Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 113293 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #405 : 16 Şubat 2016, 20:11:40 »
Nani'nin şımarıkça bencillikleri bazen tahammül boyutlarını aşıyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #406 : 16 Şubat 2016, 20:37:55 »
Vitor'un anası ile Van Persie arasında sanırım eskiden bir şeyler yaşanmış. Başka türlü anlam veremiyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #407 : 16 Şubat 2016, 20:59:35 »
Bayağı iyi oynadık. Öyle ki 2-0 maçın hakkı değildi. Lakin Vitor gene yapacağını yaptı ve takım akıyorken 2 değişiklikle oyunu dengeledi. Gene de buradan turu vermeyiz. Epey vasat takım zira Moskova.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #408 : 16 Şubat 2016, 21:04:44 »
ÖFY bile keyfimizi bozmasın bu akşam.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #409 : 16 Şubat 2016, 21:06:17 »
Çok sükür

Bu coşkuya ferdi yide ortak etmek  istedi ama rvp cikmazdi orda.

Neyse 2 0 güzel oldu.  Takımdan 5 0 bekliyordum ama 2 de kaldık bana 5 attık kadar oldu ama :)

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #410 : 16 Şubat 2016, 21:07:40 »
Bu seneki en iyi maçımızdı. Daha farklı olabilirdi. Zevkle izliyordum ki Rvp oyundan çıktı. Çıkarken Adamın yüzünden ne kadar üzgün olduğunu herkes görmüştür. Ben de neredeyse  onun kadar üzüldüm. Gol atamadı belki ama atılan gollerde etkisi vardı. Adama da düzgün pas atamadılar.

Ama güzel bir galibiyet aldık. Sonu gelir umarım.

C2105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #411 : 16 Şubat 2016, 21:11:46 »
sezonun trabzon maçı ile beraber en iyi maçıydı.

caner gökhan alves kjaer müthiş oynadı, souza da iyi oynadı.

alves skuletiç'i karısı yaptı.

vitor yine rvp'yi çıkararak bu akşamı da küfür yemeden geçirmedi.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #412 : 16 Şubat 2016, 21:14:04 »
ha bi de ozan tabi.

ozan'ı hiç bu kadar istekli görmemişdim.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #413 : 16 Şubat 2016, 21:15:22 »
ilk devre biterkenki form durumumuzda iyiydi fakat aradan sonra ikinci yarıya sezon başındaki gibi başladık. inşallah bundan sonraki maçlarda bu form durumunu sürdürürüz. bütün takım iyiydi kaleci hariç fazla iş düşmese de volkan sürekli oynasa daha iyi olacak. gökhan gönüle ayrıca helal olsun caner de iyiydi çok istekliydi. bundan sonraki her maça rvp ile başlasın artık hoca. biz iyi oynadıkta rakipte de ahım şahım birşeyler yoktu.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #414 : 16 Şubat 2016, 22:07:49 »
ilk devre biterkenki form durumumuzda iyiydi fakat aradan sonra ikinci yarıya sezon başındaki gibi başladık. inşallah bundan sonraki maçlarda bu form durumunu sürdürürüz. bütün takım iyiydi kaleci hariç fazla iş düşmese de volkan sürekli oynasa daha iyi olacak. gökhan gönüle ayrıca helal olsun caner de iyiydi çok istekliydi. bundan sonraki her maça rvp ile başlasın artık hoca. biz iyi oynadıkta rakipte de ahım şahım birşeyler yoktu.
"Moskova da hava ve zemin şartları gerektirdiği için fernandao yu uygun gördük "  cümlesini tam içimde hissettim nedense :(

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #415 : 16 Şubat 2016, 22:16:36 »
Taş gibi top oynadık. Alan bırakmadan organize pres nasıl yapılır, sekenler nasıl toplanır dersi verdi orta sahalarımız. Orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğine rağmen çok pozisyon bulduk. Rövanş maçı formalite de olabilirdi, yazık oldu. Kaçanları rövanşta aramayız inşallah.

