Ben Markovic i kullanma konusunda kararsızım, sonuçta sene sonunda geri dönecek.
Raul, kapasitesinin çok altında, hocada bunu görüp vazgeçecektir diye umuyorum, Alves de alternatifi olmadığı için oynuyor malesef.
Açıkçası grup sonrası 2 tur geçmek bile yeterli olur benim gözümde. Bu dediğin bizi çeyrek finale getirir zaten (gruplardan şıkan son 32 ye kalmış olacak, 1 tur geçince son 16, ikinci turu geçince de son 8 e kalmış oluyorsun). Bence en zoru gruplardan çıkabilmek bizim için, sonrasında kura şansı da önemli, . CL den kim gelecek, çapraz eşleşmeler nasıl olacak...yolumuza dortmund, manchester united vs gibi takımların çıkma ihtimali var.. ama rahat 1-2 tur geçeriz diye düşünüyorum.
Ama, hepsinden önemlisi bu maç. güzel bir oyunla gaibiyeti bulursak çok iyi olur. Pek teknik analiz yapamıyorum, kim nerede oynayacak, nasıl performans gösterecek çok net değil daha ama caner-şener ver orta sahanın ileriye vereceği destek kasımpaşa maçı gibi olursa işimiz kolay olmaz. Umarım çok kasılmadan atromithos maçı gibi bir maç olur, erken goller bulup rahat seyrederiz maçı.