Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Şampiyonlar Ligi  (Okunma sayısı 104258 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın tekrarı şu an FBTV de.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
İnşallah  turlarız  ama  çok zor  bir  maç  olacak.
Bugünkü maçta  , rakip  bazen  çok  iyi  bazen  çok  kötüydü.
Kendi  sahalarındaki  durumları  nedir ,  nasıldır  acaba?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Rusya'da  ilk iki setten birini alamazsak, maç altın sete gider...Bu kadar pasif bulamayız Ruslar'ı bloklarda...Skorupa son haftalarda biraz düzelmişti ama Kim ve Branka'yı rahatlatmak için mutlaka Eda'dan 14-15 sayı bulmalıyız...Bosetti gayretli ama hücumda boydan kaybediyor işte Nati gibi tekniği olmadığı için de çok takılıyor bloklara...Yine de bir şekilde eleriz,ya da inşallah

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Rusya'da  ilk iki setten birini alamazsak, maç altın sete gider...Bu kadar pasif bulamayız Ruslar'ı bloklarda...Skorupa son haftalarda biraz düzelmişti ama Kim ve Branka'yı rahatlatmak için mutlaka Eda'dan 14-15 sayı bulmalıyız...Bosetti gayretli ama hücumda boydan kaybediyor işte Nati gibi tekniği olmadığı için de çok takılıyor bloklara...Yine de bir şekilde eleriz,ya da inşallah

Abi Ruslar derken.. Fetisova ve Diğer Kaküllü zaten iyi blokor değil ki.. Birde Kosienenko kısa kalıyor. En iyi blok serisi Goncha-Serban ve Fetisova nın önde olduğu seri. Yani açıkçası biz iyi manşet aldığımız zaman Pasif kalmaları çok normal.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu takıma seneye yerli pasör+werblinska takviyesi yeter..bosetti kalsın ama 4 numaraya onun kadar savunmayı bilen ve ama topta öldüren biri..werblinska tam o ayar...
Ama yerli pasör şart...keşke nazi geri alabilsek..
Naz+werblinska paketi..geri kalan kadro korunsun skoroupa hariç.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
2. sette ilk teknik molya 8-3 önde girdik. Mola dönüşü de kaldığımız yerden devam... 11-3 öne geçtik. Rus takımı mola aldı.

Smart-Spor'da Adnan Paşaoğlu güzel anlatıyor maçı ama yanındaki yorumcu şu maçta bile objektif olma çabasıyla beni uyuz etti. Kim o?
Eski voleybolcu Barış o yorumcu.Özellikle Arçelik takımının ligleri domine ettiği yıllarda oynuyordu.Maçta olduğumuzdan nasıl yorum yaptığını bilmiyorum ama seni gıcık ettiyse saçmalamış demek ki.Haberimiz olsaydı tam önümüzdeydi biraz hatırını sorardık.Biraz zorlanacığımızı tahmin etmiştim ama biz daha kaliteli takımız,sanırım rövanşı da vermeyiz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Eski voleybolcu Barış o yorumcu.Özellikle Arçelik takımının ligleri domine ettiği yıllarda oynuyordu.Maçta olduğumuzdan nasıl yorum yaptığını bilmiyorum ama seni gıcık ettiyse saçmalamış demek ki.Haberimiz olsaydı tam önümüzdeydi biraz hatırını sorardık.Biraz zorlanacığımızı tahmin etmiştim ama biz daha kaliteli takımız,sanırım rövanşı da vermeyiz.

Abi, kötü niyet filan değil ama şu abartılı objektif olma çabası hasta ediyor beni. Sanki tek kelime lehte bir şey söylese, fizik kanunları değişecek... Yahu iki Türk takımı oynamıyor sonuçta...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
bizim taraftar neden rakipleri bu kadar küçümsüyor anlamakta zorluk çekiyorum. bu hafta avrupa kupasında her branşta oynadığımız rakipler güçlü takımlar, inşallah yarın akşamdan da alnımızın akıyla çıkarız. bütün takıma tebrikler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
İlk 3 sette 2 set alarak maçı bitirmeliyiz. Uzarsa gereksiz stres olur.
Kupaya sadece 3 maç kaldı. Eğer bir mağlubiyet olacaksa bu maçta 3-2 olsun. F4'te olursa çok üzücü olur çünkü telafisi olmaz.

• Üye
garay gerideyken iyi top cıkartıyor...o turlarda skroupa mumkun oldugu kadar ortalarla oynamalı yada smacorler mumkun oldugu kadar paralele vurmalı...capraza vurdugumuz her topu o turlarda alıyor garay...

goncha ilk macta nedendir bilinmez toplara cok sert vuramadı...kızı sindirdik...umarım sindirmeye devam ederiz deplasmanda da...mac bası 2-3 blok yakalasak onun smaclarına tamamdır..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Yine galip geliriz diye umuyorum 3-1 en kötü 3-2.
FENERBAHÇE

• Üye
Yine galip geliriz diye umuyorum 3-1 en kötü 3-2.

bende 3-1 alırız diyorum macı...hatta ilk 2 seti alırsak 3-0'a gider...

ama macı 3-2 alma ihtimalimiz bence; 3-2 maglubiyetten fazla degil ..yani 2.seti ilk 3 sette degil; 4. sette alırsak 3-2 kaybedebiliriz de...

benim skor tahminim 3-1 alırız..
« Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 12:51:13 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Başımızda bu hoca oldukca
Her sonuç gelebilir.
Durduk yerde ikili değişik yapmak adamda hastalık oldu. Yapmasa bence 3. Seti de alırdık.

Sanırım gs küçülcek. Onların pasorü sanırım ismi Gamze idi alsak.
Bositti nin yerinede Garay çok iyi olur.

Hoca fark etmez bu hoca olmasında

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
Başımızda bu hoca oldukca
Her sonuç gelebilir.
Durduk yerde ikili değişik yapmak adamda hastalık oldu. Yapmasa bence 3. Seti de alırdık.

Sanırım gs küçülcek. Onların pasorü sanırım ismi Gamze idi alsak.
Bositti nin yerinede Garay çok iyi olur.

Hoca fark etmez bu hoca olmasında

ama seneye bosetti'nin gene kalabilecegini dusunuyorum.arka alan savunması muazzam...(garay'da olur ama gelir mi rusya'dan)..
ben bosetti/garay'ın yanına werblisnka'nın alınmaısndan yanayım..yani 5. yabancımız pasore degil gene bir smacore daha gidebilir..

pasor konusuna gelince mutlaka naz olmuyorsa gamze yada ozge alınmalı...

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
ama seneye bosetti'nin gene kalabilecegini dusunuyorum.arka alan savunması muazzam...(garay'da olur ama gelir mi rusya'dan)..
ben bosetti/garay'ın yanına werblisnka'nın alınmaısndan yanayım..yani 5. yabancımız pasore degil gene bir smacore daha gidebilir..

pasor konusuna gelince mutlaka naz olmuyorsa gamze yada ozge alınmalı...
Aynen Abi yerli pasor olmalı bence.
Yabancı pasorden Harmottayı Ligde oynatamıyoruz. Harmotta ligde de oynasa çok rahat ligi alırız. Bence

Bositti nin arka savunması iyi ama hucumda etkisiz.
Umarım Garayı alırız.