Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 167722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gürol abi farkindaysan düzelme var :)
Salı günkü maç % 40 lari bulur son maç % 55 civarı olur
Biz şampiyon oluruz ;)

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
acaba sakatlığı nedeniyle mi?
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
acaba sakatlığı nedeniyle mi?

Çok iyi çalışmışlar..Birde illa inat etti..Çapraz boş hala paralel oynadı...Bence birde değişiklik lazım..Saha içinde başlangıç pozisyonu çok saçma...

Hangi takımın çaprazı ilk sayıdan sonra Servise gider..Olurmu hocam!

İvan arkada olunca adamlar set başında açıyorlar farkı..Bunlar ufak detay ama öyle...Sen servis atacaksan Arslan atacak servisi..

Sen karşılayacaksan İvan 5 de başlayacak..Servis bize geçinde 4 e dönecek..Durum bu..

« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 16:05:08 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
..

Tesadüf mü kazandık ilk maçı biz kaç kişi gelecek salı günü...

Ben gelecem.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

gurol1967

• Ziyaretçi
Gürol abi farkindaysan düzelme var :)
Salı günkü maç % 40 lari bulur son maç % 55 civarı olur
Biz şampiyon oluruz ;)
İnşaallah abicim :)
Manşet de iyiymiş ama.

gurol1967

• Ziyaretçi
Murat haklı başlangıç dizilişinde.
Ama işte Castellani vardır bir bildiği diyoruz fakat uygulamada olumsuz sonuç veriyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
ya 5. maç istanbul'da di mi...ben hep Ankara'da biliyordum niyeyse....

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
"ve Hüseyin Koç maç sayısı için taraftarını ayağa..."
(Spiker bunu söylerken Hüseyin eliyle seyirciyi coşturuyor, arka plan görüntüde tshirt şapka giydirilmiş 10 yaş ortalamalı çocuklar)

Milletin parasını yiyerek kurulan yıldızlı kadrolar, çoluk çocuk önünde kutlanan galibiyetler. Bu haramzade müessese takımlarının saltanatını yıkmıştık ama her hamlelerine cevap verebilmek için oyuncuların çok daha yüksek konsantrasyon ile maçın başından sonuna mücadele edebilmesi gerekiyor. Ankara'da ki iki maçta da önde olduğumuz bir sayı göremedim galiba, ne koça ne de takıma yakışmayan performanslar izledik.

Yalnız Ankara'da bile anca İstanbul'dan giden ufak bir grubun organize desteğine muhtaç kalmak garip gözüktü. Bence bu ülkede erkek voleybolu takım dağılımı , iki üç büyükşehir yerine , İtalya'daki gibi ufak şehir ve kasabalara yayılsa daha renkli olacaktır.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

gurol1967

• Ziyaretçi
"ve Hüseyin Koç maç sayısı için taraftarını ayağa..."
(Spiker bunu söylerken Hüseyin eliyle seyirciyi coşturuyor, arka plan görüntüde tshirt şapka giydirilmiş 10 yaş ortalamalı çocuklar)

Milletin parasını yiyerek kurulan yıldızlı kadrolar, çoluk çocuk önünde kutlanan galibiyetler. Bu haramzade müessese takımlarının saltanatını yıkmıştık ama her hamlelerine cevap verebilmek için oyuncuların çok daha yüksek konsantrasyon ile maçın başından sonuna mücadele edebilmesi gerekiyor. Ankara'da ki iki maçta da önde olduğumuz bir sayı göremedim galiba, ne koça ne de takıma yakışmayan performanslar izledik.

Yalnız Ankara'da bile anca İstanbul'dan giden ufak bir grubun organize desteğine muhtaç kalmak garip gözüktü. Bence bu ülkede erkek voleybolu takım dağılımı , iki üç büyükşehir yerine , İtalya'daki gibi ufak şehir ve kasabalara yayılsa daha renkli olacaktır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
ıvan ilk maçta 30 sayı üretti iki maçta o sayıyı bulamadı...Ona çok ihtiyacımız var ve hiç bu kadar kötü oynadığını görmemiştim

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Marshall neyse alıştık artık sakatlık sorununa şaşırtmıyo ama İvan'ın şu iki maçtır hali inanılır gibi değil.Serinin sonucunuda o tayin edecek bakalım hala umudum var.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı bora1907

• Üye
takımda muhtiş bir mental düşüş var sebebi bilmiyoruz ama sunu oyuncular ve teknik kadro şu bilmeliki  fenerbahce'de oynuyorsanız böyle oynamak ihanettir ... Tek umudum takım istanbula dönuyor .. Başkanımız aziz yıldırım takımı toplar diye düşünüyorum tek umudum o çünkü oynanan oyunda ümit yok.. bn bu final serisinde saha konusu şaçma buldum biz lider bitirdik ilk 3'maç'ın 2.deplasman biz niye lider bitirdik o zaman bnc 3'maçın ilk 2'si istanbulda olması gerekiyor.. bu takım ligi lider bitirmiş o zaman keşke lider bitirmeseydik..

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
12 yaşında çocukları; ''para şike işte fener işte'' diye bağırttıran spor kültürü yoksunu, parayla her şeyi satın aldığını zanneden şeref fukaralarına kupa vermeyelim lütfen.

İstanbul'dan Ankara'ya koşarak kaçsınlar.

gurol1967

• Ziyaretçi
12 yaşında çocukları; ''para şike işte fener işte'' diye bağırttıran spor kültürü yoksunu, parayla her şeyi satın aldığını zanneden şeref fukaralarına kupa vermeyelim lütfen.

İstanbul'dan Ankara'ya koşarak kaçsınlar.
Cok cok haklisin Ocal'cim.
Bunu twitter da da Hakan Dincay'a iletelim,yazalim.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Cok cok haklisin Ocal'cim.
Bunu twitter da da Hakan Dincay'a iletelim,yazalim.
.         Ayni tezahuratlari ben de duydum ama inanin konduramadim ben yanlis duydum diye dusundum.  E o zaman ayakkabi kutulari ile mi karsilik versin bizim taraftar. Hak etmiyorlar degil hani 10 yasindaki cocuk ne bilsin o tezahuratlari belli birilerinin soylettirdigi. Ne ayip seyler
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem