERKAY   
33   TOMAS, MARKO   
44   BOGDANOVIC, BOJAN   
55   PRELDZIC, EMIR

Bu kadro ile Top16 yaptık. Şampiyon olan takım ise Olympiakos'un Final Maçı kadrosu :
4   HINES, KYLE   
6   ANTIC, PERO   
7   SPANOULIS, VASSILIS   
9   DORSEY, JOEY   
10   KESELJ, MARKO   
12   PAPADOPOULOS, LAZAROS
13   GECEVICIUS, MARTYNAS
15   PRINTEZIS, GEORGIOS   
16   PAPANIKOLAOU, KOSTAS
17   MANTZARIS, EVANGELOS
18   SLOUKAS, KOSTAS
55   LAW, ACIE   

Sükse olarak baktığımızda Spanoulis, azcık Printezis İle Papanikolaou ve belki de biraz da Pero Antic dışında hiç kimse o senenin başında bu takımdan oyuncu istemezdi.Bu yazdığımdan sonra karşı çıkanlar olabilir saygı duyarım ama ben bu konuda eminim çoğu kişi kadromuzda bu oyuncuları düşünmezdik.
Hırvat Milli Takımının 2 şutörü (Tomas ve Bojan), Önceki yıl genel tabirle uçanı kaçanı bloklayan havada gördüğü her topu smaçlayan James Gist, Avrupa'da isim yapmış ve NBA'den kariyer getirmiş Ukic, Şimdi gönderilmesi gündemde olan BO'nun Avrupa'daki tek alternatifi/benzeri olarak gösterilen Jerrels, Tecrübe eksiğini kapatacak Ömer-Mirsad, pota altında Kaya ve Oğuz ve halen daha aradığımız pota altı sertliği için kadroda olan Vidmar.Emir Preldzic kısmına girersek çıkamam diye yazmıyorum bile.Ama gel gör ki sezon içinde Jerrels'a edilen küfürün haddi hesabı yok.. Güzel geçen günler sadece Thabo İstanbul sınırlarında yaşarken ... Maçlar koptuktan sonra Bojan şut sokmaya başlar, Emir yoruluncaya kadar oynar, Ukic ise biraz konsantrasyon problemi yaşarsa kimin eli nerede belli olmaz.. Saha içinde oyuncular birbiriyle tartışır,kimse elini taşın altına koymaz.. Bırakın sorumluluk alıp takımı ayağa kaldırmayı bazı maçlarda isyan etmeye gerek duymaz bir oyuncu topluluğu bir arada ..

Bir de Olympiakos'a bakalım.Sorunlu oyuncu damgası yemiş Acie Law, Dorsey, Antic ve Hines piyasadan toplanmış, Printezis ile Papanikolaou sağ ve sol kol olmuş tüm herşeyi Spanoulis'in etrafına kurmuşsun.Ama çok ince bir detay var .. Takım olabilmişsin.Spanoulis yorulduğunda Sloukas ile Acie Law sahaya karakter koyuyor, Hines her top için savaşıyor, Papa köşelerde öyle şutlar sokuyor ki takımlar perişan oluyor ve Printezis de şampiyonluk topunu kullanacak kadar yürekli davranıyor ..

Olympiakos'un finalde son saniye basketiyle yendiği CSKA'nın kadrosunda ise : Teodosic,Lavrinovic,Sammy Mejia, Krstic,Kirilenko,Voronov,Vorontsevich,Shved,Kaun,Khryapa,Jamont Gordon ...Gözü kapalı olarak herhangi bir oyuncu seçseniz o seneki takımımızda olmasını isterdik ...

Gelelim 2012-13 sezonuna ...

4   McCALEBB, BO   
7   ONAN, OMER   
9   ERMIS, BARIS   
10   SATO, ROMAIN   
11   TRIPKOVIC, UROS   
13   ANDERSEN, DAVID   
14   PEKER, KAYA   
15   SANLI, MEHMET   
21   SAVAS, OGUZ   Turkey   
22   BIRSEN, JAMES METECAN   
24   BATISTE, MIKE   
41   KARAMAN, ILKAN   
44   BOGDANOVIC, BOJAN   
55   PRELDZIC, EMIR