Hücumda asıl farkı beklerimiz ve Van Persie yarattı. Caner belki de sezonun en iyi maçını oynadı. Ersun Yanal dönemindeki Caner'i gördüm. Sürekli bindiren, şok pres yapan, sert ve isabetli ortalar açan... Gökhan da harikaydı hatta ilk golde kendisinden beklenmeyen derecede güzel orta açtı. :) 2 golü de ceza sahasına sürpriz oyuncu olarak Souza'yı sokarak bulduk. Souza'nın bu ceza sahası koşularını bir süredir göremiyorduk, bugün tekrar yaptı ve 2 gol attı. Devamını bekliyorum. :D

Son olarak Vitor Pereira yine yaptı yapacağını. Ne gerek var böyle ego yarışlarına yahu? Takım almış yürümüş, ortam muazzam, rakibi bunaltmışsın, Van Persie'yi çıkararak hem takımın hem Van Persie'nin hem de taraftarın modunu düşürüyorsun. Fernandao'ya da zarar veriyorsun. Yani ne faydası var? Hiç.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #416 : 16 Şubat 2016, 22:41:38 »
Bursa-Moskova-Beşiktaş virajına 2 golcüyle gireceğimizi düşününce RvP değişikliğini garipsemiyorum.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #417 : 16 Şubat 2016, 23:55:05 »
Bu turu geçip Sparta Prag-Krasnodar galibiyle eşleşmek dileğiyle...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #418 : 17 Şubat 2016, 06:18:35 »
Öncelikle eleştirdiğimiz Ozan-Josef-Topal üçlüsü ile oynamamıza rağmen pozitif futbol oynadıysak sebebi Persie'nin oynamasıdır.Eğer kazma Fernadao oynasa yine maçı 2-3 pozisyonla bitirirdik.Kadlec Euro2016'da oynamam için forma giymem gerekir diyordu,herhalde onun için oynatıyor Vitor başka ihtimal gelmiyor aklıma.Josef bu maç iyiydi ama asla verilen bonservisi hak etmiyor.Deplasmanda kazma Fernandao oynar.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 06:18:54 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #419 : 17 Şubat 2016, 06:39:55 »
Taş gibi top oynadık. Alan bırakmadan organize pres nasıl yapılır, sekenler nasıl toplanır dersi verdi orta sahalarımız. Orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğine rağmen çok pozisyon bulduk. Rövanş maçı formalite de olabilirdi, yazık oldu. Kaçanları rövanşta aramayız inşallah.

Hücumda asıl farkı beklerimiz ve Van Persie yarattı. Caner belki de sezonun en iyi maçını oynadı. Ersun Yanal dönemindeki Caner'i gördüm. Sürekli bindiren, şok pres yapan, sert ve isabetli ortalar açan... Gökhan da harikaydı hatta ilk golde kendisinden beklenmeyen derecede güzel orta açtı. :) 2 golü de ceza sahasına sürpriz oyuncu olarak Souza'yı sokarak bulduk. Souza'nın bu ceza sahası koşularını bir süredir göremiyorduk, bugün tekrar yaptı ve 2 gol attı. Devamını bekliyorum. :D

Son olarak Vitor Pereira yine yaptı yapacağını. Ne gerek var böyle ego yarışlarına yahu? Takım almış yürümüş, ortam muazzam, rakibi bunaltmışsın, Van Persie'yi çıkararak hem takımın hem Van Persie'nin hem de taraftarın modunu düşürüyorsun. Fernandao'ya da zarar veriyorsun. Yani ne faydası var? Hiç.

Gollerin ikisinde de vanpersie nin payı büyük. Defansı sürekli meşgul ettiği için josef demarke vaziyette kaldı.
ikinci yarıda bir kontramız vardı, josef topu götürdü, sağda vanpersie solda volkan vardı, son ana kadar topu sürüp sonrada en kötü pozisyonda volkana attı. Oğlumla konuşuyorduk yapılacak en kötü tercihi yaptı diye. sonra oğlum kim orada doğru pası atardı diye sorunca tek kişi geldi aklımıza, vanpersie. malesef takımda onunla aynı seviyede başka bir isim yok...

ah aziz ah, yıllarca alex i kazmalarla muhattap ettin, guizalarla, kezmanlarla...