Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
Valla helal olsun çok iyi mücadele ve harika galibiyet tebrikler
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ankara'da tribün desteği lehimize olursa oradan da bir galibiyet çıkarırız ama maç içinde o kadar gelgitler yaşıyoruz ki...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın yıldızı tabiki İvan Miljkoviç .....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

İvan        29 sayı ( 2 ace )  % 55 ile hücum etmiş.
Fonteles 19 sayı ( 4 ace )   % 50 ile hücum etmiş      35/20 manşet almış kötü .. 2 hata var
MArshall   13 sayı ( 3 blok )  % 53 ile hücum etmiş .. 72/47 manşet almış çok iyi .. 2hata var ..
Emin         12 sayı ( 2 ace 2 vblok )   % 73 ile hücum etmiş .
KEmal       7 sayı ( 4 blok )                % 27 ile hücum etmiş .. milletin ortası 60 lerda hücum eder bizimki Seda gibi hücum ediyor
Arslan       2 sayı (  1 ace 1 blok )

http://tvf.org.tr/icerik/139/
istatistikler burada
takım halinde onlardan çok daha iyi manşet almışız
galibiyetin de sırrı bu olabilir.
biz takım olarak            54/38 manşet almışız 6 direkt hatamız var
onlar ise takım olarak   39/21 manşet almış. 9 direkt hatası var.

bloklar 10 ile karşılıklı eşit.
Arslan da bugün genel olarak çok iyi maç oynadı bence 124 kez hücum etmişiz. 22 kez ortalara döndü , 3 4 tercih hatası haricinde güzel yönetti takımı .
tekrar tebrik ediyorum İvan reis önderliğinde takımı...

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
tebrikler sovalyelere. uvey evlat muamelesi gorseler de has evlat gibi basarilara imza atiyorlar. ayrica forumda benim gordugum ilk defa sovalyeler icin bu kadar cok mesaj atilmis.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Erkeklerde toplu halde bu kadar çirkef takım görmedim.
Koçundan oyuncusuna nesil herhalde bunlar...
Her topa itiraz edilirmi arkadaş!!!
O kadar çok itiraz ettiler ki Bayram Dikmentepe denen körük hakem bariz toplarda bile onlar lehine sayıları vermeye başladı.
Tabii sen 300 kişiye final maçı oynarsan(orada olan herkese teşekkürler) hakemde alehte kararları çok rahat verir.
İnşallah Ankara'da bu takım hak ettiği seyirci kitlesini görecektir.
Tribün grupları organizasyon düzenler mi düzenlemez mi bilmiyorum ama normal sezonda bile takımı yalnız bırakmayan başkent seyircisinin yine salonda yerini alacağına eminim.
Rakip çirkefin önünde gideni ama kalibresi yüksek oyunculardan kurulu.
O yüzden seri her türlü sonuca açık ama ilk maçı kazanmamız önemliydi ve biz bunu başardık.
Umarım Ankara'da seyirci desteğiyle geçip hak ettiğimiz yerde ligi bitiririz.
Tebrikler Filenin Efendileri.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 22:22:37 Gönderen: Bülent »
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Erkeklerde toplu halde bu kadar çirkef takım görmedim.
Koçundan oyuncusuna nesil herhalde bunlar...
Her topa itiraz edilirmi arkadaş!!!
O kadar çok itiraz ettiler ki Bayram Dikmentepe denen körük hakem bariz toplarda bile onlar lehine sayıları vermeye başladı.
Tabii sen 300 kişiye final maçı oynarsan(orada olan herkese teşekkürler) hakemde alehte kararları çok rahat verir.
İnşallah Ankara'da bu takım hak ettiği seyirci kitlesini görecektir.
Tribün grupları organizasyon düzenler mi düzenlemez mi bilmiyorum ama normal sezonda bile takımı yalnız bırakmayan başkent seyircisinin yine salonda yerini alacağına eminim.
Rakip çirkefin önünde gideni ama kalibresi yüksek oyunculardan kurulu.
O yüzden seri her türlü sonuca açık ama ilk maçı kazanmamız önemliydi ve biz bunu başardık.
Umarım Ankara'da seyirci desteğiyle geçip hak ettiğimiz yerde ligi bitiririz.
Tebrikler Filenin Efendileri.

ralipteki en centilmen oyuncu Osmany idi . çok itiraz etmedi ortamı germedi :) gerekli mesaj anlaşıldı ahahaha

Bülent artık top sende kardeşim maçlara git takımı buraya getirtme 3*0 koyalım kupa orda alınsın :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Rakibin en centilmeni Burutaydı der geçerim..