Şeklinde bir kadro kurup.Takımın başına da Siena efsanesi S.Pianigiani'yi getiriyorsun ..Sezon başında F4 hesabı yapan bir takım.. Geçen yıl Jerrels olmadı gerçeğini alalım diyerek Bo'ya direksiyonu vermişsin.Sato gibi bir kilit isim var rakiplerde 25 sayı atan oyuncu olması imkansız diyorsun.Bojan ve Emir ne zaman tıkansak kiliti açar diyorsun.4 numaranın krallarından Andersen ve pota altının efsanesi Batiste'i getiriyorsun..Bir de yanlarında İlkan-Ömer-Kaya-Oğuz gibi adamlar var sırtımız asla yere gelmez diyerek sezona başladık .. En son Tripkovic'i kurtarıcı olarak getirdiğimiz bir sezona dönüştü.Yapılan yatırımın haddi hesabı yok desteğin sınırı yok ama rezalet bir sezon ..

2012-2013 sezonu şampiyonu yine Olympiakos oluyor. Kadro hemen hemen aynı ama artık kemikleşmiş.Herkes görevini biliyor.Yanlarına da bir iki tane oyuncu yerleştirmişsin ..
4   HINES, KYLE   
5   LAW, ACIE   
6   ANTIC, PERO   
7   SPANOULIS, VASSILIS   
8   PERPEROGLOU, STRATOS   
9   SHERMADINI, GIORGI   
10   SLOUKAS, KOSTAS   
12   POWELL, JOSH   
13   GECEVICIUS, MARTYNAS   
15   PRINTEZIS, GEORGIOS   
16   PAPANIKOLAOU, KOSTAS   
19   KATSIVELIS, DIMITRIOS

Sene başına baktığımızda biz yine kağıt üzerinde üstün olduğumuzu söylüyoruz.Hatta direk F4 başlasın diyenlerimiz var..Ama geçen yılki kadroyu fazla değiştirmeyen OLY yine şampiyon oluyor hem de finalde Real Madrid'e 100 atarak..O sezonun finalisti Real Madrd'in kadrosuna bakacak olursak;
4   DRAPER, DONTAYE   
5   FERNANDEZ, RUDY   
8   SUAREZ, CARLOS   
9   REYES, FELIPE   
12   MIROTIC, NIKOLA   
13   RODRIGUEZ, SERGIO   
15   HETTSHEIMEIR, RAFAEL   
16   BEGIC, MIRZA   
20   CARROLL, JAYCEE   
23   LLULL, SERGIO   
44   SLAUGHTER, MARCUS
Herhangi bir yorum yapmaya gerek yok sanırım.Avrupa'nın en iyi oyuncularının olduğu bir takım Yunanlıların sertliği karşısında yıkılıyor.Atina değil Madrid yanıyor bu sefer.Hem de 100 yiyorlar ...

Gelelim 2013-14 sezonuna ;

4   McCALEBB, BO   
5   JACKSON, PIERRE   
7   ONAN, OMER   
8   BJELICA, NEMANJA   
10   MAHMUTOGLU, MELIH   
11   KLEIZA, LINAS   
12   TURKYILMAZ, IZZET   
18   SEKULIC, BLAGOTA   
21   SAVAS, OGUZ   
22   ZORIC, LUKA   
23   UGURLU, BERK   
25   SIPAHI, KENAN   
33   BIRSEN, JAMES METECAN   
41   KARAMAN, ILKAN   
44   BOGDANOVIC, BOJAN   
55   PRELDZIC, EMIR

Bu sefer gerçekten farklı olacakmış hissiyatı yine kalplerimizde.. Ee kolay değil takımın başında Basketbol'un Babası bir adam .. Zejko Obradovic ..Ama bu sefer 2 farklı hissiyat var.Staff düşüncesi ve taraftar düşüncesi.Bizimkileri anlatmaya gerek yok.Top16 başlarken alınacak 2 oyuncu ile Milano rezervasyonlarına başlamayı düşünüyorduk.Ama KOÇ her zaman hedefimiz Top 16 dedi(genel olarak).Geçiş yılı olduğunu bir türlü kabul edemedik.Evet Kleiza-Bo gibi büyük kariyere sahip oyunculardı, evet Bjelica-Kenan gibi potansiyelini gösterdiğinde takımına sınıf atlatacak oyuncular vardı ve evet Vidmar-Zoric gibi takıma sertlik ve hırs verecek oyuncular da vardı ama takım ancak yerel lig Play-Off'larında takım olmaya adım atmaya başladı.Kayıp bir yıl olarak kabul etmek saçma olur.Önümüzü görmek adına eşsiz bir yıl oldu ve hedefleri doğru belirlemek adına.Bütünlüğe uyup 2013-14 finalini inceleyelim.

