Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 111422 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #330 : 10 Aralık 2015, 21:52:46 »
Allah belani versin diego bu kadar
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #331 : 10 Aralık 2015, 22:13:35 »
Tahmin ediyorum ki, sol yanımız o dakikalar açık verdiği için o boşluğu kapatsın diye alındı Caner. Ama sanki en çok o yorulmuş gibi öyle bir umursamaz hali vardı ki... Sanki yedek kaldığına trip yapar gibi... Oysa en olmayacak maç bu...

Bu arada, 80 dakika kendi kendine çalım atmalarını, ayağında gereksiz top tutmalarını vs "bal yapmaz arı" diye eleştirdiğim Alper son 10 dakika bu yönüyle katkı verdi. Baskı yediğimiz dakikalarda iyi top sakladı.

Şu an takımın ne kadar acil bir yedek forvete ihtiyacı olduğu görüldü. Uefa'nın gelir gider ihtarı sonrası bu hamleyi yapacak bütçe bulunur mu bilmiyorum ama... Bu kulüpten bir transfer harcaması çıkacaksa ne başka bir şubeye, ne de bölgeye olur. Bas bas yedek golcü diye bağırıyor takım. Fernandao çıktı ve kulübede oyuna girecek forvet yoktu.

Markovic çok büyük potansiyel... Aman nazar değmesin.

Bir de Diego denilen O.Ç. (orman çiftliği) var. Zaten bu takıma iki O.Ç. yetiyordu. Alves ve Meireles... Bu onlardan da beter çıktı. Haydi Akhisar ve Antep maçındaki penaltıları sineye çektik. Ama şu maçta bu kırmızı affedilmez. Bunun adı ihanettir. Bu takıma ihanet edenlerin bu takımda yeri yok. İsterse dünyanın en özel yeteneği olsun. Yaptığı süzmelikten sonra adam gibi bir yönetim olsa yarın çok ağır bir ceza verir ama benim bildiğim Aziz Yıldırım yönetimi yaptığı süzmeliği yanına kâr bırakır.

Bir insan o penaltılara o şekilde sebebiyet veriyorsa ve yetmez gibi o dakikada öyle bir kırmızı görüyorsa bunun iki nedeni vardır:

a) Kendisini kovdurmak istiyor.

b) Beyni ceviz büyüklüğünde... Hatta fındık.

Orman Çiftliği Diego için hangisi geçerli?

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #332 : 10 Aralık 2015, 22:24:30 »
Bu kaçıncı yahu. Akhisar-Antep maçlarındaki hıyarlığının üzerine şimdide bu maçtaki kırmızı. Diego ben buranın adamı değilim diyor
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2015, 22:24:46 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #333 : 10 Aralık 2015, 23:28:29 »
Bu arada maç 0-0 iken Celtic'li bir futbolcunun bizim kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda geriden gelip son anda şuta engel olan ve topu çalan Ba'nın pozisyonu da görülmeye değer. Harika bir hamleydi. Yani çoğu oyuncu penaltı ve kırmızı korkusuyla bu hamleye cesaret edemez. Etse de netice büyük ihtimal penaltı ve kırmızı olurdu. Ba bence daha çok oynasa daha çok parlar ve değeri katlanır. Bazen aşırı güven nedeniyle şansını zorluyor ama kesinlikle yedekte yazık oluyor.

Sene başı onun hakkında oyuncuyu tanımadan saçma sapan yorumlar yaptığım için çok pişmanım. Çok çok iyi özellikleri var. Hızı ve çabukluğu büyük avantaj. Ayağına da hakim. Yedek stoper olarak düşünülmesi çok saçma. Kjaer'le beraber oynadıkları maçlarda da çok uyumlu görünmüşlerdi.

