Gönderen Konu: CEV 3. Maç, 05.12.2013 - [19:00] Fenerbahçe-Orbita Zaporozhye  (Okunma sayısı 40940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
Forumun resmi twitter hesabi maç sonrası anete nin kötü oyunundan dolayı ağladığı ile ilgili tweet atınca dayanamadim ben mention olarak ;
Seda yıllardır kötü oynuyor gram gözyaşı görmedik, tosunuma söyleyin sıkmasın canını :)

Aynen katiliyorum.  Terminator diye hitap edilen ama voleybolun artik v'sinden anlamayan, sozde kaptanin yuzunde degil gozyasi, en ufak bir umursama ifadesi bile yok.

hoşgeldin Besim'im :)
terminatör mü ,,, neyse neşemiz yerinde keyifler kaçmasın diyelim
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 23:23:43 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Sarı meleklere tebriklerimi sunmak istiyorum.

ben bu forumdaki pek çok renktaşım kadar voleybolun inceliklerini bilemiyorum. sadece seyrinden keyif alıyorum. ama gördüğüm kadarıyla sarı melekler bence yavaş yavaş eski kimliğinden esintiler sunuyor. yeni takım olmanın akort bozuklukları mevcut. o da zannımca  ikinci yarıya toparlanır. gerçi bizim kronik iki sorunumuz var bence.
1- liberomuz servisi iyi karşılayamıyor. bu sorun devam edecek gibi gözüküyor.
2- Türk pasörler istediğimiz seviyede oynamıyor ve biz bir şekilde yabancı kuralı yüzünden onlara muhtacız. bu sorunda iyileşmeler var ama yeterli olacak mı bilemiyorum.

yukarıdaki iki sorun eczacı ve vakıf'a karşı sorun teşkil eder bence. diğer lig takımları ve CEV cup için bu yıl sorun gözükmüyor.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Tebrikler Sarı Melekler  :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
              Tebrikler Sarı  Meleklerimiz.Garay ın gelmesiyle takımın havası değişti ki bunu ilk Gs maçında gördük sonucunu da aldık. Ama eğer meleklerimiz ruhsuz oynuyor diyorsak bence bunun en büyük sorumlusu taraftarlardır. Kızlar resmen boş salonlara oynuyorlar. Voleybola gönül veren çok az taraftar grubu devamlı olarak maça gidiyor. Gs maçında salon doluydu ve bizim kızlar coşmuşlardı. İster rakip ister kendi tamının taraftarı olsun farketmiyor aslında bir yerde. Bir şekilde bağırıp çağıran destek veren bir topluluk olduğunda takımın havası değişiyor ayrı bir motive oluyorlar. O yüzden İstanbulda oturan renktaşlarımızın ellerinden geldiğince takımımızı yalnız bırakmamaları gerekiyor. Benim gibi anadoluda yaşayan insanların arayıp da bulamadığı imkan sizin kendi ayağınızda ama işte gitmiyor kimse.

Maça gelecek olursak Merve nin manşetleri genelde defansına göre daha kötüdür ama son iki maçtır Merve daha da kötü manşetler almaya başladı nedendir bilinmez. Gökçen blokta kendini aşmaya başladı maşallah diyelim ona da. Bence pasör Elif Glass tan çok daha iyi oynattı takımı ama Abondanza nun Glassı oyuna alma düşüncesi artık ligde Elif e görev verip Glass ı avrupa maçlarında gerektiğinde kullanmaktı. Hani gelmişken oynatmadı denilmesin diye yoksa dediğim gibi Elif Glass tan çok daha iyi oynattı. Kim i ve Garay ı söylemeye gerek yok süperlerdi. Garay ı arka ortadan bol bol oynatmalı pasörlerimiz. Bauer blokta yoktu hücumdada fazla top almadı . Aneta iyi değildi ve her hata yaptığında Abbondanza'ya kızıp durdum bu gereksiz ısrar neden diye. Al Seda yı oyuna hadi Seda da  baktın bir şey yok Elif B. var al oyuna. Aneta dan daha mı kötü oynayacaktı sanki.? Aneta nın maç sonunda ağlamasına hem üzüldüm hem takdir ettim. Seda umarım ağladığını görmüştür de iki üzerine alınmıştır inşalllah.

