Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357417 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

irem

• Ziyaretçi
2013-2014 Sezonu Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi hakkında herşey...
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2013, 08:19:06 Gönderen: irem »

gurol1967

• Ziyaretçi
Evet ilk başlığımızı bir derbi ile açalım.İnşaallah uğurlu geliriz  :)
Mutlaka almamız gereken bir maç gücümüzü gösterebilmemiz açısından.
Garay da döndü.Oynayacaktır.
Başarılar takımımıza.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 01:00:19 Gönderen: Erdenay Güler »

gurol1967

• Ziyaretçi
Puan Durumu ve Haftanın Programını da koyalım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Derbi olmasından ayrı, lig ikinciliği gibi bir hedefimiz varsa sezonun en önemli maçlarından birisi. Eczacıbaşı maçlarıyla Galatasaray maçları futbol tabiriyle 6 puanlık maçlar.

Bu hafta sonu puan durumunda Eczacıbaşı ikinci, biz üçüncü ve Galatasaray dördüncü. Her üçünün de 7 galibiyet, 1 mağlubiyeti var. Sıralamayı kendi aralarında oynayacakları karşılaşmalar belli edecek.

Bu nedenle, sezonun bizim adımıza en önemli dört maçından birisi dersem abartı olmaz sanırım.

Geçen yılın intikamını almak açısından da galibiyeti çok istiyorum. Onlar karşısında geçen sezon oynanan rezil voleybolu hafızalarımızdan silmek için şahane bir fırsat.

cemagrak

• Ziyaretçi
Çok önemli bir maç bizim için.
Ama çok zor geçecek her iki taraf içinde.
3.2 lik bir skor bekliyorum.
Galatasaray bize göre 1 adım önde. Bunu yazmak üzücü de olsa gerçek bu şekilde.
Hangi yabancıları tercih edeceğimiz önemli.
Servisleri Neriman ve nihan üzerine oynamak onları hataya zorlamak lazım. Her iki oyuncu sa manşet konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Saori orada toparliyor.
Le bianco ve montano formdalar..
Seda oynarsa performansı belirleyici olacaktır.
Seda da ne zaman önemli rol alsa kötü performans gösteriyor umarım yanılırım ve maçı kazanabiliriz.

cemagrak

• Ziyaretçi
İlk set 8-4 önde iken galatasaray taraftarının küfürlü tezahürat sebebi ile hakemler soyunma odasına gitti..

Maça Anete-Garay-Kim yabancıları ile başladı.

cemagrak

• Ziyaretçi
Maçı resmen sürklase ettik.
Son 2 sayı kala yine küfür başladı ve hakemler maçı tatil etti.
Hükmen 3.0 galip sayılır maç.
Bütün takımı hocayı tebrik ediyorum.
Sakin kaldık ama tam konsantre bir şekilde oynadık.
Garay ve Kim ile formda bir merve ile o bölgede oldukça iyi durumda.
Benim tosunum anete cok iyiydi.  Herşey den ziyade Elif çok iyi oynattı takımı

gurol1967

• Ziyaretçi
Tebrikler Sarı Melekler ve teknik heyet.
Takım hiç beklemediğim kadar iyi oynadı.İyi hazırlanmışlar iyi konsantre olmuşlardı.
Hatta 8-4'te sanırım uzun süre ara verildi seyircilerinin çıkardığı olaylardan devam edildiği andan
sonra bile hızımız kesilmedi.
Garay'ın takıma dönüşü çok olumlu etkiledi.Gökçen de verilen şansı çok iyi kullandı ve adeta Bauer'i aratmadı.
Eda ve Kim'den eski günlerinde dönüş esintileri gördük.Çok iyi.
Aneta da bu maçta gayet iyiydi.
Liberomuz Merve klasik sıkıntısı manşetlerde zorlansa da defansta müthişti.
Pasör Elif iyi gelen manşetlerin de etkisi ile birlikte takımı gayet iyi oynattı.
Neticede seneye Şampiyonlar Ligi için G.Saray'ı alt etmek için iyi bir avantaj yakaladık.
Bu görüntüyü devam ettirirsek Eczacıbaşı'nı da altedebilir ve Vakıfbank ile final yaparız.
CEV Cup ise yakın görünüyor.
Ezcümle maçtan önce rakip daha şanslı derken hatta Twitter da G.Saray'lı biri takibe almış Garay
oynayacak mı diye sordu biraz konuştuk 3-1 ve 3-2 alırız diyordu ne yalan söyleyeyim kendisine avantaj siz de
demiştim.
 İstatistiklere bakınca ;
Bloklardaki 14-1'lik dehşet rakam göze ilk çarpan rakamlar  :)
Kim'in % 68 ile 19,Aneta'nın % 58 ile 16 sayıları da dikkat çekici.
Kim'in 3 ace'i aynı şekilde.
Biz + 21 ile oynarken Onlar - 8 ile oynamış.
El netice RESMEN EZDİK  :)
Bizim İstatistiklerimiz ;
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2013, 10:13:59 Gönderen: gurol1967 »

cemagrak

• Ziyaretçi
Vallah ben 3*2 yeniliriz diyordum ama tam tersi oldu ezdik resmen . Gürıol abi çok iyi izah etmiş ,
o kadar iyi servis attık ki oyuna bir türlü giremediler. Blok tutma konusunda sezonun en iyi maçını oynadık dersek yalan olur. GAray gelmesi Hem kim hemde anete nin üzerindeki yükü alıyor. Elif çok iyi oynadı böyle oynasın beni mahçup etsin ben razıyım

Gürol abi ;
ben notebook dan tvf sitesini girip istatistikleri  bulamıyorum abi , cepten oluyor da bilgisayardan olmuyor ?

birde galatasarayın rakamları sanki yukarıdakiler

gurol1967

• Ziyaretçi
Vallah ben 3*2 yeniliriz diyordum ama tam tersi oldu ezdik resmen . Gürıol abi çok iyi izah etmiş ,
o kadar iyi servis attık ki oyuna bir türlü giremediler. Blok tutma konusunda sezonun en iyi maçını oynadık dersek yalan olur. GAray gelmesi Hem kim hemde anete nin üzerindeki yükü alıyor. Elif çok iyi oynadı böyle oynasın beni mahçup etsin ben razıyım

Gürol abi ;
ben notebook dan tvf sitesini girip istatistikleri  bulamıyorum abi , cepten oluyor da bilgisayardan olmuyor ?

birde galatasarayın rakamları sanki yukarıdakiler

Ekledim abicim Dosya boyutunuz büyük  192 kb'dan küçük olacak diye hata vermişti ben bir maç resmi de eklemiştim onu kabul etmedi zannetmiştim bizim istatistiklermiş çünkü altındaki ayrıntılı istatistikleri de almıştım.Şimdi düzelttim koydum.

voleybol org.tr sitesinde ortalarda yer alıyor Acıbadem Voleybol ligleri İstatistikleri diye.Şurada ;

cemagrak

• Ziyaretçi
Eyvallah Gürol abi gözümün önündeki şeyi görememişim :) :)

14 blok karşılık 1 blok nedir Allah aşkına :)
vallaha kızlara bravo cidden domine ettiler oyunu çok uzun zamandır Kim'in bu kadar etkili oynadığı br oyun hatırlamıyorum
% 68 ile hücum etmiş , çok manşet almamasına rağmen % 83 %67 manşet oranları adı üzerinde ''mükemmel'' olmuş ,
bu maç bizim için bir dönüm noktası olur inşallah buradan sonra yükselen form grefiğimiz ile devam ederiz ve lig finaline adımızı yazdırırız ,
acaba biz mi çok iyiydik çok konsantreydik yoksa rakip mi çok kötüydü ?
sanırım bunun cevabı ilerleyen haftalarda oynayacağımız maçlarda belli olacak

gurol1967

• Ziyaretçi

vallaha kızlara bravo cidden domine ettiler oyunu çok uzun zamandır Kim'in bu kadar etkili oynadığı br oyun hatırlamıyorum
% 68 ile hücum etmiş , çok manşet almamasına rağmen % 83 %67 manşet oranları adı üzerinde ''mükemmel'' olmuş ,
bu maç bizim için bir dönüm noktası olur inşallah buradan sonra yükselen form grefiğimiz ile devam ederiz ve lig finaline adımızı yazdırırız ,

Evet önümüzdeki maçlarda göreceğiz ama biz çok iyiydik.G.Saray bu maçtan önceki  Yamamay maçında iyiydi mesela,o kadrodan
sadece orta oyuncuları Velickoviç yoktu.İnşallah bu formu devam ettiririz.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
53 tane servis atmışlar, 37 tanesi Merve'ye gelmiş. Kim ve Garay'ı manşette yormayan Barbolini'ye teşekkürler :)

cemagrak

• Ziyaretçi

Evet önümüzdeki maçlarda göreceğiz ama biz çok iyiydik.G.Saray bu maçtan önceki  Yamamay maçında iyiydi mesela,o kadrodan
sadece orta oyuncuları Velickoviç yoktu.İnşallah bu formu devam ettiririz.

inşallah diriliş maçımız bu olur ve bundan sonra bi seri yakalamış oluruz

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
Maçtan önce Cem Abi ile konuştuğumuzda ikimizinde ortak görüşü kaybederiz olmuştu.Hatta 3-2 iyi skor demiştik.Ama takım müthiş yürek koydu,sonuna kadar savaştı ve kazandık.

Oyuncu bazında bakarsak, Eda bildiğimiz Eda gibi oynadı.Eski formuna yavaş yavaş kavuşuyor.Kim bu sezon ilk defa bu kadar etkili oynadı.Vakıfbank maçı sonrası söylemiştik, takımı Garay'lı görmeliyiz diye.Garay'ın bu takıma seviye atlattığı çok bariz belli oluyor.İyi top alınca Havlickova'da iyi hücum etti.Merve'nin gelişimini izlemek çok güzel.Dün atılan 53 servisin 37'si ona gelmiş.Buna rağmen sadece 6 hata yapmış. Bide Merve'nin yaptığı defanslar çok iyiydi.Zaten defansı manşetinden her zaman daha iyi olmuştur.

Beni en çok şaşırtan isimler; Gökçen Denkel Zop ve Elif Ağca Öner oldu.İkiside belkide transfer olduktan sonraki en iyi oyununu oynadı.Özellikle Gökçen rakip smaçörlere file üzerinde duvar ördü.5 Blok sayısı var ama dahada önemlisi aldığı bütün topları öldürdü.

Takımın bu oyunu çok sevindiriciydi.Umarım bu maç çıkış maçımız olur ve özlediğimiz Fenerbahçe'yi her maçta izleriz.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.