Ben hocanin bizim icin yrterli oldugunu dusunmuyorum savunma-hucum olarak takimin iyi calistirildigini dusunmuyorum
Seda yerden 10cm yukselemiyor bence misyonunu tamamladi aldigi paralar helali hos yolu acik olsun
Aneta mental olarak cok sikintili sezonu cok iyi gecirdi gamova haberleri ile tamamen yok oldu iyisi bulunursa gideebilir
Alisha geldigi zamanlar da cok iyi olmadigi konusuluyordu leo alindi soylentisi var eger leo avrupada oynamayi kabul ediyorsa denenebilir bundan kotu olamaz
İpek gokcen falan bu ligde orta sira takimlarda bile yer bulmakta zorlanirlar bence
Eda icin cem abi buralarda gecen sezonku sakatligi ile ilgili yorumlarda bulunmus parayi vermzsen iyi takim kurmazsan gider gibi konusmustu bu seride daha iyi goruyorum edanin hirsi falan basariyla orantiliymis
Bunlari bu mac bitmeden yazmak istedim yensekte burdan sampiyonluk gelsede fikrim degismeyecek
He volaybol ulemasi falan degilim sadece yillardir izleyen biri olarak gorduklerim bunlardir
Birde mobilden yazdigim icin yazim yanlislari var kusura bakmayin parmaklar buyuk klavye kucuk bu kadar oluyor