Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168099 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maç kritik
Neyseki ankara da Bülent önderliğinde tarftarimiz yanlız bırakmaz koyalım 2 .0 olsun kupa sonra ankara da kalksın

Çevrimdışı tatliersan

• Üye
Maçtayız ve alıcaz inşallah

Çevrimdışı exex

• Üye
Bu maçı alırız  sonra , seri İstanbul a geldiğindede maçı alır bitiririz .BENCE

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ankara Erkek voleybol seyircisi,İstanbul'dan çok çok daha duyarlı.Burada maalesef boş tribünlere oynayan takım aynı duyarsızlığı Ankara'da görmeyeceklerdir.Dünkü maçtan sonra Arslan'a "Burada bu sezon son maçınızı oynadınız,artık bu sezon buraya bir daha gelmeyin"dedim.O da gülerek "tamam"dedi.İnşallah kupa orada alınır.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
kadın voleybol takımına gösterilen ilginin yarısı gösterilmiyor erkek takımına anasını satayım.kaç sene şampiyon oldu değeri fazlasıyla hak ediyor

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

En kötü Ankara daki 2 maçtan 1 ini almak lazım.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Bu arada abi yüklediğin son videoya baktım, senle tanışmak kısmet olmadı lakin videonda sesimiz mevcut. Sağ tarafında tahminimce bir iki sıra yanındaydım. :) Ek olarak bir şey merak ediyorum abi sen tribüne hakimsindir, maç boyunca hakeme bağırıp onun üzerine oynayan abimiz bu forumda olan biri mi ? Helal olsun valla maç boyu hep hakeme yüklendi :)

:) kim olduğumu biliyorsan, bir dahakine görürsen selam ver de tanışalım artık.
Bayram diye bağıra bağıra hakemle uğraşan biri vardı yanımda, tanımıyordum, forumdan değildir.
Ama sağolsun hakemi markajdan bırakmadı. Salon maçlarında böyle arıza adamlar ne kadar çok olursa o kadar iyidir.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

gurol1967

• Ziyaretçi
tebrikler sovalyelere. uvey evlat muamelesi gorseler de has evlat gibi basarilara imza atiyorlar. ayrica forumda benim gordugum ilk defa sovalyeler icin bu kadar cok mesaj atilmis.
Sövalyeler demeyelim hocam o uyduruk bir lakap oyuncuların istediği ''FİLENİN EFENDİLERİ''

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Gelmek için çok çabaladı ancak Fontelese verdiğimiz para kadar Arkas'a yetiştirme bedeli vermek istemedi bizimkiler...

Söyleyecek bir şey yok bu noktada...

Önce menajerinden kurtulması gerek gelmesi için...

öyle bir takaza olduğunu bilmiyordum kardeşim o zaman iyi etmişiz almamakla sokağa atacak 5 kuruşumuz yok bizim

Çevrimdışı akarship

• Üye
Sövalyeler demeyelim hocam o uyduruk bir lakap oyuncuların istediği ''FİLENİN EFENDİLERİ''

Erkek milli takımına da bi aralar Filenin Efeleri deniyordu ama pek tutmadı

gurol1967

• Ziyaretçi
bağladın mı yani ?
ben daha burutay topuna girmem İRem geçen sene ağzım yandı işin açıkcası
Castellani reis orada gerekeni yapacaktır zaten ;)
O iş zor artık.
3 yıllık imza attı geçen sene okuduğumuz kadarıyla.
Halkbank takımı dağıtırsa ancak bir şey olur.
Bence pahalı yabancıları bırakıp yerliler Burutay,Hüseyin,Nuri,Emre Batur,Resul,Sabit Ziraat'e kiralık
verdikleri Pasör çaprazı Serhat Coşkun ile yeni bir yapılanma yaparlar eksikleri pahalı olmayan
1-2 yabancı ile kapatırlar.

gurol1967

• Ziyaretçi
Erkek milli takımına da bi aralar Filenin Efeleri deniyordu ama pek tutmadı
Abi Filenin Efeleri'ni biz aslında bu takıma koymuştuk ama tam o sırada Erkek Milli takımına da
Filenin Efeleri dendi sakata geldik.Sonra önde gelen şubeye yakın arkadaşlar FİLENİN EFENDİLERİ
lakabını buldu.Fakat sürekli maçlara giden bir gruptan zorlama,uyduruk bir Şövalyeler geldi
pankart falan yaptırmışlar asıp duruyorlar aslında FBD'nin FİLENİN EFENDİLERİ pankartı da var
ama sık gelmedikleri için getirmiyorlar o pankartı.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 20:02:10 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı akarship

• Üye
O iş zor artık.
3 yıllık imza attı geçen sene okuduğumuz kadarıyla.
Halkbank takımı dağıtırsa ancak bir şey olur.
Bence pahalı yabancıları bırakıp yerliler Burutay,Hüseyin,Nuri,Emre Batur,Resul,Sabit Ziraat'e kiralık
verdikleri Pasör çaprazı Serhat Coşkun ile yeni bir yapılanma yaparlar eksikleri pahalı olmayan
1-2 yabancı ile kapatırlar.

Pasörleri Hüseyinin paslarının neredeyse 1/3 ünün faullü olduğu birtek benim mi gözüme takılıyor elinde çok dinlendiriyor topu sonra atıyor bence

Çevrimdışı akarship

• Üye
Abi Filenin Efeleri'ni biz aslında bu takıma koymuştuk ama tam o sırada Erkek Milli takımına da
Filenin Efeleri dendi sakata geldik.Sonra önde gelen şubeye yakın arkadaşlar FİLENİN EFENDİLERİ
lakabını buldu.Fakat sürekli maçlara giden bir gruptan zorlama,uyduruk bir Şövalyeler geldi
pankart falan yaptırmışlar asıp duruyorlar aslında FBD'nin FİLENİN EFENDİLERİ pankartı da var
ama sık gelmedikleri için getirmiyorlar o pankartı.

Kimse demedi aslında Efeler diye sadece milli takımın o zamanki  hocası Nedim Özbey dedi ya aslında biz de aslına döndürebilir ve kendi takımımıza Efeler diyebiliriz bence çok ta güzel olur şövalye ne yahu yabansı birşey bizimsi gibi durmuyor

gurol1967

• Ziyaretçi
Pasörleri Hüseyinin paslarının neredeyse 1/3 ünün faullü olduğu birtek benim mi gözüme takılıyor elinde çok dinlendiriyor topu sonra atıyor bence
Evet Abi Hüseyin öyledir hep.