Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 111370 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bunlar bizi orda da yenemez. Görüşüm değişmedi. Ayrıca dün gece bana göre güzel sonuçlar çıktı.
Dortmund ve muhtemel bir Sevilla hariç diğer takımlarına hepsine karşı en az %50 şansımız olur sonraki turda.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Rakip  iyi  bir  takım  ,  öncelikle  bunu  koyalim  bir  kenara.
İyi  takım  deyince  ortalama    kriter  şu.Topu  kendinde  tutabilmek  ,  isabetli  pas  oranı  iyi  ve  pas  akışını  hızlı  yapabilmek.
Braga  bunları  iyi  yapabiliyor.

İkinci  maçda  gol  atmak  üzerine  oynamalıyız.Sadece  gol  yemeleyim  diye  gömülü  savunma  ile  oynamamalıyız.
Tur  % 51  bizde.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
orada 1 tane atarzı kesin..ve 3 tane imkanı yok yemeyiz bence...

herhalde 1-1 e baglarız macı...hatta 2-1 bile kazanırsak surpriz olmaz..

Çevrimdışı exex

• Üye
Yapmayın, ne Meireles'i arkadaşlar? Geçmişi, sorumsuzluklarını, en kritik maçlardaki cıvıklık ve sorumsuzluklarını, aptalca gördüğü kırmızı kartları ne çabuk unuttuk?

O tarz bir oyuncu, tamam, lazım. Ama mümkünse "o" değil. Şuna Emre tarzı da diyebiliriz. Ama "Emre" değil.
Abi yetenek bakimindan konusuyoruz . Yoksa arena deplasmani Aykut hocali uefa yürüyüsünde bate deplasmanindaki ( yanilmiyorsam) tekme aklımda :)

Ama saf yetenek ve oyun görüsü olarak şu kadronun üstünde. ( gectigimiz senelerde Emre de saf yetenek oyun görüsü olarak boyleydi ama o da garipti )

Yani bulabilirsek bu yetenekde ama kafacada sahada olanı bulup ikna etmeliyiz. Yoksa buraya gelenler hep ayni kafa yapisinda olacaktir .

Saglam kafasi macta olan ciddi bir Raul bence çok farkettirir.

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yapmayın, ne Meireles'i arkadaşlar? Geçmişi, sorumsuzluklarını, en kritik maçlardaki cıvıklık ve sorumsuzluklarını, aptalca gördüğü kırmızı kartları ne çabuk unuttuk?

O tarz bir oyuncu, tamam, lazım. Ama mümkünse "o" değil. Şuna Emre tarzı da diyebiliriz. Ama "Emre" değil.

Aynı şeyi söylüyoruz. Benim kastım da  buydu zaten. "Upgrade" ifadesini mümkünse daha genç  ve mesuliyet hissi daha yüksek biri(senin daha doğru şekilde tariflediğin gibi Emre tarzı) ile değiştirilmesi anlamında kullandım. Bu anlamda Alves de benzer şekilde upgrade edilmeli vesselam.....
« Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 19:37:51 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Braga - Fenerbahçe - Avrupa Ligi Top 16 - 2.Maç- 17.03.2016 (22:05)
« Yanıtla #545 : 11 Mart 2016, 20:34:42 »
1-0 galibiyetin rövanşı...

Yine Perşembe akşamı ve yine TRT-1 ekranlarından şifresiz...

Çeyrek Final biletiyle dönelim.

Avrupa kupalarında 8 maçtır kaybetmiyoruz. 4 galibiyet, 4 beraberlik aldık. Böyle devam...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Normal akışa göre berabere kalmanın sırası gelmiş ama galibiyet olsun inşallah

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Oynadığımız son üç Avrupa maçında toplam dört gol attık. Gollerin dördünü de iki ön liberodan bulduk. Önce Souza'dan iki gol, sonra üst üste iki maçta Topal'dan gelen toplam iki gol...

Kısacası, orta saha hücuma destek verdiğinde işi çözüyoruz.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Rusya  deplasmanında  2-0'ın  rehavetiyle  rahat  çıktık ve  kötü  oynadık.
Braga  iyi  takım  ,  tam  konsantre  oynamalıyız  ,  gol  bulabilirsek  rahatlarız  zaten.
Maçın  anahtarı  ,  hep  maçın  içinde  olmak .
Gökhan'da  oynarsa  hücumda  daha  iyi  olabiliriz.
Turu  geçeriz  inşallah.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Bruno Alves yeteri kadar deger gormuyor hic bir yerde , gs deplasmaninda kirmizi kartdan sora ben kafamda silmisdim orasi ayri.

ama en son ne zaman kotu oynadigini hatirlamiyorum, hakkini vermek lazim,  yazmasam vicdanim rahat olmazdi.

Alves - Kjaer ust duzey stoper hatti.

Çevrimdışı exex

• Üye
Van Persie böyle maçlar için var  . Lazyo maçlarını düsünmeye başlarız Rvp nin 2 golünden sonra

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
meireles için yapılan yorumlara gerçekten şaşırıyorum. pasör yaratıcı takımın hücum gücünü arttıracak oyuncu derken bugüne kadar 4 sezonda öyle bir oyun oynadığı yok. onun haricinde de çok iyi oynadı denilebilecek kaç maçı var futbolundan daha çok adamın görüntüsü daha fazla ilgi çekiyor.

Çevrimdışı exex

• Üye
 "Alper Yemeniciler ‏@AYemeniciler

Portekizde pasaport polisi hocayı bırakma ihtimaliniz var mı? Bizim ona ihtiyacımız var dedi.Portoluymuş kendisi"

:D  Hocamı bırakmayız biryere

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
orada kalsin dönmesine gerek yok

maca gelirsek cok cok cok cok cok zor olacak cok :d

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Şimdiden heyecanı sardı. Haydi sabahı ettik. Akşam nasıl olur?