Gönderen Konu: Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 18112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #90 : 23 Şubat 2019, 13:13:24 »
Aykut'un da Cocu'nun da kullanamadığı İsla ve ilk yarıda şans verilmeyen Dirar'dan çok iyi bir ikili yarattı ve sağ kanadımız iyi işlemeye başladı, Jailson'un formu çok yükseldi. En azından oyunun belirli bölümünde topa sahip olan ve hücumu düşünen bir takım var. Tabi bunun maça yayılması lazım, deplasmanlardaki paisifliğin de gitmesi şart. Ama Cocu'nun garip kampı yüzünden oyuncuların kondisyon seviyesi düşük, Comolli'nin hücum rotasyonu için getirdiği adamların da yetersizliği ortada.

Yazın kaliteli bir santrafor ve sok bek alınıp ilk 11'e eklenir. Duruma göre yine as kadro için bir stoper ve sol açık transfer edilir. Skrtel ile 1 yıllık sözleşme yapılabilir diyordum ama son maçlarda yaptıklarından sonra bunun olmayacağı açığa çıktı gibi. Bu transferlerden sonra hocanın sezon başı kampıyla birlikte gelecek sezon oyun olarak düzelmeye başlarız.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #91 : 23 Şubat 2019, 16:01:04 »
En büyük sıkıntı gol atamıyor olmamız şu anda. Son bölgede biraz daha becerikli olduğumuz her maçı kazanabiliriz ama 60-70 dakika boyunca forvetlerin insan üstü beceriksizlikleri yüzünden pozisyona giremiyoruz, girdiklerimizi atamıyoruz. Böyle olunca rakip illa bir fırsatını bulup atıyor. Pozisyonu değerlendirip 1 2 tane atsak çok farklı gelişecek oyun 0-0 a bağlanınca tamamen farklı bir yöne gidiyor. Ilk yarı için, olay sadece forvetlerle de sınırlı değildi. Orta sahadan da 0 katkı geliyordu. Ikinci yarıda orta saha biraz daha normale geliyor ama forvetler malesef daha da kötü.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #92 : 26 Şubat 2019, 13:38:02 »
Kimse üzerine alınıp kişselleştirmesin. Bundan sonrası için konuşuyorum. Bu forumda, bundan böyle, "Slimani niye oynamıyor?" diyen kişinin, bizimle ve Fenerbahçe ile taşak geçtiğini düşündüğüm için, hiç açıklama yapmadan üyeliğini sonlandıracağım. Kırılmaca, gücenmece yok.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #93 : 26 Şubat 2019, 16:05:16 »
Kimse üzerine alınıp kişselleştirmesin. Bundan sonrası için konuşuyorum. Bu forumda, bundan böyle, "Slimani niye oynamıyor?" diyen kişinin, bizimle ve Fenerbahçe ile taşak geçtiğini düşündüğüm için, hiç açıklama yapmadan üyeliğini sonlandıracağım. Kırılmaca, gücenmece yok.

Bu arkadaşın yanına Frey i de eklemek lazım bence..

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #94 : 26 Şubat 2019, 23:28:43 »

o herifi devre arası göndermeyip bu takıma en kötü fernandao ayarında bir santrafor almayanlar gaflet hatta hıyanet içinde olabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #95 : 28 Şubat 2019, 12:00:24 »
Bu Slimani yi alana kizmiyorum... Cok futboldan anlamam ama alindiginda herkes bayram yapmisti.

Kizdigim; devre arasinda gonderip, en Ucuzundan Brezilya dan birini getiremeyen yonetim.... Nobre geldiginde takiminin 2. golcusuydu.... O bile neler yapti.

Ac, yetenekli ve gelmeye can atan oyuncu istiyorum.... Cok mu sey istiyorum arkadas???
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....