Daha 24 yaşında ve satın alma opsiyonu 3 milyon euro'ymuş. Hemen sözleşme imzalamamız lazım.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2015, 23:29:38 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #334 : 10 Aralık 2015, 23:47:07 »
Bu arada Diego'ya gereken ceza verilmeli... O nasıl bir sorumsuzluktur ya? Puan kaybı da direk Diego'ya yazılır. 10 kişi kalana kadar çatır çatır oynuyorduk. Resmen takım arkadaşlarına ihanet etti. Umarım gereken disiplin cezası uygulanır. Ha galip gelsek bile lider olamayacaktık belki ama Avrupa'daki puanımızın az olması nedeniyle basit hatalarla kaybedilen her puan dezavantajımıza... Uefa sıralamayı belirlerken son 5 yılı dikkate alıyor ve gelecek seneden sonra Uefa'da yarı final oynadığımız sezonun puanları değerlendirme dışı olacak. Yarı final oynadıktan sonra 2 sezon üst üste Avrupa'ya gidemediğimizi düşünürsek bu sene ve gelecek sene her puana ihtiyacımız var.

Takımın son 4-5 maçtır oyunundan memnunum. Hoca bazı inatlarından vazgeçmiş gözüküyor. Umarım böyle devam eder. Sadece kafama takılan birkaç şey var. Mesela 10 kişi kalınca ilk değişiklikte neden en büyük kontra atak silahını oyundan aldı? Ki Markovic o zamana kadar takımın en iyisiydi.

Markovic ve Abdoulaye Ba dışında Mehmet Topal da yine harikaydı. Souza ceza sahasında pozisyonları değerlendiremese de sık sık ceza sahasına koşu yapıp pozisyona girmesi bana yetiyor. Daha önce de söyledim kapalı savunmalardaki kilidi açmak için ceza sahasına sürpriz oyuncu sokmak büyük nimet. Hatta bu yüzden Topal-Souza ikilisine de pek ses çıkarmıyorum.

Not: 3 sene önce Raul Meireles ilk Bate maçında benzer bir kırmızı görmüştü. Hem de maçın başında. Ona gereken disiplin cezası uygulanmayınca birkaç maçta daha başımızı yaktı. Umarım Diego'ya gereken ceza verilir.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2015, 23:55:01 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #335 : 11 Aralık 2015, 00:12:44 »
UEFA Avrupa Ligi'nde;

2006'da Newcastle'a ilk maçta yenilip gruptan çıkmıştık.
2009'da Twente'ye ilk maçta Kadıköy'de yenilip gruptan çıkmıştık.
2012'de Marsilya ile ilk maçta Kadıköy'de berabere kalıp gruptan çıkmıştık.
2015'te Molde'ye ilk maçta  Kadıköy'de yenilip gruptan çıkalım.

Her 3 yılda bir...
İlk maçımızı Kadıköy'de kaybedip gruptan çıktık.Beşiktaş ise ilk maçını deplasmanda kazanıp gruptan çıkamadı.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #336 : 11 Aralık 2015, 00:31:11 »
Yazıklar olsun Diego sana. Bugün bjkde Tolga, bizde ise Diego resmen takımına ve takım arkadaşlarına ihanet ettiler resmen. Gerekli en büyük para cezası verilmeli ve ben şahsen kendisini en az 2-3 maç ligde görmek istemiyorum kadroda artık, bu sezon dahil yaptığı saçmalıklar 1 değil 2 değil, yeter ya! O kadar adam aldık, illaki biri oynar yani o bölgede.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #337 : 11 Aralık 2015, 01:47:15 »
Liverpool (İngiltere)
Manchester United (İngiltere)
Tottenham (İngiltere)
Lazio (İtalya)
Napoli (İtalya)
Porto (Portekiz)
Braga (Portekiz)
Schalke 04 (Almanya)
Bayer Leverkusen (Almanya)
Krasnodar (Rusya)
Lokomotiv Moscow (Rusya)
Athletic Bilbao (İspanya)
Basel (İsviçre)
Rapid Wien (Avusturya)
Olympiakos (Yunanistan)

Muhtemel rakiplerimiz... Maşallah duyan gelmiş. :D

Braga, Krasnodar, Lokomotiv Moscow, Rapid Wien, Olympiakos... Bu beşliden birini isterim.