Bugün blok yapmasa Seda da Aneta dan farksızdı. Abbondanza'nın tek eksikliği Aneta da fazla ısrarcı olmasıydı. Bu kadar ısrar etmeyip onun yerine Elif i oyuna alsa belki Aneta da daha fazla hata yapmadan oyundan çıktığı için bu kadar canı sıkılmayacaktı. Rakip takıma gelince çok iyi servis attılar. Yoksa onun dışında pek bi varyasyonları yoktu. Oyuna onları yaptığımız hatalarla biz soktuk.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 23:39:50 Gönderen: cemagrak »
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Cibiliyetsiz CEV Şampiyonlar Ligi maçları dışında istatistik yayınlamadığı için kim ne yapmış diye dört dönmek zorunda kalıyoruz. Dünya üzerinde kendi organizasyonlarına zerre önem vermeyen tek bir kuruluş daha yok.

Inside-volley'de yazılana göre;

Kim 18 (%71),
Garay 16 (%55),
Gökçen 6,
Aneta (%18) ve Seda 5 (%12).

Mayıs başında Garay'ın nokta transfer olduğunu yazıyorduk, artık net şekilde görülüyor. Onun sayesinde Kim de inanılmaz rahatladı, 21 hücumdan 15 sayı çıkarmak her babayiğidin harcı değil. Şu ana kadar sadece hücumu düşündüğünü görüyoruz, böyle olunca acayip bir silah haline geliyor.

cemagrak

• Ziyaretçi
Cibiliyetsiz CEV Şampiyonlar Ligi maçları dışında istatistik yayınlamadığı için kim ne yapmış diye dört dönmek zorunda kalıyoruz. Dünya üzerinde kendi organizasyonlarına zerre önem vermeyen tek bir kuruluş daha yok.

Kim 18 (%71),
Garay 16 (%55),
Gökçen 6,

Mayıs başında Garay'ın nokta transfer olduğunu yazıyorduk, artık net şekilde görülüyor. Onun sayesinde Kim de inanılmaz rahatladı, 21 hücumdan 15 sayı çıkarmak her babayiğidin harcı değil. Şu ana kadar sadece hücumu düşündüğünü görüyoruz, böyle olunca acayip bir silah haline geliyor.

% 12 ile de hücum etmek her babayiğidin harcı değil kardeşim :)
hani istesen bile çok zor tutturulacak bir hücum yüzdesi :)
12 nedir ERdenay 12 abicim 20 değil 30 değil 25 değil 12 ya , ağlamak istiyorum

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler

Kim 18 (%71),
Garay 16 (%55),
Gökçen 6,

8 hücumda 1 sayı abi. Aneta da 16 hücumdan 3 sayı çıkarabilmiş ama onun kalitesi ortada. Sevgili terminatörümüz şaşırtmıyor artık.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler

Kim 18 (%71),
Garay 16 (%55),
Gökçen 6,

Acaba Terminator'e "Hasta la vista" deme vakti coktan gelmisti ya, maalesef bizim cok yetenekli yoneticilerimiz, yerli transferi hususunda maharetli degiller.

