Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 111507 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #210 : 20 Ekim 2015, 07:17:45 »
allah korusun yenilirsek vitor'un son maçı olur , keşke ersun hoca ve ya daum gelse, ama aziz ne ersun yanal'ı ne de daum'u getirmez, o yüzden en iyisi Roberto Carlos.

roberto carlos'u dünyada tanımayan , saygı duymayan yok, nani rvp gibi yıldızlar da otoritesini kabul eder carlos'un.  Cicinho carlos zamanında ligde 12 asist yapmıştı , sağbek için çok iyi. Belki bizim bekler de tekrardan asist yapmaya başlar Carlos ile beraber.

Şimdiden alternatif üretmek doğru değil, bu alternatiflerde doğru değil. Hatta, bence, kimi söylersek söyleyelim doğru değil asıl gitmesi gereken dururken.
Eğer saçma sapan sebeplerle Ersun hoca gönderilmiş olmasaydı şimdi cl de üst tur hesapları yapıyor olurduk.
2 senede 10 kişi ile beşiktaşı mahkum eden takımdan 10 kişilik kayseriye karşı kapanan takıma evrilmek de büyük başarıdır aslında, emeği geçenlere ve bu kişilere hala sorgusuz biat edenlere teşekkür etmek gerek.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #211 : 22 Ekim 2015, 11:32:55 »
Forumda umutsuz anlaşılan.3 puandan başka çare yok.Aksi sonuç FB tarihinin en iddialı kadrosunu Avrupa'ya veda edecek.Hafta sonu derbiye yıllar sonra favori değiliz.Ne diyeyim,Perreira'nın rezaleti.Bu arada Nani'nin yerine oynayacak Caner umarım iyi performans sergiler.Tıpkı Milli Takım kampında gsli futbolcular ile sarmaş dolaş fotoğraf çekinirken ve Terim ile ilgili tweetler atarken gösterdiği özeni bugün futboluna göstersin.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #212 : 22 Ekim 2015, 13:07:31 »
İstanbul'a hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı için geldik ama gelmişken ve maalesef içeride Euroleague maçı da olmadığına göre Ajax maçını da boş geçmek olmaz dedik. Akşam inşallah Fenerium üst tribün B blok 1.sıradayım. Maça gelecek arkadaşlarla maç önü erken gelirlerse ayak üstü tanışma şansımız olur.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #213 : 22 Ekim 2015, 22:14:05 »
Kaleye top geldigi zaman kesin gol olacak.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #214 : 22 Ekim 2015, 23:41:50 »
Ozan tufan buyuk transfer kazigi
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #215 : 23 Ekim 2015, 00:42:43 »
Sezon başı erken konuşup Abdoulaye Ba ile ilgili önyargılı konuştuğum için özür diliyorum. Net çok iyi stoper...  Bence maçın adamıydı. Kjaer'le uyumları da çok iyi.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #216 : 23 Ekim 2015, 10:53:21 »
Kazanmak güzeldi. Umarım Pazar akşamına kadar sesim açılır.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #217 : 23 Ekim 2015, 11:30:00 »
vasata yakın oynadığımız 2-3 maçtan biriydi bence. ve bu bile kazanmamıza yetti.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #218 : 23 Ekim 2015, 12:23:55 »
Sadece ilk yarıyı seyrettim. Şansa kazandık. Hala ışık yok takımda

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #219 : 23 Ekim 2015, 12:51:17 »
Belli bölümleri iyi oynadığımız bir maçtı. Ama Topal _ Souza beraber iken illa bir şeyler eksik kalıyor. Souza özellikle takımın hücuma kalktığı anlarda top onunla her temas ettiğinde hızlı oynamaya çalışırsa kötü pas atıp top kaybı yapıyor veya oyunun yavaşlamasına sebep oluyor. Maalesef iyi şut attığını da söyleyemem. Bizim kısır oynamamızın sebebi o bölgeden topun ileriye hızlı gönderilememesidir. Topal ise hakikaten her mücadelenin içinde. Nazar değmesin.

Ba hakkında onu izlediğim ilk resmi maçta beğendiğimi yazmış ve ilk 11 oyuncusu olması gerektiğini ileri sürmüştüm bu sayfalarda. Böyle çabuk stoper bize lazım. Yobo'nun ilk iki sezonunu hatırlatıyor bana.

Alper'den sonra Ozan'da ikinci bal yapmaz arı olmaya aday. Topla oynamayı seviyor ama elde var sıfır.

Fernandao golü attı ama hocanın oyuncu değişiklikleri bence yine olumlu değildi. Dikkat ederseniz değişiklikler oyun üstünlüğü nispeten bizdeyken yapıldı ve devamında hemen ritim kaybettik ve düştük.

