liderlik geldi sayılır..ozellikle cıncon avenedia'yi deplasmanda yeninc ehepsiyle fark 2 maca cıktı..
bundan sonra onumuzdeki 4mac hata yapmaz isek liderlik familia macı ile garantilenir en kotu..
kosice dep, lille, sopron dep, avenedia..
kosice deplasmanı haric surpriz oalcak amc yok bence...alırska 4 macı familia macına bile garantilemis cıkabiliriz...
maca gelirsek;
2. yarı muthis basketbol oynadık...esasında ilk yarıda da off reb vermesek o kadar miyem bu kadar syaı bulamazdı ve daha rahat mac oynayabilirdik..
*lavender bence cok iyi oynadı...ve cok faydalı su sıralar...
*quanitra gereksiz is yapmadıgında ve iyi beslendiginde faydalı...ama su mactan kopmları ve hakeme takılması ritmini cok bozuyor..
*veremeyenka iyi hos ama bence kafasında bir problem var, mac akendini tam vermiyor bence ozellikle savunmada...zaten tam verse muthis oyuncu...
*quigley'e son maclarda cok onlem alınıyor ama gene cıkıp 10-15 sayı atıyor..takımın en guvenilir oyuncusu...
*birsel bence son 2 sezona gore kıpırdadı...eger quigley gibi skor katkısı vercek bir garanti oyuncu daha osla daha da iyi olacak...
*olcay dun gayet iyiydi...cok kritik 3 sayı soktu ve onemli turnikeler attı..ama hala daha su ft'leri atamıyor ya deliriyorum..bence yeterince calısmıyor...
*coleman'a gelirsek..geldigindne beri en faydalı macıydı...bir de sanırsam geldigi ilk maclardan birinde iyi oynamıstı...ama ısrarla soyluyorum abd'li icin yetersiz..ama avruplaı olsa (italyan pasaportu) kalsın isterim...ama bu sekilde mutlaka degismeli..ama butce yoksa en azındna ona destek olacka sekilde kobryn yerine 2-3 numara eu alınabilir...
tugce herhalde bilerek oynatılmadı..savunma sistemi acısından koc butun hafta oyle calıstı herhalde...keza kobryn...
tugceyi anlıyorum ama kobryn boyle maclarda bile oynamayacaksa gonderilmeli..
cunku su an quanitra-lavender-vera ve tugce bize yetecek bir rotasyon 4-5 numaralarda...
kobryn yerine 2-3 oyuncusu alınsa eu pasaportlu cok iyi olur...margenian veya iagupova cok iyi olur...