Bogdanoviç hususunda her zaman temkinli oldum. Bunun sebeplerinden biri de taraftarın koşulsuz övgüsüne ve sevgisine mazhar tek oyuncu olması idi. Mesela, geçen sene Goudelock tek başına birçok Euroleague maçını alırken bile eleştirilirken, Bogdan kötü oynadığı maçlarda bile el üstünde tutuluyordu.
Bu sene, beni tam manasıyla memnun ettiği ilk sene idi. Bence harika bir sezon çıkardı. Kendini çok geliştirdi. Takımın lideri oldu. Karakter olarak da kendisini çok sevmeye başladım. Ancak, başta da dediğim gibi Bogdan hala "yapım aşaması"nda. Eğer bu çizgiyi muhafaza ederse, gelişimi hala dikey seyredecek. İki husus çok önemli: birincisi, penetre yaptığında bitirciliğini arttırması lazım. Hala en zayıf halkası. İkincisi ise, büyük maçlarda mental olarak liderliğin de verdiği baskı ile çok bocalıyor. Demek ki daha da olgunlaşması ve tecrübe kazanması lazım.
Basketbol hususunda çok bilgili sayılmam ama bana NBA'de başarılı olamayacağı aşikar oyunculardan biri gibi geliyor. O yüzden inşallah kalır ve biz Bodiroga, Spanoulis, Diamantidis gibi Avrupa'nın efsaneleri arasına giren bir oyuncuya sahip oluruz.