Eğer ben biraz Burutay'ı takip ettiysem Arkas'taki hallerini biliyorsam bugünkü hareketlerinin mutlaka bi anlamı olmalı hiç mi sevinmez kimseye hadi falan demez molada kenarda süs gibi tepkisiz durdu 😁

bağladın mı yani ?
ben daha burutay topuna girmem İRem geçen sene ağzım yandı işin açıkcası
Castellani reis orada gerekeni yapacaktır zaten ;)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ Cem Ağrak

Yemin ederim Osmany'i ayrı tutacaktım da arada kaynamış abi.
Yalnız Osmany gelecekse hücum konusunda çok elit bir takım oluruz ama savunmada Marshall'ın yaptıklarını çok ararız.
O yüzden bizim Serkan bombasından daha iyi bir liberoya ihtiyacımız var.

Takımı pazar günü İstanbul'a stadta şampiyonluk turu atsınlar diye göndereceğiz inşallah. :)
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@ Cem Ağrak

Yemin ederim Osmany'i ayrı tutacaktım da arada kaynamış abi.
Yalnız Osmany gelecekse hücum konusunda çok elit bir takım oluruz ama savunmada Marshall'ın yaptıklarını çok ararız.
O yüzden bizim Serkan bombasından daha iyi bir liberoya ihtiyacımız var.

Takımı pazar günü İstanbul'a stadta şampiyonluk turu atsınlar diye göndereceğiz inşallah. :)

vallaha Bülent benimde kafamda Osmany için kötü manşetçi intibası kalmış ama adam hem Trentino da iken hemde burada aldığı manşet rakamları oldukça iyi
birkere kim gelirse gelsin bizim Serkan dan kurtulmamız lazım çok gıcık oluyorum kendisine :) takmış duumdayım bügun mesela iyi oynamış ama benim gözüme çok batıyor sebebini bilemiyorum
osmany gelirse manşet kısmında aşırı zorlanacağımızı düşünmüyorum ama bir takım aksama olabilir
fakat servis konusunda cidden rakipleri döveriz hele ki bir de Simon alınırsa cidden döveriz öyle böyle değil :)

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Hadi millet yayılmış maç izlerken kıçını yırtan bir avuç insanın çabasını, finalde bin kişinin olmadığı ortamda sahadakilerin mücadelesini , milyonlarca dolara kurulmuş kadrosuyla rakibin çirkefliğini, baş hakemin saçma kararlar verdikten sonra yavşak gülüşlerini falan geçtim.

Voleybol mabedi dedikleri koca salonda parasıyla su alabileceğimiz bir tane bile yer olmaz mı yahu. Ülkede bir ligin final maçları serisi oynanıyor ama salonun büfeleri kapalı, öte yandan tezat şekilde maç öncesi içeriye girerken su şişelerini toplarlar. Maç ortasında dışarıda çevrede bir tane su alabilecek yer yok zaten, terli halde yokuş yukarı caddeye çıkıp bir yere gitmek lazım ya da tuvalete girip musluktan içeceksin.

Mola sırasında yedek oyunculara, top toplayıcı çocuklara seslenip su dilenmekten bir hal olduk, federasyonun salon işletmesinin insanlara saygısı bu kadarmış. Daha önce de böyle durumlar görmüştüm ama final serisinde değil de uyduruk bir hafta içi maçındaydı ve bu kadar yorulup su için muhtaç hissettiğim olmamıştı.

Neyse halkbanka da koyduk mu koyduk, maç sonu bütün atılan laflara rağmen tribünle gerilim yaratmadan kinayeli alkışlar yaparak teker teker çekip gittiler.

(bu arada birleşik olarak banka cı yazınca otomatik olarak Vakıfbank diye niye düzeltiyor  :D banka cılara koyamadık gitti)
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 22:51:48 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Rakibin en centilmeni Burutaydı der geçerim..

Eğer ben biraz Burutay'ı takip ettiysem Arkas'taki hallerini biliyorsam bugünkü hareketlerinin mutlaka bi anlamı olmalı hiç mi sevinmez kimseye hadi falan demez molada kenarda süs gibi tepkisiz durdu 😁

toplasan 5 dk oynamadı ki çocuk, Biz alacaktık geçen sene bu çocuğu

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ Cem Ağrak

Serkan bu gün bana nerdeyse 2 bin liraya mal oluyordu.
İkinci setteki bıraktığı top sayı olunca sinirden kumandayı tv'ye doğru fırlattım Allah'tan tutturamadım. :D
Marshall vurgusu manşet özelinde değildi, her yere ulaşabilen savunması için demiştim abi.

Burutay uzun süreli bir kontrat yapmıştı sanırım.
Muhtemelen oynamadığından dolayı huzursuz olduğundan maçta olan bitene tepkisiz kalmış olabilir.
Ayakkabı kutusu idman yurdu, direk rakibi olan bize sanmıyorum ki bıraksın o'nu...
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@ Cem Ağrak

Serkan bu gün bana nerdeyse 2 bin liraya mal oluyordu.
İkinci setteki bıraktığı top sayı olunca sinirden kumandayı tv'ye doğru fırlattım Allah'tan tutturamadım. :D
Marshall vurgusu manşet özelinde değildi, her yere ulaşabilen savunması için demiştim abi.

Burutay uzun süreli bir kontrat yapmıştı sanırım.
Muhtemelen oynamadığından dolayı huzursuz olduğundan maçta olan bitene tepkisiz kalmış olabilir.
Ayakkabı kutusu idman yurdu, direk rakibi olan bize sanmıyorum ki bıraksın o'nu...

MArshall konusunda haklısın ama yaş faktörü sebebiyle değişim şart o bölgede :(

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
Hadi millet yayılmış maç izlerken kıçını yırtan bir avuç insanın çabasını, finalde bin kişinin olmadığı ortamda sahadakilerin mücadelesini , milyonlarca dolara kurulmuş kadrosuyla rakibin çirkefliğini, baş hakemin saçma kararlar verdikten sonra yavşak gülüşlerini falan geçtim.

Voleybol mabedi dedikleri koca salonda parasıyla su alabileceğimiz bir tane bile yer olmaz mı yahu. Ülkede bir ligin final maçları serisi oynanıyor ama salonun büfeleri kapalı, öte yandan tezat şekilde maç öncesi içeriye girerken su şişelerini toplarlar. Maç ortasında dışarıda çevrede bir tane su alabilecek yer yok zaten, terli halde yokuş yukarı caddeye çıkıp bir yere gitmek lazım ya da tuvalete girip musluktan içeceksin.

Mola sırasında yedek oyunculara, top toplayıcı çocuklara seslenip su dilenmekten bir hal olduk, federasyonun salon işletmesinin insanlara saygısı bu kadarmış. Daha önce de böyle durumlar görmüştüm ama final serisinde değil de uyduruk bir hafta içi maçındaydı ve bu kadar yorulup su için muhtaç hissettiğim olmamıştı.

Neyse halkbanka da koyduk mu koyduk, maç sonu bütün atılan laflara rağmen tribünle gerilim yaratmadan kinayeli alkışlar yaparak teker teker çekip gittiler.

(bu arada birleşik olarak banka cı yazınca otomatik olarak Vakıfbank diye niye düzeltiyor  :D banka cılara koyamadık gitti)

Bu arada abi yüklediğin son videoya baktım, senle tanışmak kısmet olmadı lakin videonda sesimiz mevcut. Sağ tarafında tahminimce bir iki sıra yanındaydım. :) Ek olarak bir şey merak ediyorum abi sen tribüne hakimsindir, maç boyunca hakeme bağırıp onun üzerine oynayan abimiz bu forumda olan biri mi ? Helal olsun valla maç boyu hep hakeme yüklendi :)