Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 520238 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
İlk yarı bittiğinde maçı kazanacağımıza emindim.Udoh ve Bogdan gerçekten büyük özveri gösterdi.Melih sene başında almadığı formayı söke söke aldı.Barış Herzegovina gayet iyi katkı verdi.Ömer Faruk'un oynamaması iyi oldu,çünkü bu takımı hak etmiyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907

Datome 29 verimlilik puanıyla haftanın Mvp'si oldu.

Bogdanovic'in basketi gecenin hareketi seçilmiş. Çok ekstra bir şey olmadıysa haftanın hareketi de seçilir muhtemelen: https://www.youtube.com/watch?v=bbgTfMDLYWQ

İlk yarıda Vesely'e verdiği pas da gecenin asisti seçilmiş: https://www.youtube.com/watch?v=8EV-jSaPDzU

Zizis 35 yaptı bu hafta

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Herkes haklı olarak Cici'yi övüyor ama bence geri dönüşün mimarı 3.çeyrekte ki oyunuyla Bogdan Bogdanovic'ti.
Her şeyi yaptı adam.
Hele haftanın hareketi olması muhtemel basketi MK'nın dediği gibi şiir gibiydi.
Cici 27 attı, istese daha fazlasını da atabilirdi.
Nazar değmesin adam bildiğin egosuz superman.
Benchten bu maçta istediğimiz katkıyı ilk yarıda oyunda olduğu bölümlerde Kalinic ve ne zaman girse başta savunma gayretiyle katkı yapan Barış'tan aldık.
Ricky ve Melih pek gününde değildi.
Nihayetinde Kuban'ın nefesini ensemizde hissettiğimiz şu dönemde galip gelmemiz gereken bir maçtı ve kazandık.
Haftaya n.ş.a kazanırız derim ama 2 oyuncumuzun sakat yine ana rotasyonumuzdan 2 oyuncunun ise sakat sakat oynadığı düşünülürse sıkıntılı bir maç geçirmemiz olası.
...

Çevrimdışı fundamental

• Üye
bu arada koçun barışı tebrik ettiği bir an vardı acaba videosu var mıdır?

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Macin ozeti: Datome.

Baska bir sey demeye gerek yok...

Bence var..

Evet Datome maçı kopardı ama o noktaya getiren bir Bogdan vardı sahada, Datome henüz sahneye çıkmadan önce.

Gecenin gizli kahramanıdır diyeceğim ama gizli demek de ayıp kaçar.

Helal olsun, binlerce kez helal olsun bu takıma, her bir ferdine..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Zizis 35 yaptı bu hafta

Brose kaybettiği için Mvp olamıyor abi
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bence var..

Evet Datome maçı kopardı ama o noktaya getiren bir Bogdan vardı sahada, Datome henüz sahneye çıkmadan önce.

Gecenin gizli kahramanıdır diyeceğim ama gizli demek de ayıp kaçar.

Helal olsun, binlerce kez helal olsun bu takıma, her bir ferdine..

Datome, her seyiyle kalite kokuyor.  Ben bilegi bu kadar yumusak bir oyuncuya Reggie Miller'dan beri denk gelmemiştim.  Bogdan?  İyiydi ama Datome seviyesine gelmesi için daha önünde gidecek yol var.  Ben bu takımda top eline geldiğinde en rahat ettiğim oyuncu Datome şu anda.

Çevrimdışı aaaaaa1907

• Üye
  • Yer: İzmir
    • balkabalka
bu takımdaki oyunculara karakterli kelimesi gerçekten yetersiz kalır. bakıyorsun bogdan ve udoh sakat sakat idmansız çıkıp savaşıyorlar, vesely galassaray maçında ayakta duracak hali olmamasına ortaya koyduğu mücadele ortada, doğru düzgün süre almayan barış her maçtan sonra dünde idmana çıkan ilk oyuncu oluyor. gigi dün 39 dakika oynayıp belki de hayatının en iyi maçını oynadı ama bu adam daha ben yerimde toparlanıp çıkmadan barış'tan sonra bireysel idmana çıkıyor. şimdi bu takımdaki oyunculara (ömer artık bizden değil, onu dahil etmiyorum bu takıma) karakterli kelimesi ne kadar yeterli kalır?
HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN!
#sarıtribün

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Bir  sürü  şey  yazılabilir  ama  kısaca  bu  takım  mükemmel ,  müthiş  ,  süper  deyip  çok  teşekkürler  diyorum.Hepsi  saygıyı  hakediyor.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Çok cici adam cidden...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Lokomotiv Kuban - Fenerbahçe - Top 16 - 10.Maç- 10.03.2016 (19:00)
« Yanıtla #2290 : 06 Mart 2016, 13:36:26 »
Perşembe akşamı Rusya'dayız.

Kazanırsak, grup liderliği yüzde doksan kesinleşir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
 Gurup 1. yada 2. olmak cok farketmez ve sanirim cok da onemli olmaz.... yeterki ilk iki bitirelim ....

Ve bence Top 16 nin en onemli maci ... simdiden heyecanla bekliyorum ....

Pota alti nin yorgun olmasi ve Randolph un formda olmasi en buyuk dert

ama oyuncular her mac sahaya karakter koyarak sonuna kadar savasiyor, bu nedenle inaniyorum ki kazanacagiz
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Karşı tarafi kuvvetle muhtemel cska-real 1-3 bitirecek. Bu yüzden 1. bitirmek çok çok önemli.

Sent from my SM-N920C

Çevrimdışı M. Umut

• Üye
  • Yer: Singapur - Malezya
Takim gercekten inanilmaz savunma yapti 2 yarida. Son dakikalarda salmasalardi 60in altinda tutabilirlerdi rakibi.
Dacka macinda yedigimiz 100 sayiyi gozardi edersek mac basina ortalama 70 sayi yiyoruz ki bu alanda ilk 2 ye gireriz kubanla birlikte.

Takimdaki en buyuk sorun Hickman'in formu. Kupadaki Dacka maci, Pao, Gs  macinin bazi donemlerinde ve dunku Kizilyildiz macinda oldugu gibi on alanda sert savunma yapan takimlara karsi Dixon zorlanmaya basladi. Hickman mutlaka forma girip rakip savunmanin bizi zorladigi dakikalarda delici rolu ustlenmeli. Bunun icin de Hickman hata yapsa da hocanin daha fazla dakika vermesi lazim.

Tabi ki Obra'nin aklinda birseyler mutlaka vardir

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Karşı grubun üçüncüsü ile dördüncüsü arasında ciddi fark olacağını düşünmüyorum
CSKA kesin 1 olurda; oli-barca-real veya khimki çok farklı olmayacaktır, hepsi de güçlü ve iyi takımlar
Khimki deplasman olarak bence daha kolay olur, o gelmeyecekse diğer takımlar farketmez.

yanlış hatırlamıyorsam finale kadar 2 grubun birincisi birbirleri ile oynamıyorlar.
Bu durumda sadece CSKA'dan kaçmak adına birinci olmanın önemi var, gerisi için 1-2 arasında fark olacağını düşünmüyorum
« Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 11:27:20 Gönderen: colossus35 »