Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 167944 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Made in BRASİL

aynen katılıyorum. zaten cem hocam taraftarla arası iyidir demişti. thiago da daha ilk maçta bunu doğruladı.

asıl hafta içi avrupa maçında 4 yabancıyla nasıl oynayacağız. onu merak ediyorum.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2014, 17:04:32 Gönderen: fbarena »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ivan da bi  sakatlık filan olmadı dimi ?
Federasyon sonunda adama gibi istatistiklerin olduğu formata geçmiş. Ohh be diyorum en sonunda !!!

• Üye
Ivan da bi  sakatlık filan olmadı dimi ?
Federasyon sonunda adama gibi istatistiklerin olduğu formata geçmiş. Ohh be diyorum en sonunda !!!

ivan 2. setten itibaren yerini metine bıraktı. aynı şekilde turgay da thiagoya yerini bıraktı. sakatlık yoktu izlediğim kadarıyla.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eyvallah.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
ya Halkbank mağlup mu ben mi yanlış görüyorum

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ha doğruymuş yeniden lideriz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu hafta emaneti geri aldık. Şimdi liderliği pekiştirme zamanı.

• Üye
Halkbank geçen hafta kendi sahasında kaybetti. bu haftada bize kaybetmeleri bizim için ligi lider bitirme açısından çok önemli. her türlü galibiyet bize yarıyor. hadd-i zatında 3-2 lik mağlubiyette dahi yine lider oluyoruz(Allah muhafaz ama)

ama her ihtimale karşı elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendirip, puan kaybı yaşamadan galip geliriz inşAllah :))
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2014, 10:21:56 Gönderen: sener_nureddin »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Normal sezonu lider bitirmeyi neredeyse garantileme maçı, umarım puan kaybetmeden galip geleceğimiz bir maç olur.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ancak şöyle bir durum var: Bizim ev sahibi avantajına sahip olmamız mı gerçek anlamda avantajdır; yoksa final serisinin bir Ankara takımının ev sahibi avantajıyla oynanması mı? Ankaralı Fenerbahçeliler bu takıma çok iyi destek veriyor. Geçmiş senelerde oynanan final serilerinde de gördük bunu. Orada kazandığımız şampiyonluklarda coşku bir başka türlü oldu. Burhan Felek'te mümkünatı yok o ambiyansı yakalayamazdık.

Hatta şu maç için bile keşke Ankara'da oynasaydık diyesim geliyor. Biliyorum ki, yine hak ettiği destek mahrum kalacak bu takım.  Ligin ilk devresinde 2-0 geriden gelip çevirdiğimiz maçı hatırlayın. Ankaralı Fenerbahçelilerin o gün verdiği desteği... Burhan Felek'te o geri dönüş zor olurdu.

Bu açıdan liderlik bence çok önemli değil. Fakat şampiyonlar ligi için -eğer statü bayanlar gibiyse- ilk ikiye kapağı atıp garantilemek mühim.  Bir de psikolojik üstünlük için mühim.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,halletmeye çalışacağız,biraz sıkıntı olabilir haberiniz ola....
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Maalesef bu maçta bana biraz Halkbank yenecekmiş gibi geliyor :(
Varyasyonlu hücum yapalım, 3-2 olsun bizim olsun
Fenerbahçe

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Halkbank hangi yabancı 3lüsü ile çıkacak burası önemli ,
umarım biz İvan -Marshall -Fonteles ( sağlıklı ise tabi ki )

çok iyi servis atarsak onları yenebiliriz , ilk maçı izleyenler hatırlar İvan ve Fonteles servislerde Matey'i denize dökmüştü , yine servise asılmamız lazım , bu aralar Kemal de Float servislerde çok etkili , Emin ve İbrahim hangisi oynarsa artık onlarında iyi servislerine ihtiyacımız var ,

• Üye
Maalesef bu maçta bana biraz Halkbank yenecekmiş gibi geliyor :(
Varyasyonlu hücum yapalım, 3-2 olsun bizim olsun

yani bana cem hocam optimist diyor lakin siz de pesimistsiniz be kardeşim. herkes olumlu konuşurken ne gereği var bunlara. hem sadece hissiyata dayalı bir düşünceden başka bir şey değil. biz bu hissiyatta olur ve çevreye yayarsak takım ne yapsın. hem de avrupadan hangi kafayla dönsün. geçmişte los galacticos diye ilk maçtan önce 3-2 yenilelim yeter diyorduk. şimdi geçen hafta ibb kendi sahalarında adamları yenmiş. galacticos u gitmiş los u kalmış (maç itibariyle) biz neden yenemeyelim. yeneriz inşAllah demek en güzeli değil mi? pozitiflik (hele de elde somut gerçekler varken) daha değil mi? :)