Tribünlerde herkesin aklı Galatasaray maçında. Bir grupla karşılaştım. Sadece Avusturya'dan 186 kişi gelmişler. Bu maça değil, Galatasaray maçına ve biletleri karaborsadan almışlar. Maç bitimi herkes 'yönetici futbolcu taraftar' tezahüratıyla Galatasaray'a selam söyleyerek yollara döküldü.

« Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 12:54:43 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #220 : 23 Ekim 2015, 14:51:50 »
Belli bölümleri iyi oynadığımız bir maçtı. Ama Topal _ Souza beraber iken illa bir şeyler eksik kalıyor. Souza özellikle takımın hücuma kalktığı anlarda top onunla her temas ettiğinde hızlı oynamaya çalışırsa kötü pas atıp top kaybı yapıyor veya oyunun yavaşlamasına sebep oluyor. Maalesef iyi şut attığını da söyleyemem. Bizim kısır oynamamızın sebebi o bölgeden topun ileriye hızlı gönderilememesidir. Topal ise hakikaten her mücadelenin içinde. Nazar değmesin.

Ba hakkında onu izlediğim ilk resmi maçta beğendiğimi yazmış ve ilk 11 oyuncusu olması gerektiğini ileri sürmüştüm bu sayfalarda. Böyle çabuk stoper bize lazım. Yobo'nun ilk iki sezonunu hatırlatıyor bana.

Alper'den sonra Ozan'da ikinci bal yapmaz arı olmaya aday. Topla oynamayı seviyor ama elde var sıfır.

Fernandao golü attı ama hocanın oyuncu değişiklikleri bence yine olumlu değildi. Dikkat ederseniz değişiklikler oyun üstünlüğü nispeten bizdeyken yapıldı ve devamında hemen ritim kaybettik ve düştük.

Tribünlerde herkesin aklı Galatasaray maçında. Bir grupla karşılaştım. Sadece Avusturya'dan 186 kişi gelmişler. Bu maça değil, Galatasaray maçına ve biletleri karaborsadan almışlar. Maç bitimi herkes 'yönetici futbolcu taraftar' tezahüratıyla Galatasaray'a selam söyleyerek yollara döküldü.

Abi hatırlarsın Ba oynarsa hem takım savunmasını hem Kjaer'i toparlar diyordum,Kjaer gayet iyi oyuncu.Kjaer'in performansında net artış var değil mi?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #221 : 23 Ekim 2015, 15:59:13 »
Dün fazla sırıtmadı. Çünkü Ba hep önde bastı ve ilk hamlelerde top kazanmayı başardı. Bu şüphesiz Kjaer'i de rahatlattı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #222 : 23 Ekim 2015, 16:01:49 »
Kazanmak güzeldi. Hem de çok güzel bir dakikada geldi gol. Bir 15 dakika daha olsa koruyabilir miydik bilmiyorum. Küçük takım gibi 70-80 metreye top fırlattık zaman geçsin diye. Şu mantaliteyi oldum olası sevemedim ben.

Öte yandan takımın top ayakta ve rakip kaleye yerleşmişken bir 5-10 dakikalık baskısı olağanüstü. Bunu Celtic maçında da yapmışlardı ama bu saman alevi gibi yanıp sönen kısa süreli baskılar hariç uyku moduna giriyoruz. Rakip 15 dakika top çevirse "Hooop noluyor" diyen adam yok. Top rakipteyken çok statik oynuyoruz. Buna çözüm üretmek gerek.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #223 : 23 Ekim 2015, 16:49:17 »
Dün fazla sırıtmadı. Çünkü Ba hep önde bastı ve ilk hamlelerde top kazanmayı başardı. Bu şüphesiz Kjaer'i de rahatlattı.

doğrudur ben hatırlıyorum , siz ba'yı beğenmişdiniz çoğu kişinin aksine , ben mesela çok kötü stoper yazmışdım , bu zamana kadar çok açık yanıldığımı görüyorum , nazar değmesin böyle devam ederse çok iyi olur.
ama siz de  kjaer için  olumsuz yazmıştınız , kjaer'in yanına alves'i koyarsan tabi ki sırıtır , kjaer türkiye ligi'nin çok üstünde stoper, elimizdeki en iyi stoper kjaer.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 16:49:38 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #224 : 25 Ekim 2015, 14:07:30 »
kjaerin daha önce oynadığı takımlar etkileyici fiziği dış görüntüsü filan da öyle çok ciddi bir bonservis ödendi ve yıllık 4 m euro gibi bir ücretle oynayınca insanların gözüne iyi oyuncu olarak gözükmesi normal, defans oyuncusu için çok ciddi rakam bunlar. geldiğinde yorumlarda şöyle özellikleri var böyle özellikleri var örneğin süratli filan deniliyordu ama sürat filan yok adamda. kötü oyuncu değil ama çok daha düşük maliyetle aynı işi yapacak adam rahatlıkla bulunabilir. mehmet topal yada kadlec ikilisinden biri ile oynarsa daha iyi bir ikili olabilir.