Sadece erkek basketbol maçlarımızı seyrediyorum, lig, kupa, el, %80-90 seyretmişimdir maçları. Seyredemediklerimde saat farkından, gece 23:30, 00:30 da falan başlayan maçlar oldu, nasıl seyredelim amk.. ligde hafta sonu ailece birşeyler yaparken seyredemediğim maçlar var.
Aralıktan beri futbolu da bıraktım.. Kendime ne kadar zaman kaldığını anlatamam, ertesi gün yazı okumuyorsunuz, maç sonrası seyrettiğimiz şeyleri anlatan programları seyretmiyorsunuz (baskette seyretmeye devam tabi
), işteki insanlarla sinir bozan gereksiz muhabbetlere girmiyorsunuz (x kişi - Ayhan/Ayhan abi, seyrettin mi dün akşamki maçı ?, ben - yok, maç mı vardı ? kimle oynadık ?, ne oldu sonucu ?, x kişi - tamam abi...., 30-45 sn max..)
Herkese tavsiye ediyorum, hobilerimizin esiri olmayalım, hele de böyle kronikleşen bir acı kaynağı haline gelmeye başlamışlarsa
Buraya bakıyorum biraz, yöneticisi, menajeri, kaptanı, yabancsı, yerlisi, hocası... hepsi sorunlu be kardeşim, ne diye devam ediyorsun o zaman kendine işkence etmeye...
Hen ne üzülüyorsunuz, tün kadın basketbolda ligi kaybettik, futbolda kupada elendik ama geçen hafta kürek takımımız şampiyon oldu...
Kazanmak kaybet değil önemli olan.
Şampiyon olsanız ne olur ?