Herkesin yorumlarını okumak için özellikle foruma girmemiştim.
Maç anındaki stresli yorumları, zaferin ardından gurur,mutluluk içeren yorumları okumak büyük keyif.
Başta bu takımı her şartta destekleyen 50-60 kişilik taraftar, kulüp amatör şubeleri kapatacak diye etrafta bık bık konuşan, egosu Fenerbahçe'den büyük yönetici eskilerinin aksine şubeye yatırımım kesmeyen Aziz başkan ve en zor zamanda yine sorumluluk alan Ali Koç...
Bu güzel insanlar ve takım bu başarıyı sonuna kadar hak etti.
Başarıda emeği geçen masöründen koça kadar herkese sonsuz teşekkürler.
Maça gelirsek maç konusuna attığım ilk mesajdaki gibi benim korkum rakipten ziyade, playoff finalleri hariç sezonun genelinde toplamda bu kadar taraftar görmemiş takımın bocalamasıydı.
Bocalamadılar.
Aksine Fonteles,Arslan ve İvan, taraftarla birlikte birden beş'e taktılar vitesi...
İtanyanlar yine çirkeflik yaptılar ama bu sefer agresif seyirciyle birlikte(ki bence mükemmeldiler) kararlar lehlerine çıkmadı.
Fonteles son sayıyla birlikte ortamı gerdi ama İtalya'da her tür soytarılığı yapanlara az bile yaptı.
İvan gibi süperstar varken avrupa'da kupa almamak yazık olurdu.
İvan'ın sayfalara sığmayan başarılarını gören kibirli biri zanneder ama kupayla birlikte çocuklar gibi şen olması(Hakan Dinçay, koçla şakalaşması) hem böyle birisi olmadığını hemde bulunduğu yerden mutlu olduğunun kanıtı.
Umarım emeklilik gibi bir karar almaz.
Bunu geçen yazmıştım yineleyeyim, İvan'ın vücut en az 2 sene daha bu seviyelerde oynamayı rahat kaldırabilecek düzeyde görünüyor.
Ayrıca Marshall son dönemde bariz formda.
Geçtiğimiz sene servislerde bile saç baş yoldururken bu sene maaşallahı var( :şeytankulağınabazuka: ).
Şahsen gitmesini istemem.
Arslan ise gerek İtalya gerekse buradaki maçta çok özel performanslar sergiledi.
Maç sonunda röportajlarda kim söyledi hatırlamıyorum ama İvan gibi bir lider, Arslan gibi kaptanla bu sonuç kaçınılmazdı minvalinde bir açıklama olmuştu.
Sonuna kadar katılıyorum.
Seneye inşallah yatırıma devam edilerek CL'de başarılar elde edecek bir kadronun temelleri atılır(herşeyin para ile satın alınamayacağı Halkbank örneğinde mevcut,herşey sırayla).
Filenin Efendileri ya da yeni dillendirilen adıyla Filenin Şövalyeleri...
Herhalde bu arma altında mücadele edip en çok hakkı yenen Fenerbahçe sporcuları...
Bu şampiyonluk size çok yakıştı.
Umarım bu şampiyonlukla birlikte hak ettiğiniz ilgi ve alakayı görürsünüz.