Dediklerine %100 katılıyorum ama verdiğin örnekte Melih ve nişanlısı haklılar bence 
Bu ülkeye en büyük zararı azınlıkta olan radikal gruplar vermiştir.
PKK'nın tabanı azınlıktır ama verdiği zarar büyüktür. 40 yıldır bu ülkede bu sorun çözülemiyor. Siyasal islamcılar azınlıktır ama verdikleri zarar büyüktür. FETÖ'nün verdiği hasarı halen kimse tamir edemiyor. Mustafa Kemal'in arkasına sığınan statükocu zihniyet azınlıktır ama verdikleri zarar büyüktür. Ben bildim bileli gerçekten Mustafa Kemal'in izinden gidenler, bu statükocular yüzünden derdini anlatamıyor.
Ben sana PKK, FETÖ ve benzeri yapılanmaların da haklı olarak gözükebilecek tezlerini sayabilirim Ayhan abi. Demokrasi, özgürlük ve hukuk alanında özellikle. Ama bu onların yöntemlerini, yaptıklarını ve yapmak istediklerini haklı çıkarmaz. Melihcilerin durumunun da bundan farkı yok.
Melihciler de azınlık ama Fenerbahçe Basketbolu'na verdikleri zarar çok büyük. Taraftarı böldüler, bölmeye devam ediyorlar. Melihciler yüzünden bir kısım insanlar neredeyse alınan galibiyete sevinemez hale geldiler.
Babası Obradovic'e, nişanlısı taraftara sallar, savuncuları Melih'i sütten çıkmış ak kaşık yapar. Euroleague sezonu boyunca sıçıp sıvayıp şurada 2 galibiyete katkı verdi diye ben güzelleme yapmam. Yapanın yolu açık olsun. Ama öyle ama böyle Fenerbahçe bu zararlı hücreden kurtulacak. Bugün olmaz, yarın olur ama mutlaka olur.