Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533656 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Pana ile Loko daha oynamadılar, o açıdan hala avantajın biz de olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Takımda bariz bir düşüş var.
Dar rotasyon, sakatlıklar, yoğun maç temposu ile birlikte düşüş yaşıyoruz.
O yüzden kaybedebilceğimiz bir maç gibi duruyor.

Bu arada Lokomotif'in Pao'dan ziyade son hafta Daçka ile oynayacakları maçı kaybedebileceğini düşünüyorum.
...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Karşı tarafi kuvvetle muhtemel cska-real 1-3 bitirecek. Bu yüzden 1. bitirmek çok çok önemli.

Sent from my SM-N920C

CSKA konusunda katılıyorum, birinci bitirmek final four yarı finalinde CSKA ile eşleşmemek anlamına da geliyor. Ancak bunun için önce geçilmesi gereken bir çeyrek final serisi var Rela Madrid'in üçüncülüğü konusu o kadar da net değil.

Real Madrid dışındaki tüm çeyrek final eşleşmelerinde mutlak favori olduğumuzu düşünüyorum, Real'e karşı saha avantajımız olsa da şansları yarı yarıya görüyorum.

Tercihlerim sırasıyla Laboral, Khimki, Olympiakos, Barcelona. Kuban maçı için de kazanalım kaybedelim demekten çok sonucu bize hayırlı bir çeyrek final eşleşmesi getirsin demeyi tercih ederim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ekpe ile Jan'ı sağlıklı tutamazsak gelecek rakip önemli değil, kim gelse işimiz zor. Artık Obradovic bunları pamuklara mı sarar ligde mi dinlendirir ki bence bu akşam da oynamasınlar..Ekpe'nin dizi her an bom diye patlayabilir....

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
4 günlük bir yurt dışı seyahatim yüzünden bu maçı izleyemeyeceğim maalesef. Oysa oldukça sert ve çekişmeli geçecek bu maçı izlemeyi o kadar istiyordum ki kısmet olmayacakmış.

Tek temennim önümüzdeki maçlarda sıkıntı yaşayacağımız sakatlıkların olmasın.

Maç sonucu ile ilgili tahminim, galibiyet Kuban'dan yana.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı exex

• Üye
Hayırlısı olsun. Başabaş geçecek bir maç olacağını düsünüyorum . Son 5 6 dakika galibi belirler bence.

Maç yayını 19 da Ntvspor da.

20 de Braga macindan önce saat çakısmasi iyi olmadi

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Real Madrid'in 4 deplasmanı var üst üste, ona göre yapın hesabı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kuban 11 maçtır kazanıyor.
Az da olsa favori gösterilmişler.

Çevrimdışı vesely the best

• Üye
  • Yer: Konya
Temennim kazanmamız yönünde ama son maçlardaki sıkıntılarımızı göz önünde bulundurursak işimiz baya zor... Randolph diyerek susuyorum...
« Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 22:28:08 Gönderen: vesely the best »

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Kuban 11 maçtır kazanıyor.
Az da olsa favori gösterilmişler.
rakip en formda döneminde geçen hafta yerel ligde Cska yı deplasmanda yenmişler.Biz ise oldukça sıkıntılıyız
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı myildirim

• Üye
rakip en formda döneminde geçen hafta yerel ligde Cska yı deplasmanda yenmişler.Biz ise oldukça sıkıntılıyız
Üstüne bugünde Khimki'ye fark attılar evlerinde. Form durumlara bakılırsa Kuban favori gözüküyor ama nedense bu maçı kazanacağız gibi hissediyorum bir şekilde.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Üstüne bugünde Khimki'ye fark attılar evlerinde. Form durumlara bakılırsa Kuban favori gözüküyor ama nedense bu maçı kazanacağız gibi hissediyorum bir şekilde.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet yenilgilerden sonra iyi tepki verdik bugune kadar. Bu anlamda Banvit yenilgisine de tepki verip bu maci alabilirler ....

Ama Kuban cok formda ... maci izledim ozellikle pota altinda biraz fazla itis kakis olacak .....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Antic ve Udoh oynayacaksa ortada olabilir maç ama ikisnden birisi oynamayacaksa kazanma ihtimalimiz yok. Farkı korumak lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Antic yok abi.  Kısmetse daçka maçında tam kadroyuz.
Udoh belinde biraz sorun varmış, antic yokluğu iki uzunu biraz yıprattı, ama Rusya'ya takımla beraber gitti udoh. Kritik ise oynamasın maçı kaybedelim zerre umurumda değil, oynama durumu varsa oynar zaten. Bundan sonrası için sağlıklı olalım tak kadro olalım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
uzunlar zaten sezon başından beri yıpanıyordu..Antic'in oynadğından çok sakattı..adamların patlaması normal şükür böyle idare edecek şeyler çıktı...bir an önce  herkes dönsün de rotasyon düzelsin bari