Onların yetenekleri farklı alanlarda. Altyapı oyuncularını rakiplere altın tepside sunmak gibi.

pasorcaprazi

• Ziyaretçi
Gerçek istatistikler :)

FENERBAHÇE-ORBITA ZAPOROZHYE: 3-0

Setler: 25-22, 25-14, 25-16

Süre: 71 dak. (27, 21, 23)

FENERBAHÇE: Elif Öner 4, Garay 12, Gökçen 7, Havlickova 5, Kim 21 (6 blok), Bauer 4, Merve (L), Seda 2, Glass 1, Derya

ORBITA ZAPOROZHYE: Skrypak 1, Silchenkova 15, Frolova 2, Pugachova 7, Dudnikova 8, Luckho 1, Kozlovska (L), Liutikova, Sukhorukova 1

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler

FENERBAHÇE: Elif Öner 4, Garay 12, Gökçen 7, Havlickova 5, Kim 21 (6 blok), Bauer 4, Merve (L), Seda 2, Glass 1, Derya

ORBITA ZAPOROZHYE: Skrypak 1, Silchenkova 15, Frolova 2, Pugachova 7, Dudnikova 8, Luckho 1, Kozlovska (L), Liutikova, Sukhorukova 1

Teyitli mi abi bu istatistikler? :D

Sayın Esen maça gitti, oradan kağıdı ele geçirip resim falan çekeydi keşke. Adam gibi bilgimiz olurdu en azından, bu ne böyle basketbol istatistikleri gibi? :)

pasorcaprazi

• Ziyaretçi

Teyitli mi abi bu istatistikler? :D

Sayın Esen maça gitti, oradan kağıdı ele geçirip resim falan çekeydi keşke. Adam gibi bilgimiz olurdu en azından, bu ne böyle basketbol istatistikleri gibi? :)

Teyitli mi derken ? şüphen mi var :D

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Kendim adıma çok keyif aldım son iki maçtan, bu maçtan önce şüphelerim vardı ama ara ara bocalsakta ( Merve sağolsun ve gününde olmayan Aneta ) takım geçen maçta ki ruhundan birşey kaybetmemis. Oyun olarakta 2 setin büyük bölümü bence enfes organizasyonlara sahip oldu, özellikle arkadan hem Kim hem Garayla hucumlarimiz görülmeye değerdi. Olumlu yöne gidiş var tek değişmeyecek sorunumuz ise her zamanki gibi liberonun manşeti, Garay kapatmaya çalışıyor ama nereye kadar meçhul...
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2013, 15:31:53 Gönderen: cemagrak »
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

cemagrak

• Ziyaretçi
Besim @
Nasıl görmedin değerli hemşerim .
Fenerbahçe yıllardır liberosununu manşetten gizleyen bi takım:)
Hatta ze şampiyon olduğumuz sezon öncesi sırf bu sorunu çözmek için sistem değişikliği yapıp 3 smaçör ile oynadı.
Ben alışkın durumdayım :) :)

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Altyapıdan Melis manşet tekniğini beğendiğim bir oyuncu. Hem altyapı maçlarında hem de lise maçlarında izledim.
Şu anda da takımla antrenmana çıkıyor sanırım ama seneye yaşının küçüklüğüne bakmadan direk A takıma çıkarılmalı.
Merve'nin manşeti biraz daha gelişmezse Melis'i manşette Merve'yi savunmada oyuna alır ikili sistem deneriz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kimse kusura bakmasın ama takım bana keyif vermiyor.  Takım dedim affedin, zira ortada daha tam anlamıyla bir takım yok.  Hoca hususunda çok da büyük bir ilerleme kaydettiğimizi sanmıyorum.  Kamil Hoca'dan en büyük farkı, maç kazanma alışkanlığının edinilmesi ve belki de Elif'i takıma kazandırması olacak.  Eğer Elif, form tutarsa en büyük dezavantajimizi kapatmış oluruz.  Merve'ye gelecek olursak, tamam savunmasi iyi de, liberoya servis karşılamada smaçör lerin yardıma geldiğini ilk kez gördüm.

Ezcumle, geçen seneki rezil kadroya göre fersah fersah ileride olan bir takım kadrosu ile Abondanza'nin daha henüz tam anlamıyla bir takım olusturamadigini görüyoruz.

Bende katılıyorum besim...

Aynen dediklerine...

Besim Seda nasıl seda?
HaBaBaM GüM GüM GüM