"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ah aziz ah, yıllarca alex i kazmalarla muhattap ettin, guizalarla, kezmanlarla...
sneijderin amk.fener ağlama diyen birinin bu takımda işi yok.o.cocukları oynayacağına kimse oynamasın 10 numara pozisyonunda.
Robben?
futbolda pasör diye bir oyuncu kavramı yok okuyunca şaşırıyorum böyle bir oyuncu yok, Sneijderi alalım en iyisi hem de hollandalı takımdaki yalnızlıktanda kurtulur vatandaşı ile.
Zamanında Fatih Terime, Hakan Şüküre teklifte bulunmuş, Arda Turan'a hala teklifte bulunan bir başkanımız olduğu da unutulmamalı. Schneider bunların yanında melek kalır.
Anelka Niang P. van hojdonk ?Alex pasları atan Rvp yi 10 numara oynatmayan adam Alex ide oynatmazdı. Adam forvet arkası degil göbekdeki ikili olarak düsünüyir o mevkiyi .SM-G925F cihazımdan gönderildi
Alex in sadece önünde yada yaninda oynayan oyunculari yazmayinarkasinda yillardir tek güvenilir isim olarak Aurelio vardi.Aurelio gittikten sonra da Emre de dahil saglam orta saha alinmadi.sezona Emre-Selcuk ikilisi ile baslayan takimdan bahsediyorum. birisi sezonda en fazla 20 maca cikan adam digerinden bahsetmek bile istemiyorum. bu adamlarla 3 kulvarda da basari bekliyorduk
appiah.
onlar, malesef alexle 1 er sen oynadılar sadece. ama nobre de sayılabilir bunların arasına.genede alex in fenerbahçedeki ömrü kezman ve guizayla ve hatta bienvenue ile geçti de denebilir..