4   RICE, TYRESE   
6   SMITH, DEVIN
7   HICKMAN, RICKY   
8   INGLES, JOE   
9   TYUS, ALEX   
10   PNINI, GUY   
11   ZIZIC, ANDRIJA   DNP
12   OHAYON, YOGEV   
13   BLU, DAVID   
14   ALTIT, BEN AVI ALBERT   
15   LANDESBERG, SYLVEN   
21   SCHORTSANITIS, SOFOKLIS
Burun kıvırıp gönderdiğin Devin Smith, Bekleneni bir türlü veremeyen Ingles, 2. hatta 3. sınıf oyuncu olarak gösterilen Tyus, Klasik Amerikalı oyuncu tipi olduğu için evlerden ırak olsun dediğimiz Rice ve Hickmann .. Evet kötü oyuncular demek yanlış olur ama sene başında Maccabi şampiyon olur diyen kaç kişi vardı ? Neden şampiyon oldular derseniz cevabı belli. 31 yaşında ve 154 kilo ağırlındaki S.Schortsanitis maçın 4. periyodunda hiçbir şeyi umursamadan kendini yere atıyordu, Devin Smith Bourousis'in arkasında kalabiliyordu, Mirotic ve Fernandez el üstü dışında şut atamıyordu ve Avrupa'nın en formda guard'ı savunmada paspas oluyordu ..Bir de finalin diğer ekibine bakalım ;

5   FERNANDEZ, RUDY   
9   REYES, FELIPE   
11   DIEZ, DANIEL                                                           
12   MIROTIC, NIKOLA   
13   RODRIGUEZ, SERGIO   
20   CARROLL, JAYCEE   
21   DARDEN, TREMMELL
23   LLULL, SERGIO          
30   BOUROUSIS, IOANNIS   
44   SLAUGHTER, MARCUS   
50   MEJRI, SALAH

Final maçındaki Real Madrid kadrosuna baktığımızda ise Llull,Carroll,Darden gibi isimler rol oyuncusu olmuş bir yıldızlar topluluğu..Pozisyonlarında Avrupa'nın en iyi bir kaç isimlerinin bulunduğu bir topluluk..Normal sezon , Top 16 ve de F4'ün ilk maçında önüne geleni 20'lik 30'luk hatta 40'lık yapan Real Madrid.. Ama daha çok isteyen bir Maccabi .. Shawn James sakat ama sorun değil Alex Tyus 2 kişilik oynar, Sofoklis 5'ledi sorun değil Devin Smith uzunların arkasında da durur..

Bütün bunları hikaye olsun diye yazmadım emin olun.Kadro mühendisliği, yetenek, rotasyon evet hepsinin önemi var ama yıllardır sezon öncesi değerlendirme yazıları yazarım.Hepsini okudum bugün.Evet kadro olarak isim bazında iyiyiz ama önemli olan takım kimyası.İsmi çıkan isimler üzerinden konuşayım.Kendimi daha iyi ifade edebilirim diye düşünüyorum.
Teodosic-Bo-Kenan
Bogdan-Calathes-Serhat-Melih
Bojan-Emir
Bjelica-Freeland
Tomic-Zoric-Oğuz-Semih

Böyle bir kadro kurulabilir olsa heralde herkes F4 için vize başvurusunda bulunmaya başlar.Ama sahada kemik sesleri gelirken, topu oyunda tutmak için yaşına-kilona bakmadan yere atlayan oyuncular olmazsa,arkadaşın kötü gününde olduğunda onun yerine de çabalayacak şekilde olmazsan, her topu maçın son topu gibi oynayabilecek bir mental yapıya sahip olmayacaksan, yeri geldiğinde de tüm takımı sırtına alıp sürüklemeye yüreğin olmayacaksa bırakın bu kadroyu D.Petrovic-C.Myers-D.Rivers-Bodiroga-Alvertis-Danilovic-Fucka bir arada oynasa da gene de şampiyon olamazsın.