Bizim meşhur kura şansımızı düşünürsek Liverpool, Tottenham, Napoli, Leverkusen gibi takımlar gelir. Bu tarz bir takım gelirse büyük ihtimalle eleniriz maalesef.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #338 : 11 Aralık 2015, 08:54:17 »
Krasnodar, dortmund lu gruptan lider çıktı, ayrıca bu dönemde rus takımını pek istemem. Üstelik soğuk döneme denk gelecek maçlarda. Braga, rapid iyi gibi sanki.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #339 : 11 Aralık 2015, 12:22:34 »
M.United ve Porto dışında bize karşı net favori olur diyeceğim takım yok. Tottenham ve Napoli ile şanslarımız eşit olur. Liverpool dahil hepsinden daha iyi kadromuz var. Yeter ki içimizdeki hain zihniyetli, alçak karakterli bazı futbolcular takımı en olmadık yerde sabote etmesin ve onlara karşı sağlam yaptırımlar uygulansın.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #340 : 11 Aralık 2015, 12:42:25 »
İngiliz takımlarına karşı direnemiyoruz, bu kupayı pek takmasalar da ilk turda onları istemem. Napoli, Porto ve Bilbao da bize ters gelir. Bu 6 takımı istemiyorum yani. Keşke Braga gelse. İlerlersek nasıl olsa güçlü takımlarla oynayacağız diyebilirsiniz ama en azından ilk turdan onlar gelmesin.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #341 : 11 Aralık 2015, 13:29:51 »
Manu gelecektir karsimiza.
Gs sampiyonlar liginde bile en zayif takimlari cekmis takim onlarada rapid gelir
FENERBAHÇE

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #342 : 11 Aralık 2015, 13:33:24 »

... Uefa sıralamayı belirlerken son 5 yılı dikkate alıyor ve gelecek seneden sonra Uefa'da yarı final oynadığımız sezonun puanları değerlendirme dışı olacak. Yarı final oynadıktan sonra 2 sezon üst üste Avrupa'ya gidemediğimizi düşünürsek bu sene ve gelecek sene her puana ihtiyacımız var.
...

Başar, gelecek sene, 2011-12 de ki puanlar silinecek, yani bizim yerimize trabzonun cl ye gönderildiği senenin. Ve, 2012-13, 2013-14, 2014-15, 2015-16 puanları geçerli olacak, yani yarı final oynadığımız sene aldığımız 24 puan + bu sene alabileceğimi puanlar (şimdilik 8 puanımız var).
Bu sene hesaba katılan 5 senenin 3 ünde 0 puanımız var, gelecek sene ve sonraki sene 5 senenin 2 si 0 olacak.
2019-20 de ise tek seneden 0 puan gelecek.
yazdıkça sinirleniyorum, taaa anasının..... na kadar çekeceğiz bunların acısını, 2020-2021 de doğrudan tüm etkileri silinmiş olacak, ama dolaylı etkileri malesef...
Çünkü bu olalar olmasaydı mesela, kuralara 3. torba değil, daha üst torbalardan girebilecek ve daha fazla puanlar toplayabilecektik.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 13:34:25 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #343 : 11 Aralık 2015, 13:58:31 »
En güçlüsü Borussia, Allahtan onlarla eşleşmiyoruz.

İlk tercihim Rapid...Sonra sırasıyla Krasnodar, Lokomotiv, Braga, Basel...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #344 : 11 Aralık 2015, 14:09:53 »
Porto'dan fazla çekinmiyorum açıkçası ben. Sevilla ve Valencia'dan çekiniyordum. Onlar da rakipler arasında yokmuş. Manu çıkmasın da şu an için gerisi ile kafa kafaya oynarız.