Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 111347 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Televizyonda Kuban maçı, laptopta bu maç. Gözler ve kafa için yorucu bir akşam olacak. :) Ayrıca Braga'nın içeride oynadığı Sion maçını baz alarak söylüyorum ki; biz bunları kesinlikle eleyeceğiz.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ya bu takımı dediğim gibi Marsilya maçında ve iki lig maçında izledim bizi eleme şansları yok
« Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 18:40:04 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Volkan kalede, Nani yedek ilerde RVP çok şükür.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı franz392

• Üye
Takım da Lokomotiv Moskova gibi zayıf sanmış rakibi. Saçma bir futbol vardı sahada. Ara ara bakmama rağmen çok sıkıldım.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Sıkıcı bir maç hele de Kuban maçından sonra kusunç resmen

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sıkıcı mı, kötü mü umurumda değil; gol yemeden kazanmaya ve devamında çeyrek finali cebe koymaya mecbur olduğumuz bir maç...

Avrupa'da kaybettiğimiz ivme için, dibe vuran torba durumunu düzeltmek için, kısacası Fenerbahçe'nin geleceği için bu sene çok ama çok önemli maçlar bunlar...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ya bu takımı dediğim gibi Marsilya maçında ve iki lig maçında izledim bizi eleme şansları yok
Bilemedim bizimkilerin odun gibi oynayacağını

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
yalniz bu Vitor baya capsiz cikti :d
zor oldu cok sükür iyi bitirdik.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İkinci devreyi gayet iyi oynadık. Baskı kurduk. Net pozisyonlar üretemedik ama takıma mücadele etmedi demek iyi niyetli bir yorum olamaz. Özellikle Caner ve Ozan'ı hiç beğenmedim.  Ama Mehmet Topal o kadar güzel bir gol attı ki... İnşallah çeyrek finale giden kapıyı açan gol bu... Daha önemlisi gol atmak için baskı kurmaya çabalayan bir takımın daha önemli olan kendi evinde gol yememe başarısını da göstermesi... Volkan'ın inanılmaz bir kurtarışı da var ama ben en çok sezon başında epey hırpaladığım Sarı'yı beğendim. Topal ve Kjaer bence maçın iki adamıdır. Bir de kurtardığı inanılmaz golle Volkan Demirel...

Vitor'un bu maç özelinde yanlış denilecek bir hatasını şahsen göremedim. Belki Ozan'ı daha erken değiştirebilirdi.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
iptal edilen gol nizamiydi sanki. gol yemeden kazanmak avantajlı skor ama rakip tehlikeli rövanş zor. topal bu ülkenin en iyi üç dört oyuncusundan biri beğenmeyenler yedek kalması gerektiğini söyleyen çok kişi vardı

Çevrimdışı exex

• Üye
Çok şükür kazandık.

Çok sıkıcı bir maç oldu olmasına ama 4-3 kazanmak yerine pozisyonsuz 1-0 daha iyidir.

Ozan tribünlerden çok etkileniyor ve genelde topu aldığında yana yada geriye oynuyor buda biraz tepkiye  yol açıyor.

Sağlam bir Raul seviye atlatır bu takıma. Durduğu yerler gittigi yerler ve pas opsiyonlarını kullanma şekli. Benmi çok abartıyorum bilmem ama Diego dan daha faydalı olacaktır biraz daha maç oynadıkça.

Deplasmanda bakalım napacak hoca. Alperi banko yazarda kim yedek kalacak ?

Allah yardımcımız olsun. Yolun sonu final  ve şampiyonluk olsun

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
RvP kesinlikle pas alışverişi iyi olan koşular yapabilen bir forvetle aynı anda sahada olmalı çünkü enfes paslar veriyor ah ulan Sow ile ikisi delerdi be her takımı müthiş ikili olurdu.. RvP asistleri Sow'un voleleri..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Bence maçı bize getiren Raul-Ozan değişikliğiydi. Ozan ile Meireles tarz olarak bambaşka oyuncular. Ozan daha dinamik, pres yapan, fizik gücü yüksek ve "açık alanda" etkili (Örneğin: Beşiktaş maçı Nani'nin golü) bir oyuncu. Forvet arkası oyuncusu olmamasının yanında dar alan becerisinin de olmaması sonucu zaman zaman atakları şekillendiremedik. Ya top kaybı yaptı ya da top kaybı yapmamak için geri pas vermek zorunda kaldı. Yanına hücuma dönük bir orta saha alıp Ozan'ı geri ikili orta sahadan biri olarak kullanırsak daha fazla katkı alırız. Tabi bu gelecek senenin planı olmalı. Zira elimizde bahsettiğim tarzda hücumcu bir orta saha yok. Var da yetersiz.

Raul'un özelliği ise üst düzey hücumcu olmamasına rağmen oyun bilgisinin çok iyi olması ve ayağa oynayabilmesi... 2-3 kere sağ açığımzın boşalttığı alana deplase olup hücum organizasyonuna katıldığını hatırlıyorum.

Son olarak, büyüksün Mehmet Topal... :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimiçi Murat

• Üye
Bence de gelecek sene planımızda Josef de Souzanın iyi fiyata elden çıkarılması hedeflenmeli. Merilesi upgrade ederek seviye atlar bu takım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yapmayın, ne Meireles'i arkadaşlar? Geçmişi, sorumsuzluklarını, en kritik maçlardaki cıvıklık ve sorumsuzluklarını, aptalca gördüğü kırmızı kartları ne çabuk unuttuk?

O tarz bir oyuncu, tamam, lazım. Ama mümkünse "o" değil. Şuna Emre tarzı da diyebiliriz. Ama "Emre" değil.