Şu günlerdir çok övdüğümüz A.Efes'e bakalım ...
Lasme-Krstic-Perperoglu-Saric ve olası diğer hamleler .. Takımın başında İvkovic ...Görünür de çok güzel her şey.Önünde kimse duramaz bunların.Ama Andersen-Batiste-Bo-Sato transferleri de efsaneydi?Kimse bizim de önümüzde duramazdı ? Evet A.Efes şu anda işin potansiyel/yetenek kısmını tamamlamaya başladı ama önemli olan tek yürek olabilmek..
Ki şunu da eklemeden yapamayacağım;
Bizim takımımız bu takımı gene yenecek gene şampiyon olacak... Cem Abi güzel bir şey yazmış. Obradovic izin verirse Ivkovic birşeyler başarır...

Kızanlar olacaktır ama eğer başarı için yetenek+yürek kombinasyonu yapıyorsak Teodosic olmuyorsa olmasın Huertas/Huertel belki daha fazla katkı verecek ? Bo gönderilip Ricky Hickmann neden alınsın diyenler var. Çeşitlilik katar kadroya fena mı olur ? Nurkic'e burun kıvıran mı ararsın .. Yoksa Huertel ancak back-up olur diyen mi ?

Senin takımının başında Zeljko Obradovic var. İyi bir yapılanma inanan 12/15 isim ve çekirdek çitlemek yerine cehennemden kesitler sunabilecek bir taraftar topluluğu olursa Huertel-Kenan-Berk guard rotasyonu ile bile F4 yapma şansın olur.. İsimlere fazla takılıp kalmak bizim genlerimizde var.. Hep bir ''bomba'' merakı ...
Kendi adıma söylemem gerekirse ;
Ben bomba falan istemiyorum.Ben takım olgusunu yaşatabilecek, spor ahlakı olan, gerektiğinde OAKA'da, Pionir'de gider yapabilecek kadar yüreği olan oyunculardan oluşan bir takım istiyorum ...

Çevrimdışı kalamarina

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: Uşak/Maslak
  • İleti: 336
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7639 : 29 Haziran 2014, 01:22:10 »
Delaney ne vereceği belli net bir isim o açıdan bizim için en sağlıklısı o,Goudelock'un potansiyeli aralarında en iyisi belki de ama o da istediğimiz kıvama ne zaman gelir bilemiyoruz o kıvama gelince de Nba diye tutturur mu onu da bilemiyoruz.Hickman konusu ise bende şüphe uyandırdı ne vereceğini hiç kestiremiyorum,çok rahat çizgiye gidebilmesi kriz anlarında elimizi çok rahatlacak da oyun olarak uymayabilir sanki

Bu arada Air-Life uçurulmasaydı şimdi ortalığı yangın yerine çevirmişti,özledim valla


Çevrimdışı Cengizao

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 439
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7640 : 29 Haziran 2014, 01:32:26 »
İlla bir aksilik çıkacak. İlla.

Çevrimdışı pikenrol

  • Üye
  • Yaş: 38
  • İleti: 999
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7641 : 29 Haziran 2014, 01:35:08 »
Teo'yu boşverin, calathes'e bir şey olmasın.
Calathes patlarsa biz de patlarız.

Çevrimdışı iscilveger

  • Üye
  • Yaş: 36
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 158
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7642 : 29 Haziran 2014, 01:37:32 »
Teo'yu boşverin, calathes'e bir şey olmasın.
Calathes patlarsa biz de patlarız.

Bende bundan korkuyorum ve olmazsa olmaz ismim Calathes.
Not: Cem Abi'den daha koyu bir Teodosic hayranıyım ..

Çevrimdışı pikenrol

  • Üye
  • Yaş: 38
  • İleti: 999
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7643 : 29 Haziran 2014, 01:41:13 »
Bende bundan korkuyorum ve olmazsa olmaz ismim Calathes.
Not: Cem Abi'den daha koyu bir Teodosic hayranıyım ..

Dün cumadaydım. Teo gelmesin duası için gittim.
Calathes için oruç bozarım, 60 gün cezasını tutarım.

Çevrimdışı ilkerz

  • Üye
  • Yaş: 49
  • Yer: istanbul
  • İleti: 391
  • Cinsiyet: Bay
    • ilkerzzz
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7644 : 29 Haziran 2014, 01:42:52 »
HABERFB.COM @haberfb
A.Efes ve Fenerbahçemizin gündeminde olduğu söylenen Milos Teodosic, kulübü CSKA Moskova ile kontratını 2017 yılına kadar uzattı.(eurohoops)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı iscilveger

  • Üye
  • Yaş: 36
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 158
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7645 : 29 Haziran 2014, 01:44:30 »
Dün cumadaydım. Teo gelmesin duası için gittim.
Calathes için oruç bozarım, 60 gün cezasını tutarım.
Valla o iş nasıl bozuldu hala aklım ermiyor ama şimdi oturmaya başladı .. Ruhani güçler devreye girmeden CSKA'da kalamazdı zaten.. Ne diyeyim vallahi kalbi temiz adamsın :)

active

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7646 : 29 Haziran 2014, 01:50:00 »
Twitter'da birisi şöyle bir şey yazmış ama tanıyan var mı? Çok mantıksız geldi bana.

@MelihCelikbilek: Calathes'ten vazgeçildi ve daha 'Winner' bir oyuncu olan Hickman ile anlaşıldı. Gayet yerinde ve süper bir hamle F.Bahçe Ülker'den..

https://twitter.com/melihcelikbilek/status/483006465095913473

calathes ve hickman çok farklı tipte adamlar bana da alakasız geldi ama belki şöyle bir şey olabilir alınacak oyun kurucuyu bilmiyoruz(huertas veya heurtel dan biri gelecek bence)zaman zaman bogdan ve hickmanın 1 numara oynama özelliğini kullanıp ikisini bir arada sahada tutarız yine de bana da alakasız geldi ama hickman gelirse kesinlikle sevinirim :) çok komple bir oyuncu

Çevrimdışı Samet_GFB

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • Yaş: 29
  • Yer: Ankara
  • İleti: 6474
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7647 : 29 Haziran 2014, 01:50:29 »
bende dua ettim dün sahurda demekki geç kalmışım ben gelsin diye ettim

Çevrimdışı pikenrol

  • Üye
  • Yaş: 38
  • İleti: 999
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7648 : 29 Haziran 2014, 01:56:49 »
Valla o iş nasıl bozuldu hala aklım ermiyor ama şimdi oturmaya başladı .. Ruhani güçler devreye girmeden CSKA'da kalamazdı zaten.. Ne diyeyim vallahi kalbi temiz adamsın :)

Sen daha benim üfürüğümü görmedin. :)

Lan herife bak Teodosic'i beğenmiyor diyen vardır mutlaka.
Onlar için izah edeyim sebeplerimi...

Öncelikle bu adam geçen sezonun yarısını sakat geçirdi.
Yazın ameliyat oldu 3 ay oynamadı.
Top 16 sonunda 2 kere daha sakatlandı, yine 3 ay oynamadı.
Sakatlık açısından güvenilmez.

Ya çok kötüdür, ya çok iyidir. Ortası zor.
Yanında Calathes olursa kötü oynadığı maçlarda zararı minimize edilebilirdi.
Yine de Teodosic'e güvenerek yola çıkmayı doğru bulmuyorum.
Bu adam 2 senedir beklentileri karşılayamıyor.
Bizde de karşılama ihtimalinin %50'den fazla olduğuna inanmıyorum.
Riskli transfer özetle ve Calathes-Bogdan ikilisi alındığı takdirde Teodosic kumarı oynamaya sebep yok.
Delaney, Heurtel, Hickman gibi ne vereceği belli biri alınarak planlanan ölçüde verim elde edilebilir.
Ve bu üçlünün sapma payı Teo'ya göre çok daha düşük olur.

Şu noktada yanlışsın diye aksi düşünce belirtenlerle tartışabilirim...


+ Fenerbahçe'ye düşüşteyken gelip kariyer eğrisini yukarı döndüren kimseyi hatırlamıyorum ne futbolda, ne basketbolda...
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2014, 02:03:14 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı ilkerz

  • Üye
  • Yaş: 49
  • Yer: istanbul
  • İleti: 391
  • Cinsiyet: Bay
    • ilkerzzz
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7649 : 29 Haziran 2014, 01:59:44 »
+ Fenerbahçe'ye düşüşteyken gelip kariyer eğrini yukarı döndüren kimseyi hatırlamıyorum ne futbolda, ne basketbolda...

Cok dogru tespit....
En son umutlar ölür !