Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168676 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Bu maça gelen bir avuç seyirciye helal olsun.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 10:59:41 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
biz boşuna ''dedem'' demiyoruz ,
dua etsin ki çok saygılı ve kaliteli bir insan yoksa ses tonu ve içindeki taraftarlık duygusu 10 numara
biraz çirkin olsa azıcık agresif olsa orada 75 yaşında yeni bir tribün lideri kazanmış oluruz

Dedem 75 di dimi yoksa 80 miydi ?

• Üye
biz boşuna ''dedem'' demiyoruz ,
dua etsin ki çok saygılı ve kaliteli bir insan yoksa ses tonu ve içindeki taraftarlık duygusu 10 numara
biraz çirkin olsa azıcık agresif olsa orada 75 yaşında yeni bir tribün lideri kazanmış oluruz

Dedem 75 di dimi yoksa 80 miydi ?
He ya 80 oğlum 80. :)
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 11:03:24 Gönderen: Süleyman Özgül »
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
80/2 = 40 ...

Allah önce sağlıklı ömür verdisin sonra da dilediğin kadar yaşamanı sağlasın Süleyman dede :)

Hastanede beni aradığın zaman dedem nasılsın dedim ya sana bizim ki diyor Dede kim yahu :)

• Üye
80/2 = 40 ...

Allah önce sağlıklı ömür verdisin sonra da dilediğin kadar yaşamanı sağlasın Süleyman dede :)

Hastanede beni aradığın zaman dedem nasılsın dedim ya sana bizim ki diyor Dede kim yahu :)

Süreyya kızıma sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Alıntı

Marshallah defans!

Fenerbahçeli taraftarların Kübalı yıldızlarına verdiği lakap bu oldu anlaşılan. Uçan Adam’ın her güzel hücumundan ya da servisinden sonra bu şekilde tezahürat yapıyor sarı lacivertliler. Ancak asıl Marshallah, Kübalının dün yaptığı defans için söylenmeliydi. Zira Marshall sadece manşetiyle değil, eliyle, koluyla, dirseğiyle dahi defans yapabiliyor. Marshall’ın Sopko ve Abdelhay gibi top vuranlara karşı yaptığı bu tarz defans, izleyenlerin takdirini kazandı.

Voleybolunsesi nde Kayhan Kösem in yazısından

FENERBAHÇE

gurol1967

• Ziyaretçi
Süleyman Abi Muhteşemsin.Herkes Seni örnek alsın biz dahil  :)

Maçı arşive kaydetmek üzere blogta yazdım ;
http://fenervoleybol.blogspot.com.tr/2014/03/filenin-efendileri-de-terbiye-etti-3-1.html

• Üye
Süleyman Abi Muhteşemsin.Herkes Seni örnek alsın biz dahil  :)

Maçı arşive kaydetmek üzere blogta yazdım ;
http://fenervoleybol.blogspot.com.tr/2014/03/filenin-efendileri-de-terbiye-etti-3-1.html

Sağolasın sevgili Gürol,maalesef gene bu takım 3-5 seyirciye oynadı.İvan'ın o son aldığı sayıdan sonra bize dönüp te yaptığı o bir çeşit reverans bile o maça gitmeye değerdi.O oyuncular bunları hak etmiyorlar.İvan gibi voleybol ustalarının değerini gene voleybolcular biliyor.En güzel ve en çarpıcı örneğini bu maçta gördük.2.sette 22-20 öndeyken İvan kaçan bir topa yetişmek için GS bench önüne koşarak bir hamle yaptı fakat topu çeviremedi ve yerde yüzükoyun biraz kaydı.İşte o anda GS.lı oyuncular onu kaldırmak için hamle yaptılar ve İvan kalkınca etrafında olan GS lı voleybolcular onun bu yaşta gösterdiği mücadele için kutladılar.Biz de bu hareketlerinden ötürü hem İvan'ı hem de GS.lı oyuncuları alkışladık.Maçın benim açımdan en güzel hareketleriydi bunlar.
Adı konamaz.

gurol1967

• Ziyaretçi
Sağolasın sevgili Gürol,maalesef gene bu takım 3-5 seyirciye oynadı.İvan'ın o son aldığı sayıdan sonra bize dönüp te yaptığı o bir çeşit reverans bile o maça gitmeye değerdi.O oyuncular bunları hak etmiyorlar.İvan gibi voleybol ustalarının değerini gene voleybolcular biliyor.En güzel ve en çarpıcı örneğini bu maçta gördük.2.sette 22-20 öndeyken İvan kaçan bir topa yetişmek için GS bench önüne koşarak bir hamle yaptı fakat topu çeviremedi ve yerde yüzükoyun biraz kaydı.İşte o anda GS.lı oyuncular onu kaldırmak için hamle yaptılar ve İvan kalkınca etrafında olan GS lı voleybolcular onun bu yaşta gösterdiği mücadele için kutladılar.Biz de bu hareketlerinden ötürü hem İvan'ı hem de GS.lı oyuncuları alkışladık.Maçın benim açımdan en güzel hareketleriydi bunlar.
Aynen oyle Abi cok guzel anektotlarla ifade etmissin.
Tam olarak budur.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gürol abim kendi derdimiz den blogu boşladık hakkını helal et
Su sıkıntılari bi asalimda inşallah yazarız uzun uzun
« Son Düzenleme: 13 Mart 2014, 22:44:11 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin

Maliye Milli Piyango - Fenerbahçe Grundig
Başkent Spor Salonu
Saat: 16.00
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ne güzel bir fotoğraf serdar...
Ligdeki son maç en kötü 3 1 kazanarak lider bitirelim

• Üye
Halledilir,sıkıntı yok.Hızlı tren olsaydı orada olurduk.Seneye inşallah.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İBB bize daha kolay geldiği için 2. olursak daha iyi gibi. Bakalım takım bu konuda ne düşünüyor. Puan kaybetmezsek lider bitiyoruz.

1. olursak çeyrek finalde Gümüşhane Torul, yarı finalde Arkas ile oynayacağız.

2. olursak çeyrek finalde Ziraat Bankası, yarı finalde İBB ile oynayacağız.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Kerem Tunceri'nin dediklerine benzedi :) 

Kerem Tunçeri ne demiş?
FENERBAHÇE