Volkan 80 dakika iyi oynayıp bir anda maçı verecek tipte bir adam,tam kapalı kutu.
Şener:Güle güle GG
Ba:Ben sizin kadar kötü düşünmüyorum çok hata yapmıyor ama hızlı oyunculara karşı hemen geçiliyor,büyük sıkıntı olabilir bu.
Alves:Gitsede kurtulsak.Caner:Kendini torpilli zanediyor galiba ya da kendisini paha biçilemez bir oyuncu olduğunu düşünüyor beğenmedim.
Souza:Görevini yapıyor tek sıkntısı öldürücü paslarda etkili değil,şut çekmesi gerek attığı mermi gibi.
Meireles:ÇÖP Nani:Abi adamı yerin dibine sokuyorsunuz ya takım daha yeni oluşmuş adam yavaş yavaş form tutturuyor eğer form bulursa Nani herkesin ağzının payını verecektir.
Diego:Çok istekli ama topu ayağında çok tutuncu hücum şansımız azalıyor. Fernandao:Yılın transferi. Sow:Takımın el freni.
Van Persie ise ustalığıyla attı golü,o da yavaştan form bulması gerekiyor.
futbolcu satmak için bazı şeylerin olması lazım her kulüp bizim gibi plansız programsız transfer yapmaz.
birincisi yaşı ilerlemiş oyunculara kimse bonservis ödemez bizden başka.
ikincisi bu oyuncular bizde kazandığı paraları gittiği kulüplerde kazanamayacağı için gitmek istemez.
üçüncüsü oyuncunun pazarı varmı fenerbahçeden daha büyük bir kulüp talip olur mu bu oyunculara.
beğenilmeyen sow'un belli bir pazarı var ama beğenmeyenler çok. beğenmeyenler futboldan hiç anlamıyor.