Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Herkesin yorumlarını okumak için özellikle foruma girmemiştim.
Maç anındaki stresli yorumları, zaferin ardından gurur,mutluluk içeren yorumları okumak büyük keyif.

Başta bu takımı her şartta destekleyen 50-60 kişilik taraftar, kulüp amatör şubeleri kapatacak diye etrafta bık bık konuşan, egosu Fenerbahçe'den büyük yönetici eskilerinin aksine şubeye yatırımım kesmeyen Aziz başkan ve en zor zamanda yine sorumluluk alan Ali Koç...
Bu güzel insanlar ve takım bu başarıyı sonuna kadar hak etti.
Başarıda emeği geçen masöründen koça kadar herkese sonsuz teşekkürler.

Maça gelirsek maç konusuna attığım ilk mesajdaki gibi benim korkum rakipten ziyade, playoff finalleri hariç sezonun genelinde toplamda bu kadar taraftar görmemiş takımın bocalamasıydı.
Bocalamadılar.
Aksine Fonteles,Arslan ve İvan, taraftarla birlikte birden beş'e taktılar vitesi...
İtanyanlar yine çirkeflik yaptılar ama bu sefer agresif seyirciyle birlikte(ki bence mükemmeldiler) kararlar lehlerine çıkmadı.
Fonteles son sayıyla birlikte ortamı gerdi ama İtalya'da her tür soytarılığı yapanlara az bile yaptı.
İvan gibi süperstar varken avrupa'da kupa almamak yazık olurdu.
İvan'ın sayfalara sığmayan başarılarını gören kibirli biri zanneder ama kupayla birlikte çocuklar gibi şen olması(Hakan Dinçay, koçla şakalaşması) hem böyle birisi olmadığını hemde bulunduğu yerden mutlu olduğunun kanıtı.
Umarım emeklilik gibi bir karar almaz.
Bunu geçen yazmıştım yineleyeyim, İvan'ın vücut en az 2 sene daha bu seviyelerde oynamayı rahat kaldırabilecek düzeyde görünüyor.
Ayrıca Marshall son dönemde bariz formda.
Geçtiğimiz sene servislerde bile saç baş yoldururken bu sene maaşallahı var( :şeytankulağınabazuka: ).
Şahsen gitmesini istemem.
Arslan ise gerek İtalya gerekse buradaki maçta çok özel performanslar sergiledi.
Maç sonunda röportajlarda kim söyledi hatırlamıyorum ama İvan gibi bir lider, Arslan gibi kaptanla bu sonuç kaçınılmazdı minvalinde bir açıklama olmuştu.
Sonuna kadar katılıyorum.

Seneye inşallah yatırıma devam edilerek CL'de başarılar elde edecek bir kadronun temelleri atılır(herşeyin para ile satın alınamayacağı Halkbank örneğinde mevcut,herşey sırayla).

Filenin Efendileri ya da yeni dillendirilen adıyla Filenin Şövalyeleri...
Herhalde bu arma altında mücadele edip en çok hakkı yenen Fenerbahçe sporcuları...
Bu şampiyonluk size çok yakıştı.
Umarım bu şampiyonlukla birlikte hak ettiğiniz ilgi ve alakayı görürsünüz.
...

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Valla eve yeni girdim bugüne kadar ki en iyi atmosferlerden biri vardı salonda. Maçla ilgili pek yorum yapamıcam ama Fonteles çok müthiş bir adam. Sahada her hareketiyle tribünü ateşliyor.. Onunla takım arkadaşı olupta her topa atlamamak imkansız zaten. Maç bittikten sonrada salonu dolaşırken tek tek bütün bayrakları öptü. Bize böyle adamlar lazım

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
Maç bitiminde özellikle Fontelesin ve kocun rakip koca kosturmalarına laf koymalarına icimin yagları eridi Yine babalandı ama cok pis  tepki gorunce pıstı törende de hic 1 halt olmamıs gibi gülücükler dagıtıyodu rakip koc. Neyse Sampiyonuz be:) 2 ve 3 nolu kupa da olsa şaöpiyonuz Darısı erkeklerde Şamp Lige. AMa muzersky sart:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Fenerbahçe Grundig Avrupa da Şampiyon olurken Hamsikupanınsapıspor Voleybol 2.Lig'ine çıkmayı kutluyor
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=15548#.Uzb0vfl_vVU
 ;D

muhahahahha! Koptum iste vizyon:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
İVAN haklı olarak MVP.
IVAN DIVAN DELEN!
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Ahaha Delilere (!)  bakın  :D

su anda koptum zaten ben...
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Tebrikler filenin şövalyeleri!!! Atmosfer müthişti. Taraftar - oyuncular herkes hakketti kupayı. Unutulmayacak bir gündü. Daha nice böyle günler yaşayalım  Fenerbahçemizle

