Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

ikili değişiklikle Nilay ve Elif Başaran oyunda.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2. set Fenerbahçe 25 - 11 Ereğli Bld.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set ilk teknik molada 8-5 öndeyiz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set ikinci teknik molada 16-9 öndeyiz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set Fenerbahçe 25 - 14 Ereğli Bld.

Maç Sonucu

Fenerbahçe 3 - 0 Ereğli Bld.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Garayı çok kötü kullanıyoruz hücumda bunu düzeltmediğimiz sürece şampiyonluk zor. Vuruşlarının çoğu plase bizde kötü paslar nedeniyle
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Garay ın bireysel hataları vardı evet lakin Glass da pek düzgün pas atmadı. Elif şu an benim için Glass tan daha iyi durumda. Seda yine aynı bloğun göbeğine vurdukça vuruyor. Kim biraz durgun gibi geldi bana. Merve nin güzel defansları vardı .Ama bence bu maç parlayan Gökçen di. Koç Gökçen e yaramış,çok da güzel olmuş .Rabbim nazarlardan koruyup esirgesin bütün oyuncularımızı.Tebrikler Sarı melekler.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Glass şu anda takımla uyumlu değil lakin haksızlık etmemek lazım. Çok az maç oynadı ligde toplam 3 maç ve milli takıma falan gitti .. Elif de zaten zamanla iyi oynamaya başladı. Bir diğer ayrıntı da Elif 3 tane üst düzey bitiriciyle oynuyor Glass oynadığında ise bu sayı düşüyor. He ligde her türlü Elif oynamalı o ayrı konu ama Glass'ı değerlendirirken bunları göz önünde bulundurmak gerek.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Gökçen için sezon başından  söylemiştim gayet yararlı oyuncu diğer takımlarının ikinci ortasından hiçbir farkı yok. Geçen senenin play offundan beri gayet iyi oynuyor Barbi adaletli olsaydı milli takımda da oynardı çok rahat
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Gökçen için sezon başından  söylemiştim gayet yararlı oyuncu diğer takımlarının ikinci ortasından hiçbir farkı yok. Geçen senenin play offundan beri gayet iyi oynuyor Barbi adaletli olsaydı milli takımda da oynardı çok rahat
Boş ver iyikide çağırmadılar. Sonra sakatlayıp sakatlayıp geri gönderiyorlar. Elimde olsa Eda ile Seda yı bile göndermem ya neyse.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bu arada Beşiktaş,Eczacı'dan en az 1 puanı garantiledi..Bizim için iyi haber

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bombaya  bak Bjk kazandı 3-2...Valla bugün voleybolda bayağı karlı bir gün oldu bizim için ikincilik için büyük avantaj yakaladık artık

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Seda bu maç iyiydi şimdi hakkını yemeyelim. Oynaması gerektiği bu işte böyle oynasin laf edene ben laf ederim :)
Rakip bütün servislerini Garay'a yıktı hem manşette zorladı hemde hücum da performansı düşmesine sebep oldu tabi hücum da düşmesinde pasör ile biraz uyumsuzluk vardı.
Garay'ı biraz daha hızlı oynatmak lazım. İki farklı ekol oyuncusu daha fazla beraber oynamalari lazım.

Aslında bu maç ben çok sevindim. .işte bizden daha düşük kalitedeki takımları böyle sürklase etmemiz lazım.  Gözlerine bizi kestirme gibi bir düşünce içine girmesinler buna cesaret bile edemesinler ,büyük takim olma işi böyle yavaş yavaş olur. Iyi yoldayız daha çok çalışıp daha çok motive olmalıyız.

Iyi servis artık
Gökçen i tebrik etmek lazım. Böyle katkı verirse sezon genelinde çok fark yaratır.
Helal olsun kızlar diyorum.
Beşiktaş a da teşekkür ediyorum. :)
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2014, 21:42:19 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Seda bu maç iyiydi şimdi hakkını yemeyelim. Oynaması gerektiği bu işte böyle oynasin laf edene ben laf ederim :)
Rakip bütün servislerini Garay'a yıktı hem manşette zorladı hemde hücum da performansı düşmesine sebep oldu tabi hücum da düşmesinde pasör ile biraz uyumsuzluk vardı.
Garay'ı biraz daha hızlı oynatmak lazım. İki farklı ekol oyuncusu daha fazla beraber oynamalari lazım.

Aslında bu maç ben çok sevindim. .işte bizden daha düşük kalitedeki takımları böyle sürklase etmemiz lazım.  Gözlerine bizi kestirme gibi bir düşünce içine girmesinler buna cesaret bile edemesinler ,büyük takim olma işi böyle yavaş yavaş olur. Iyi yoldayız daha çok çalışıp daha çok motive olmalıyız.

Iyi servis artık
Gökçen i tebrik etmek lazım. Böyle katkı verirse sezon genelinde çok fark yaratır.
Helal olsun kızlar diyorum.
Beşiktaş a da teşekkür ediyorum. :)

Garay'ı daha iyi kullanmalıyız kesinlikle Cem abi. Çok fazla top almış bugün ama şu gerçek ki pek istediği pasları alamıyor Garay. Gökçen'in maşallahı var bu sene ,Eda'da sağlıklı olunca rahat nefes alıyoruz orda. Seda ilk set biraz bozuk oynadı.