abi twitter kullanıyorsan bizim taraftarların basketbol konuştuğu space odaları oluyor arada.oradakilerin tabiki hepsi değil ama belirli bir kısmı öyle.bazen giriyorum oraya dinleyici olarak mesela ben görüşlerim gereği vesely düşmanı oluyorum,afedersin maçları götümle izleyen iqsuz bi taraftar oluyorum.oluyorum da oluyorum
Efe ne konusuldugunu bilmeden cok afaki olacak ne desem ... ama durum basit Vesely gidince yerine boktan birini getirecekler. Hep bunu yaptilar. Sen Vesely Fenere geldiginde 13 yasindaydin sanirim. Umarim ondan onceki gunlerimizi hatirlamiyorsundur, ve hatta bir daha donmeyiz (ama donuyoruz gibi).
Bu tur oyuncular kolay gelmiyor. Gelince de kaybetmesi kolay. Bkz Sloukas, Kalinic, Datome.... uzar gider. Buna Nunnaly bile girer.
Gitsin diyenlerin kendine gore bir argumani var, o da sakatlanmasi. Ama bu sene basinda 18-20 mac ligin sonundaki takima bile 40 dakika oynatirken noluyor demedi kimse. Buna hic bir fizik katlanamaz. Basta Murat Murathanoglu olmak uzere herkes yuzlerce kez soyledi. Ac sene basinda yazilanlari oku... Sonra sakatlaninca bu adam sakatlandi oluyor.
Zaten sakatlik disinda baska da bana bir arguman sunamaz Vesely gitsin diyenler. Tek basina mucadele eden, sahada mucadelesini son ana kadar veren ve Avrupanin sayili oyuncularindan biri oldugu gercegi var ortada....
Bir de gitsin diyenler soylesin isterim, mesela kim gelecek sizce? Embid mi gelecek? Kim gelecek?
Bu yonetim bukafa ile devam ederse biz bundan sonra top 8 leri televizyondan izleriz anca.