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Salonda olanlar da tv den görünmeyen tribün notlarını paylaşsa güzel olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
2004 yılında Antu foruma üye olarak sanal alemde yazmaya başladım.
Tabii Voleybol da yazmaya başladım.10 yıldır çeşitli internet platformlarında Voleybol
yazıyorum.Ufak bir pay çıkaralım az da olsa Fenerbahçe Voleyboluna katkımız olmuştur.
Antu da o yıllarda Voleybol başlığını açar ve gene ben sonuç,yorum yazar kapatırdım.
O yıllardan bugünlere çok güzel şeyler oldu,çok mesafe katettik.
Çok şükür Erkek Voleybol takımımız adına da bugünleri de gördüm.
Sevincimi tarif etmem mümkün değil  :)
Sevgili Gürol,diğerlerini bilemem ama bana voleybol sporu hakkında çok şeyler öğrettin,Özellikle Cem ile birlikte Blokta yazılarınız sayesinde maçları daha farklı izlemeye başladım ve bu yaşımda gene sizlerin sayesinde bu spor hakkında ne kadar az şey bilip neler öğrendiğimi anladım.Bir örnek vereyim:Sevgili Cem ile salonda birlikte bir maç seyrederken senin blokta bir yazında çaprazın manşete girmediğini yazmıştın,ben de Cem'e bunu bilmediğim için neden manşete girmediğini sordum ve Cem de bana güzelce izah etmişti.Ben böyle böyle sizlerden öğrendiğimle voleybol bilgisizliğimi belli seviyelere getirdim.Sizlerin bana öğrettiklerinizle çok hakkınız geçmiştir.Bu yüzden bu platformlarda çok güzel ve özel işler yapıyorsunuz,hiç alçak gönüllülük etmeyin.Her zaman arkanızdayız,sağolun,var olun.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Adreoli Latina cephesinden final sonrası açıklamalar;

Gianrio Falivene (Andreoli Latina Başkanı) Ardarda oynanan iki final maçı sonrasında kupayı kaybettiğimiz için üzgünüm. Bu sene İtalya açısından Avrupa kupalarında öncü rol oynadık. Rakibimiz güçlü bir ekipti, tribünler çok etkili idi, şarkılar, koreografiler çok güzeldi buna rağmen iyi oynadık.

Daniele Sottile; Başından sonuna kadar baskı altında oynadık, maç içinde öne geçme fırsatı bulamadık. Kupayı kazanmayı çok istemiştik ama rakibimiz bunu kazanmayı gerçekten hak etti. Biz de finale geldiğimiz için gurur duymalıyız.

Dario Simoni; Kesinlikle güçlüydük ve iyi oynadık ama bu yeterli olmadı. İlk maçı kazandığımız için gurur duymalıyız. Başarısız bir sezon geçirdiğimizi düşünmüyorum, sonuçta ilk maçta Şampiyonu yendik.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Mesela mac bitimiyle ilgili bir anekdotu paylasmak isterim.  Fonteles, tansiyonu yukselten oyuncu idi.  Mac bitiminde roportaj icin koseye gitmesi gerektiginde, Latina bencinin onunden gecmesi gerekiyordu.  Tabii gecerken yine tansiyon ciddi anlamda yukseldi.  Sanirim Fonteles, hareket cekti.  Akabinde Latina'li oyunculardan biri ters bir sey soyleyince, Fonteles ona saldirmak icin geri donmek istedi.  Amma velakin, takim arkadaslarindan (simdi hatirlayamadim kim oldugunu) onu engellemek icin ciddi caba sarfetti. 

Fonteles'e ben gecen sene cok ayar olmustum.  Bize gelince, ona duydugum antipati tamamen ortadan kalkti :)

Tekrar saldırcakmış gibi atağı oldu, sonra birdenbire rakip libero ile öpüşüp barıştılar. Bayağı komikti
Görüntü çekerken yakalamışım birazdan koyarım. Yanındaki oyuncu İbrahim, Aslı Duru onları röportaj için götürürken Latina oyuncuları önünden geçiyorlar
« Son Düzenleme: 30 Mart 2014, 15:09:33 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kerem, sen eskiden uzun uzadıya salondan izlenimlerini yazardın. Bu maçları yazmayacaksan hangi maçı yazacaksın kardeşim? Tarihe geçecek notlar onlar. Videolarla kandıramazsın bizi. :)

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
 8) Hakan abi yazmak hoşuma gidiyordu ama çok zamanımı işgal ediyordu. Şimdi video yüklemeyi bitirsem aklımda kalanları dökerim.

Beshem'in dediği mevzu bu videoda

gurol1967

• Ziyaretçi
Kerem, sen eskiden uzun uzadıya salondan izlenimlerini yazardın. Bu maçları yazmayacaksan hangi maçı yazacaksın kardeşim? Tarihe geçecek notlar onlar. Videolarla kandıramazsın bizi. :)

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)
« Yanıtla #1154 : 08 Nisan 2014, 00:22:00 »

:) geçte olsa arşivlemiş olduk
http://fenervoleybol.blogspot.co.uk/2014/04/2-kupa-tek-arma-salondan-izlenimler.html
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 00:22:45 Gönderen: sensiblex »