Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168112 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
yani bana cem hocam optimist diyor lakin siz de pesimistsiniz be kardeşim. herkes olumlu konuşurken ne gereği var bunlara. hem sadece hissiyata dayalı bir düşünceden başka bir şey değil. biz bu hissiyatta olur ve çevreye yayarsak takım ne yapsın. hem de avrupadan hangi kafayla dönsün. geçmişte los galacticos diye ilk maçtan önce 3-2 yenilelim yeter diyorduk. şimdi geçen hafta ibb kendi sahalarında adamları yenmiş. galacticos u gitmiş los u kalmış (maç itibariyle) biz neden yenemeyelim. yeneriz inşAllah demek en güzeli değil mi? pozitiflik (hele de elde somut gerçekler varken) daha değil mi? :)

Pesimist olmayı her zaman daha iyidir  :)

Kazanma temennisi zaten cümlenin sonunda var.

Somut gerçeklere gelince, işte bunlar bana biraz Halkbank'ı işaret ediyor.
Öncelikle bir büyük takımın daha küçük bir takıma yenilmesi; yenilen büyük için gelecek maçta bir artıdır. Soğuk su etkisi yaratır ve vidaları daha çok sıktırır. Bu sebeple Halkbank'ın İBB yi yenmesini tercih ederdim.

İlk maçta bizim yenmemiz, Halkbank'ın liderliği kaptırması, İBB'ye yenilmesi vs gibi durumları alt alta ekleyince Halkbank bana daha yakın geliyor.

Ama tabi ki inşallah kazanırız, hem de 3-0 gibi net bir skorla  :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Fonteles'in oynayıp oynayamayacağı yada oynasada ne kadar verimli oynayacağı ile doğrudan alakalı maçın sonucu.

İvan, Marshall ve Fonteles'ten her hangi biri sahada olmazsa maçın sonucu 3-0 halkbank lehine olur ne yazık ki.

Fonteles oynarsa ilk seti kaybedip 3-1 kazanırız.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Fonteles'in oynayıp oynayamayacağı yada oynasada ne kadar verimli oynayacağı ile doğrudan alakalı maçın sonucu.

İvan, Marshall ve Fonteles'ten her hangi biri sahada olmazsa maçın sonucu 3-0 halkbank lehine olur ne yazık ki.

Fonteles oynarsa ilk seti kaybedip 3-1 kazanırız.

3 yabancımızın da sahada olması gerektiğini düşünmekle beraber bu kadar keskin farklar olacağını zannetmiyorum. kazanırız inşAllah ama kaç kaç olur bilmiyorum.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Lig liderliği bence önemli bu sene, hem yarı finalde daha az yorulma açısından hem de çok büyük olasılıkla finali Halkbank la oynayacağımız için baştan mesaj verme açısından.

Ayrıca Ankara da seyirci avantajı olacağı için lider olup İstanbul da öne geçip Ankara seyircisinin de desteği ile seriyi erken bitirme şansına da sahip olacağız. Yani lider bitirirsek de Ankara seyirci avantajından yararlanacağız.

O yüzden umarım bu sene hem normal lig etabını hem de playoffları en üstte bitiririz.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Valla onlar da en büyük soru işareti yabancılarını seçememeleri...

KAZİSKY*OSMANY...

Kalıyor 1 kontejyan...Raphael mi Mitro mu...

Rapa olsa pasörde hüseyin var oynatamıyor...

Rapa olursa Çaprazda Burutay çok verimsiz...

Onlar düşünsün...

3-2 alırız en kötü
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hüseyin 2 senedir Türkiye deki en formda pasör. Raphael olmadığı zaman Türkiye liginde sıkıntı cekmedi ki muratim.
Hoca dmitar'ı çapraz da oynatmak istiyor tüm sorun  bu.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Hüseyin 2 senedir Türkiye deki en formda pasör. Raphael olmadığı zaman Türkiye liginde sıkıntı cekmedi ki muratim.
Hoca dmitar'ı çapraz da oynatmak istiyor tüm sorun  bu.

Abi hüseyin bu sene kötü..Hiç memnun değilmiş Stohcev üstelik de çaprazları full sorun...

Rafanın olduğu yerde sen Hüseyini görürmüsün abi?

Mitrov iyi oynadı bazı maçlarda ama çakma oluyor opposite için..Onlar Sokolovu istedi ama Sokolov gelmedi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Pasör Hüseyin olursa onu oyundan düşürür bizim taraftar..

Nasıl mı..YAZMAYIM şimdi..Ayıp olur...

Yapmayın etmeyin BENDE FENERLİYİM der ama ağzından da aaa..... k.... LAFI EKSİK olmaz..Bozuk karakter bence!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Kazisky tam fiyasko bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maça gidenler "Burutay Fener"e" tezahüratını esirgemezse sevinirim.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Maça gidenler "Burutay Fener"e" tezahüratını esirgemezse sevinirim.
Burutay'ı bilmem de eğer Hüseyin oynarsa bizim ekip kesin onu oyundan düşürür.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@murat ;
sana hep muhalefet olmak istemediğim için susma hakkımı kullanıyorum , Halkbank'a .... sana birşey olmasın
seni seviyorum ve o güzel yeğenlerimin gözlerinden öpüyorum 8)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
@murat ;
sana hep muhalefet olmak istemediğim için susma hakkımı kullanıyorum , Halkbank'a .... sana birşey olmasın
seni seviyorum ve o güzel yeğenlerimin gözlerinden öpüyorum 8)

Eksik olma bir mukabile...

Hayır muhalefet oladabilirsin abi..Sorun değil.Yazıyoruz çiziyoruz işte...

Ben şu ana kadar 8-10 milyon liralık bir takım oyunu görmedim onlarda..

Helede İBB maçında baya bir zaafları ortaya çıktı..Hiç savunma yapamadılar..Delik deşik oldular...

Ben hala TRENTİNO çetesinin kafasının buralarda olduğunu sanmıyorum..Ne zaman anlarız bunu...F4 de..F4 de maçlara nasıl asılcaklarını görürüz sanırım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Başkan kızların vakıf maçına gitcekmiş
Bu sube uvey evlat anasını satayım.
Neyse biz yenelim de gelmezsede olur.
Çünkü maça gelirse Arslan kasılmaktan oynayamaz zaten kafa 100.bin başkan gelirse iyice kopar olaydan.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Vallahi geçen sene 2 maça gelmişti başkan biri GS lig maçı diğeride Cev finali keşke Vakıfbank maçınada gelmese diyeceğim ama sadece Mirsadın karşılamaya gittiği Fenerbahçe Ülkeri yalnız bırakmayan başkan ertesi gün maçı olmasına rahmen gelen Sarı Melekleri es geçmezdi 😁
Geçen yıl başkanın geldiği maçlara ve aldığımız sonuçlara bakarsak bu durumu Cem kardeşime iletiyorum. Cem kardeşim maç günü nereye gideceksen  Aziz başkanı da yanında götür:).Hayır başka zaman ve maçta asla böyle bir şey söylemem üstelik gerçekten çok sevindim gelecek olmasına lakin atem totem men seni durumları:)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem