Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 167714 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
.         Ayni tezahuratlari ben de duydum ama inanin konduramadim ben yanlis duydum diye dusundum.  E o zaman ayakkabi kutulari ile mi karsilik versin bizim taraftar. Hak etmiyorlar degil hani 10 yasindaki cocuk ne bilsin o tezahuratlari belli birilerinin soylettirdigi. Ne ayip seyler
Resmi yetkilileri de hic uyarmamis.Bilincli yapilan bir sey bu simdien nefret tohumlari ekiyorlar.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Aynen abicim simdi bizimkiler kalkip tepki verse suc bizde olur kimse kendi taraftarlarina toz kondurmaz. Hala erkeklerin vrupa kipa final macinda taratarimizin guzeligini soylemek yerine fonteles in mac sonucundaki davranisini soylemis italyada bize atilan madde ve su siseleri hic akillarina gelmiyor halkbankin sevimsiz taraftarinin. Forumlarda yok fonteless yok bilmem ne.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin

Fenerbahçe Grundig - Halkbank
Burhan Felek Spor Salonu
Saat: 19.00
Yayın: NTV Spor

Seride 2-1 gerideyiz.Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç.Takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2014, 00:58:12 Gönderen: Serdar Şirin »
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,zor olacak,halletmeye çalışacağız. 8)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Artık mazeret kalmadı, şampiyon olmak için 2 maçı da kazanmak şart. Bu maçı zorla da olsa kazanmalıyız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Oradayiz gomecegiz !
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bütün iş artık tribünlerde bitecek...Salı günü o tribünler dolarsa bizimkiler maçı rahat rahat alır....
Bu arada İtalya'da finalin ikinci maçı var...İki takımın liberolarını görünce bizimki gözüme iyice düşman gibi görünmeye başladı...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Halkbank tarafındakiler oyuncuların aileleri ve 7-10 yaş arası çocukları okullarından taşıma usülü alıp gelenlerdi.
Çocukların benim gördüğüm 2-3 tanesinde dağıtılmış Halkbank formalarının altında Fenerbahçe forması vardı.
Tribüne laf edilmesini anlayabiliyorum.
Çünkü tribüncü tayfası(üniFEB ve gençFB olmaması bende hayal kırıklığı yarattı) maça rağbet etmezken, memur ve bireysel öğrencinin takımını görmek üzere gittiği maçta ne beklenebilirdi?
Birileri tribünü yönlendirmeliydi.
İstanbul tayfası(sanırım Cadde'ydi) gelip bunu başardı.
Maç adına yazılabilecek pek birşey yok.
Ankara'da 2 maçta 6 set oynandı sadece bir sette(son set) rakiple dişe diş oynayabildik.
Her set aynı muhabbet.
İlk teknik mola öncesinde 4-5 sayı farkı yakala sonrasında karşılıklı sayılarla seti bitir.

Ayrıca bizde Marshall'ın bu kadar etkisiz, Serkan'ın vasatın altında oynadığı maçlarda eksik oynarken rakibin kaliteli isimleri bunu hiç affetmiyor.
Umarım İstanbul'da ki maçlarda takım bir nebze olsun kendisine gelir.
...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Tribünler dolmaz, 3. maç hem beklentiyi düşürdü hem umudu azalttı.
Ben yine de bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah'tan bir aksilik olmaz ise akşam maçtayım
bakalım tamam mı devam mı olacak ,
çok çok zor maç olacak ..
ankara daki gibi oynarsak bir kere kesinlikle şansımız yok .
Matey ve osmany normal sezonun aksine final maçlarında her zaman olduğu gibi inanılmaz büyük oynuyorlar. takım halinde çok iyi servis atıyor rakip.
iyi manşet getiremez isek Arslan'a geçmiş olsun .. iyi manşet gelecek Arslan mümkün mertebe ortaya dönecek , hücumları çeşitlendirecek ve o zaman biz Halkbank'ı yeneriz.
Marshall oyunun her alanında bizim için önemli bir oyuncu
Fonteles zaten manşet konusunda zayıf bir oyuncu o yüzden bu konuda bütün yük Marshall üzerinde . sakatlığı yok
tamam eskisi gibi olmasını beklemek hayalcilik ama Ankara'daki maçlardaki gibi silik oynamasın yeter.
bu arada sakatlığı olmadığı müddetçe sahaya Marshall ile başlanır. Alves ile başlayacağını zannetmiyorum ,

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Allah ını seven Hüseyin e çalışsın. Bozun bütün konsantrasyonunu. Ne sevimsiz biri yaa yeminle arkasından gizlice balkondan aşağı atası geliyor insanın

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah ını seven Hüseyin e çalışsın. Bozun bütün konsantrasyonunu. Ne sevimsiz biri yaa yeminle arkasından gizlice balkondan aşağı atası geliyor insanın

hakkını yemeyelim herif 2 senedir çok iyi oynuyor çok iyi oynatıyor
ama onun o jöleli saçları varya onlara bizim poyraz ................   

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
hakkını yemeyelim herif 2 senedir çok iyi oynuyor çok iyi oynatıyor
ama onun o jöleli saçları varya onlara bizim poyraz ................   
Takımında üst düzey iki tane oyuncu var. O oynatmasın da ben mi oynatayım:)) Bu arada hakkını hiyelim niye yemeyelim ki. Halkbank para kutularında gayet güzel bizi hakkımızı yemişti. Yanlarına mı kalsın:))))

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Deja vu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi