Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2023-24 Sezonu)

<< < (144/158) > >>

Kubilay Can:
İsmail hocam Krunic inadından vazgeç göz göre göre uçurumdan aşağı atma hepimizi.

iloturo:

--- Alıntı yapılan: Kubilay Can - 29 Nisan 2024, 12:50:16 ---İsmail hocam Krunic inadından vazgeç göz göre göre uçurumdan aşağı atma hepimizi.

--- Alıntı sonu ---
Hocam attı ya. Daha ne atacak. Agzimiz burnumuz kırıldı
 

iloturo:
Bülent Uygun görevini yaptı. Muthis fenerli Bülent Uygun. Fenere karşı onuruyla mucadele edip tüm söylentilerin önünü tıkadı ya yeter. Gsden 6 tane yediler ama dokunmaz o. Önemli olan fenerbahceye maç sattı demesinler. Olsun varsın gsden 6 tane yesinler.

O evlatları 19da 19 yapacaklar. İsmail denen capsizdan zerre umudum yok. En azından beraberlik alsa ama onu da yapamaz. Fredi falan dinlendirir o macta. Allahtan 2-3 maç daha yok ligde yoksa 110 gol falan atarlardı.

Samet_GFB:

--- Alıntı yapılan: iloturo - 05 Mayıs 2024, 20:52:02 ---Bülent Uygun görevini yaptı. Muthis fenerli Bülent Uygun. Fenere karşı onuruyla mucadele edip tüm söylentilerin önünü tıkadı ya yeter. Gsden 6 tane yediler ama dokunmaz o. Önemli olan fenerbahceye maç sattı demesinler. Olsun varsın gsden 6 tane yesinler.

O evlatları 19da 19 yapacaklar. İsmail denen capsizdan zerre umudum yok. En azından beraberlik alsa ama onu da yapamaz. Allahtan 2-3 maç daha yok ligde yoksa 110 gol falan atarlardı.

--- Alıntı sonu ---
Abi bülentlikte bir şey yok ki sivas bizim kaleye gelmeden 2 gol attı ikiside bizim hatamız net bir şekilde yoksa sivasın pozisyonu yok

Adamlar takılmadığı gibi sınırdaki topçularıda kart yemiyor ne hikmetse

iloturo:

--- Alıntı yapılan: Samet_GFB - 05 Mayıs 2024, 20:53:36 ---Abi bülentlikte bir şey yok ki sivas bizim kaleye gelmeden 2 gol attı ikiside bizim hatamız net bir şekilde yoksa sivasın pozisyonu yok

Adamlar takılmadığı gibi sınırdaki topçularıda kart yemiyor ne hikmetse

--- Alıntı sonu ---
Sevgili kardeşim nasıl bir şey yok. Gslilerin gsye karsi nasıl oynadığını gormuyor musun bir afedersin arkalarını dönmedikleri kalıyor. Buna trabzon dahil. Gsnin sictigi bok, arka bahçesi zavallılar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git