Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 170063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Türk spor tarihinin görüp göreceği en çekişmeli seriye çok az kaldı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İvan 18 sayı ( 1 ace 17 hücum ) % 65 ile hücum etmiş... 1 hata 3 kez blokta kalma.... yok böyle bir hücum yüzdesi.
Marshall 12 sayo (2 blok 10 hücum ) % 56 hücum etmiş. 1 hata 4 kez blokta kalma.....
Fonteles 13 sayı ( 1 ace 1 blok 11 hücum ) % 46 ile hücum etmiş. 2 hata 1 kez blokta kalma.
Arslan 6 sayı ( 2 hücum 3 blok 1 ace )
Uğur 5 sayı ( 1 bok 4/4 hücum sayısı )
Serkan ı beğenmiştim maç sırasında manşet hatası yok 66/48 ile karşılamış çok güzel.

SMaçörlerin arasında en yüksek hücum yüzdesi Pasör ÇAprazında olunca o çapraza İvan deniyor ;)
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 22:39:34 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ahmetocak1907

• Üye
  • Yer: İzmir
Artık nasıl yendiysek maç sonunda şeref tribününde oturan Arkas yönetimi ile aramızda ufak bir tartışma oldu. İnşallah pazar günü 2 kupayı alıp takımlarımızı göndereceğiz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ne olduysa ilk sette Kemal'in servisinin tekrarlanma kararı çıktıktan sonra oldu.
Rakip maç bitiminde bile yardımcı hakeme yükleniyordu.
Güzel oynadık.
Set veririz diye düşünüyordum ama spikerin dediği gibi her set daha iyi oynayıp 3-0'lık net bir skorla kazandık.
İkinci maçın öncesinde araya sanırım bir süper kupa müsabakaları girecek.
Süper kupa akabinde umarım işi fazla uzatmadan finale adımızı yazdırırız.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2014, 22:55:22 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Gzbyk17

• Üye
  • Yer: İzmir
Ben biraz korkuyordum açıkcası Arkasın Izmirdeki maçlarını izledim. Daha iyi oynabileceklerini düşünüyordum. Ama kolay oldu şükür. Bencede maçın en kritik kararıydı servis tekrarı.(Fonteles bu yüzden bütün maç küfür yedi Arkas yöneticisinden tabi hakemlerde.) 3-0 çok önemli bir skor. Istanbulda daha kolay olacaktır. Ivanı izleyebildiğim için çok mutluyum. Maçın her anı güzeldi. Marshallın bloğu da bonusu:) Haftasonu salonda yatıp kalkmak zorunda kalıcam ama Fenerbahçeye değer.
#Fenerbahçeliolmaknegüzelbirşey
#sporaşktıramavoleybolbaşka

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Erkekler Ligi Playoff Yarı Final 2. Maçında İstanbul da Arkasspor ile karşılaşacağız.

İlk maçı deplasmanda 3-0 (23-25, 21-25, 17-25) kazanmıştık. 2. maçı da kazanırsak finale yükseleceğiz.

Umarız olmaz ama 2. maçı kaybedersek 3. ve serinin son maçı 19 Nisan da yine İstanbul da oynanacak.

17 Nisan Perşembe

17.30 Fenerbahçe Grundig - Arkasspor  Ntvspor

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Arkas paşalar gibi bir haftadır dinleniyor.
Bizse ağır bir Türkiye Kupası mücadelesi ardından bu maça çıkıyoruz.
Fazla uzatmadan kazanıp ayakkabı kutusu spor karşısına daha dinç çıkmamız lazım.
...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
İki maç arka arkaya,sanırım keyifli bir gün olacak.Hallederiz,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İlk maçtaki aynı konsantrasyon ile sahaya çıkıp uzatmadan yenmek lazım
Kupa finalindeki tatsızlıkların Castellani tarafından çözüldüğünü düşünüyorum , umarım sahaya hırslı ama kontrollü bir şekilde çıkarız ve arkasa koyarız

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Fonteles açıklama yapmış, birlik olmalıyız işin sonuna kadar diye...Sanırım aralarında konuşulmuş bazı şeyler

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fonteles açıklama yapmış, birlik olmalıyız işin sonuna kadar diye...Sanırım aralarında konuşulmuş bazı şeyler
abi fonteles arıza bir adam değil , uyumlu bir adam sadece aşırı hırslı ve hırsına yenik düştü  mutlaka çözmüşlerdir diye düşünüyorum ama yine de o hatası benim için onunla bir süre devam edecek hep...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
eh fazla traş cilde zararsa fazla hırs da bünyeye zarar işte...olan kupaya oldu gerçi o maçın veya kupanın Halkbank'a play-off finali için mesaj olmasının dışında benim için önemi yoktu ama o kadar yakınken alsak da iyi olurdu kupayı

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ntvsporda maç yayını başladı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kuga

• Üye
hadi inşallah 3-0
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!