Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Cev Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 183322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Günün tek rezaleti Seda'nın kupayı kaldırış şekliydi.

Evet ne yazikki onun kaptan olup bu davranış sergilemesi hoş değil
Neyse bizden gitmeden bi son kupayi tuttaun bundan sonra kupa tutamayacagi kesin gibi :)

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kupa kaldırmada neden arkadan konfeti filan gelmedi, bizim kulüp kutlamaları tam yapardı aslında

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Elif i sevmediğiniz için Glass ı savunmayı da ben anlamıyorum.

Finalin iki maçında da hatta yarı finaldeki Azeryol maçında da Glass kötü idi.

Abbondanza nın Glass ısrarı da gereksiz ve yersizdi.

Dünkü maçın 2. setinde Glass sayesinde set krize girmiş, 21-22 geriye düşmüşüz ikili değişiklik yapıp 23-22 öne geçmiş iken, pasör arka alana gelmemiş iken, servis biz de iken, Garay ın servisini soğutmayı normalde rakip takım yapması lazım iken bunu yapan Abbondanza nın benim gözümde antrenörlüğü de epey yara aldı.

Bu değişiklik sonucu (oyunun soğuması nedeniyle) Garay servisi kaçırdı sonrasında da rakip takıma 2-3 kez set sayısı şansı verildi. O set kaybedilse idi yine maçı kazanırdık ancak gereksiz yere stres yaşanmasına sebep olunacaktı.

Glass ın paslarını (fileden 2.5 metre açık veya tam tersi filenin içine soktuğu) görmemek de özel bir çaba gerektirir herhalde.

Az oynama bahanesini ise kabul etmiyorum, geçen sene F4 de Yamamay da uzun süre oynamayan Lloyd oyuna girdikten sonra yarattığı farkı da gördük.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Maçın tekrarını FB TV'den izledim de Dünya abi de pasları sürekli eleştirmiş haklı olarak, bahanelere sığınamayacak kadar kötü paslar atıyor Glass, gelecek sezon onunla devam edileceğini sanmıyorum

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bugün saat 14.00 de maçın tekrarı yine FBTV de olacakmış.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Salonda olanlar da tv den görünmeyen tribün notlarını paylaşsa güzel olur.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Eda ruhuyla, taraftarlığıyla, insanlığıyla gerçekten kaptan. Seda kartondan kaptan. Ama dediğim gibi Seda bu takımda kaldığı sürece kaptanlık değişmez. Sıfır katkı anca kupa kaldırır gelecek sezonlar da.

gurol1967

• Ziyaretçi
Gürol abi seneye ben ufaklığı alıyorum, Cem kardeşim yengeyi getiriyor., sen de annemizle geliyorsun ilk Avrupa maçına...Hep beraber maç izleyeceğiz
Hayırlısı inşaallah Volkan'cım Sağlıklı olsunlar da hepsi.

Çevrimdışı Gzbyk17

• Üye
  • Yer: İzmir
Sedanın yaptığı gerçekten çok ayıp olmuş öyle böyle değil, Arslandan örnek alaydı keşke, Arslan tek başına kaldırmadı kupayı tüm oyuncuları yanına çağırdı öyle kaldırdı. Çok büyük ayıp olmuş, üstelik katkısı da yoktu kupada. Aldı kupayı hiçkimseye vermedi yahu, o kupayı Kim in ellerinde taraftarın yanında görmek isterdim mesela, Sedanın yaptığı hiç hoş değildi umarım gelecek sene kaptanlık ellerinden alınır Sedanın Edaya verilir.
Maçların akşamında Süleyman amcayla bu konuyu konuşmuştuk. Ben o kupanın bütün oyuncuların ellerinde yükselmesi taraftarıyım. Hepsinin hakkı bu sanki. Erkek takımında bunu görmek mutluluk vericiydi.
#Fenerbahçeliolmaknegüzelbirşey
#sporaşktıramavoleybolbaşka