Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 167682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
 Daniel Castellani:
This team play full all the year. We give our best . 3 final 1 cup, and Fener is in champions2014/2015
I AM VERY PROUD
THAN YOU!!!
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Şampiyonlar Ligi'ne gittiğimizi kastetmiş gibi geldi bana

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
İki ucu çoklu denklem:))) Çöz çözebilirsen şimdi Castellani ne demek istedi? :))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı kuga

• Üye
aynen öyle seneye Şampiyonlar ligindeyiz gururluyum diyor.. umarım seneye her kupada sonuna kadar savaşan bir takım yaratırız.. 
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
aynen öyle seneye Şampiyonlar ligindeyiz gururluyum diyor.. umarım seneye her kupada sonuna kadar savaşan bir takım yaratırız.. 
Evet ben de yanlış anladım ilk okuduğumda ,sonra Cem Abi'ye yazarken nolur nolmaz tekrar okuyayım dedim yanlış anladığımı farkettim :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
İngilterencem translate den ibaret olduğu üçün bende yanlış anlamışım:)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Castellani ve takıma çok teşekkür ediyorum. Açıkçası seride ben maç alabileceğimizi bile düşünmüyordum. Yine de iyi mücadele ettik. Halkbank'ın muazzam kadrosuna gücümüz bu kadar yetebildi. Bizden çok daha iyi kadroları olmasına rağmen yine de hakem desteğine ihtiyaç duydular. Bu gurur bile benim için yeter.

Takım adına alacağı her karar kabulüm ama umarım İvan'ı göndermez Castellani. :( Onu 1 sene daha izlemeyi çok istiyorum. Gönderirse de kızmam, bir bildiği vardır derim, saygı duyarım. Keşke voleybolu bıraksa da teknik ekipte yer alsa veya şubeye menajer falan olsa. Ama daha elden ayaktan düşmemişken en az 40 yaşına kadar oynar herhalde.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
İtalya ligi yarı finalinde 2 tane 40 yaşında oyuncu vardı, Ivan reyiz tam bir profesyonel.  Bence daha bırakmaz ama bizde kalacak mı bilmem :-/ Umarım kalır.

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
tek cümle. tıpkı 7 sene önce Ali Koç'un dediği gibi. hırsızlar şerefsizler emeğimizi çaldı.

sadece bu maça özel değil. serinin ilk maçındaki ilk seti hatırlayın. hani uzayan set. Bayram Dikmentepe çırpındı seti onlara vermek için. ama takımın hırsı, azmi maçı ve seti getirmişti. o ilk setten belirlenmişti serinin gidişi...

Ankara'dan bir maç alabilseydik yıkardık. olmadı.

bu takım elinden gelenin fazlasını yaparak bu akşam itibariyle görevini noktalamıştır.

son 6 yıla; 4 lig, 2 Türkiye kupası, 2 süper kupa, 1 challenge cup sığdırarak bu dönem içinde en çok kupa kazanan erkek voleybol takımı olmuştur.

Castellani'nin önderliğinde önümüzdeki sene itibariyle oluşturulacak kadro; yeni bir 5 yıllık seri yakalayacaktır.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Hakan Dincay özellikle erkeklerde böyle giderse yatırım yapmayacağız tarzı şeyler söylemiş.Emeğimizin karşılığını alamıyoruz,önce hakemler gelişmeli falan diyerek. Umarım gözdağı için yapmıştır bu açıklamayı. http://www.voleybolextra.com/28021/dincay-emegimizin-karsiligini-sahada-almak-istiyoruz/ ...
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2014, 01:24:49 Gönderen: Gökhan Bulut »
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Hakan Dinçay hazır bahane de elde edilmişlken küçülme söylemini kullandı

Bence bir süredir bunu dile getirmek için bahane arıyorlar

erkek voleybolda Ali Koç olmasa sponsor olmayacak.
bayan baskette de sponsorsuz gidiyoruz.

Bunların hepsi klübe zarar demek. Taraftardan çekindikleri için de yatırımı azaltmak için uygun zamanı bekliyorlar
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kimse yazmadı çizmedi ama play offlarda lider olmanın hiç bir avantajını görmedik...

3 maçta bitecek bir seride nasıl olurda ilk 3 maçın 2'si ligi alt sırada bitren takımın sahasında oynanır???

Ya bayanlarda GS ile eşleşseydik 2 maç seyircimiz olmadan her türlü şeye maruz kalacaktık...

Aynen gülüm benim.
dün konuştuk büyük adaletsizlik var
olması gereken
2 maç bizim sahamız
2 maç deplasman
son maç bizim sahamız

şeklinde olması gerekiyordu...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Valla açıkçası ben bu söyleme inanmadım...

Kimse kusura bakmasın...CL hakkı kazanmışlen bu kararı almak şey ister!

Madem böyle niyet içindesiniz CL hakkını da devredin..Yazık etmeyin...

Bu takıma GRUNDİG para veriyor zaten..

Hakan Dinçay gibi bir adama şube değil ben 2 tane inek bile emanet etmemde neyse!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Valla açıkçası ben bu söyleme inanmadım...

Kimse kusura bakmasın...CL hakkı kazanmışlen bu kararı almak şey ister!

Madem böyle niyet içindesiniz CL hakkını da devredin..Yazık etmeyin...

Bu takıma GRUNDİG para veriyor zaten..

Hakan Dinçay gibi bir adama şube değil ben 2 tane inek bile emanet etmemde neyse!

aynen muratım
öyle bir şey olmayacak , ben zannetmiyoruım zaten beklediğimiz osmany gibi 4 tane oyuncu almaları da değil zaten , mantıklı hamleler ile güzel bir takım çok rahat kurulur
2 inek fazla değil mi bu arada :) ?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Hakan Dinçay, önce adam gibi lobini yap, federasyon üzerinde baskı kur, takımlarının hakkını yedirme ondan sonra ayara postaya kalkış
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.