Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 361533 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
öyle çok iyi bir hareket bekleme biraz abartmış olabilirim bloğundan sekip arada kalan topu bastırıp sayıda yapmış olabilir :)

Ya 19 sayı başlı başına izlemek için yeterli sebep...Best of capitano

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Canlı seyredemedik.
Ancak, bari FB resmi kanallarının alt yazılarından bakalım dedik ama maalesef özellikle altın sette FBTV bunu da esirgedi.
Fenerbahce.org'dan bakayım dedim: İnanılmaz derecede yavaş kayan bir yazı ve yine altın sette skor yok!

"E gir forumdan baksana bari?"  ;D

Olmaz gari, totem yapıyorum netekim çünkü en son FB-Kayseri futbol maçında 1-0 öndeykene hele bir yorum yapayım diye foruma giriş yapar yapmaz beraberlik golünü yeyince anında kaçtım forumdan, daha önce de olmuştu bu: Totem'dir, makul bir açıklaması yoktur.  :)

Neyse, şunu da ekleyim, bu maçın altın setini üyesi olmadığım başka bir yerde Hakan Yaman kardeşimin anlatımından takip edip öğrendim, sağolsun.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
FB TV'de maç başşladı..

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Son sette Garay'ın çıkardığı o top............

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Evet, ben de bekleyip sadece son seti seyrettim, müthişti.  :)
Hatta şimdi de erkek basket maçının tekrarını veriyor ama seyredemem, canım sıkılır.
Kestim sesini TV'nun.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler meleklerim. Maçı izleyemedim. Keşke yüklense de izleyebilme gibi bir şansımız olsa
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
9 sayılık seriden sonra bizimkiler maçı biraksaydi keşke :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bize karşı herkes çok pis hırs yapar rufat
Çünkü koydukmu pis koyarız :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Gerçekten Esra ve Güldene büyük saygım var. Umarım onları bir gün Fenerbahçe formasıyla izleriz. Bize karşı da ters haraketleri olmadı, muazzam işler yaptılar defansta. Ama bu 2liyi çıkarak, Eczacıbaşılı oyuncular neden bu kadar hırs yaptılar anlamadım. Bu kadar hırs yapsaydılar F4te şampiyon olurdular herhalde.

Gülden hanım, Maa'nın harika buluşu süper final sırasında deplasmandaki Galatasaray derbisinde skor eşitken "2 geliyor 2" minvalinde birşeyler yazıp twitter'da aşka gelmişken Stoch'un golü sonrası susup kalanlar kervanına katılmıştı.
Tabii bu bir terbiyesizlik değildi ama aklımdayken paylaşayım dedim. :)
...

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Gülden karakterinde bir oyuncu istediği kadar fanatik GS'li olsun her türlü çıkar hırsıyla oynar. Esra ve Gülden'i diğerlerinden ayırmak gerekiyor kesinlikle

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Aaaa bak bunu bilmiyordum, ama Esra Fenerlidir diyorlar..

İlaççılarda bayrak isim konumundayken gelir mi bilmem ama benimde duyduğum Esra Fenerbahçe taraftarı.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2014, 11:17:11 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Son sette Garay'ın çıkardığı o top............
O top için maç sonuna kadar bekledim gece tekrarını .Harbiden fena bir şeymiş ya . Ölüyü diriltmiş resmen =)))
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
gece kalkıp maçı seyredemedim ama fotoğraflarda bir şey dikkatimi çekti: farklı bir kaç karede Glass smaç vururken görülüyor...smaçör mü oynattı hoca Glass'ı bir ara

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
O top için maç sonuna kadar bekledim gece tekrarını .Harbiden fena bir şeymiş ya . Ölüyü diriltmiş resmen =)))

Dün erkek maçında da öyle 2-3 top çıkardık...Hele biri, Ivan'dı çıkaran anlatılacak gibi değildi

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın tekrarını bugün saat 17.30 da FBTV verecekmiş.
FENERBAHÇE