Obra gibi ailevi nedenlerle... 😄kasim di galiba ilk soylentiler çıktığında. Hatta hemen twitterdaki malum isimler sakatlıktan vurup tartışma başlattı Vesely gerekli mi diye. Sonra mayista hakkini yemeyelim ilk yagiz yazdı dürüstçe; yönetim de colo, djorjevic ve vesely yi gondermek icin ugrasiyor diye.
Daha playoff başlamadan belliydi. Simdi bunlar boş laf...
Yağız’ın söylemesine gerek yok. Ben bu foruma ilk üye olduğum dönemde yazmıştım; “Sistematik bir şekilde Vesely gönderilmeye uğraşılıyor” diye. Sosyal medyada ilgili hesapları, taraftar yorumlarını takip etmek yetmişti bunu anlamak için. Bir de uyarı ekledim burası için; bu algıya kapılmayın, Vesely çok değerli bir parça, EL MVP’si… bu adama sallamayın, medyadaki antifenerbahçe unsurlarının dolduruşuna gelmeyin, minvalinde…
Taraftar lig şampiyonluğundan sonra gösterdiği refleksi bu gönderilme konuları konuşulurken hatta Vesely sakatken göstermeliydi asıl. O zaman sonuç kesinlikle böyle olmayacaktı.
Sonradan ağlamanın da kimseye faydası yok bu arada… En azından zamanında Vesely gitsin diyenler adam gibi o fikirlerinin ardında dursun şimdi.
Geçiniz bu bahsi artık bence.